Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2014 06 30 campions de lliga i super copa

2,806 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

2014 06 30 campions de lliga i super copa

  1. 1. Més info a: www.clubbillarsueca.com Els jugadors dels dos equips suecans mostren les medalles de Campions aconsguides. De esquerra a dreta: Miragall, Ferrer, López, Cuenca, Benedito, Cardo, Martínez, Egea, Martí CAMPIONS DE LLIGA I SUPER COPA !!!! Final explossiu de la temporada de Lliga de la Federació Valenciana en la que el Club Billar Sueca s’ha proclamat Campió de la Comunitat Valenciana a la modalitat de 3 bandes i en les dues divisons en les que ha participat (primera i segona). Després de 18 jornades de Lliga els dos equips suecans aconseguien acabar a la taula classificatòria en primer lloc, amb tant sols 1 derrota en primera divisió i 3 en segona, primer lloc que han ocupat durant aquesta llarga Liga que es va iniciar al Setembre’14 i que aquest cap de setmana passat ha posat la seua fi. A aquetes dades cal afegir algunes de suma importància: l’equip de primera aconsegueix l’ascens a la màxima divisió del billar valencià després d’un any a l’exili, i l’equip de segona ha trencat tots els registres a nivell grupal, però també a nivell individual on han participat tots els jugadors de l’Escoleta del Club Billar Sueca, tots ells juniors, aconseguint marques fantàstiques contra jugadors veterans (Joan Benedito ha estat imbatut a la Lliga, mentre que Juan Luis Martí ha comptat el 90% dels seus partits per victòries). Destacar també la veterania i joventut, alhora, que han aportat a l’equip Andrés Ferrer i Juanjo Miragall. Així, aquest cap de setmana, a Lliria i a Paiporta es disputava, respectivament, la Super Copa o Final A4, on es donaven cita els campions de cada grup de la Lliga, tant de primera com de segona divisió. A Lliria, l’equip format per Raul Cuenca, Jose Mª López, David Cardo i Alfons Egea van aconseguir proclamar-se Campions en derrotar en semifinals a l’equip alacantí de l’Onil per 6-2, mentre que a la final es van impossar a l’equip anfitrió, el Llíria, per idèntic resultat. I a Paiporta, l’equip de segona divisió també disputava la Final front a l’equip alacantí de Caseta Nova (Castalla) aconseguint una victòria per 8 a 0. L’equip format per Juan Luis Martí, Juanjo Miragall, Andrés Ferrer i Joan Benedito es voria les cares amb l’Alacant a la gran final, al qual va derrotar per 6 a 2. Fi d’una espectacular temporada, pel que fa la competició per equips, on han participat tots els jugadors del Club Billar Sueca (a més dels indicats, també han estat Salva Ortells, Enric San Bartolomé, Jordi Martínez, Iván Moreno) Temporada brillant i històrica en la que tot allò que ha disputat per equips ho ha guanyat: Campìons d’Espanya (modalitat jocs de sèrie), Doble Campions de Lliga i Final A4 de la Federació Valenciana de Billar (en Primera i Segona Divisió, a la modalitat de 3 bandes), i tant sols el Bronze Europeu aconseguit a Ronchin (França) al Campionat d’Europa dona un sabor agredolç. Sueca, 30 de juny de 2014

×