Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2013 03 17 campions d'espanya llnjds

834 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

2013 03 17 campions d'espanya llnjds

  1. 1. CAMPIONS d’ESPANYA !!!!El Club Billar Sueca s’ha proclamat, per primera vegada en la seva historia, Campió d’Espanyaper Equips en la modalitat de Jocs de Sèrie després de la disputa del títol nacional en la localitatalicantina d’Elda25 anys... i quina millor forma de celebrar-ho que guanyant elCampionat d’Espanya de Billar per Equips a la modalitat de Jocs deSèrie (a la banda, quadre 47/2 i quadres 71/2). Aquesta fou lail·lusió del Club Billar Sueca al mes de Setembre passat, i uns quantsmesos després, ho hem aconseguit: SOM CAMPIONS D’ESPANYA.Accedíem al camí de la conquesta del títol el passat cap de setmanadel 23 i 24 de Febrer, quan vam disputar a Sueca la Fase PrèviaQualificadora davant els equips de Granada, Alcántara (Madrid) i laSecció del Billar del C.E.Eldense (Elda). Classificats com a primer degrup, acudíem a la Fase Final que s’ha disputat aquest cap desetmana a Elda, juntament amb els equips de Chiva, Coral Colón (Sabadell) i el propi Eldense.Durant aquesta Fase Final, 4 clubs hem disputat el títol en format de competició de tots contratots, sent el nostre primer partit el que ens ha enfrontat a Chiva (Espejo, Gil i Guitiérrez), alsque hem derrotat per 6 a 0 amb victòries de Cuenca, Mata i Garriga, respectivament. En estaronda, Mata marca diferències amb una sèrie de 121 al 71/2 i una mitjana del 50, mentre queCuenca també aconseguia un bonica sèrie de 135 al 47/2. Més complicada fou la victòria deGarriga, que en un partit de més a menys, aconsegueix el dos punts per al Sueca.En la segona ronda per al Sueca, l’adversari, el Coral Colón de Sabadell acudeix amb unaformació sòlida i consolidada amb Espinasa en un gran estat de joc al 71/2, Gassó vingut demenys a més en aquest Campionat i Barrientos que venia de fer una bona remuntada i partidaabans. Els esperen novament, Mata, Garriga i Cuenca, amb derrota per al primer i victòries perals dos segons. Destacar la exhibició de Cuenca que guanya en tant sols dos entrades (sèries de93 i 107) i de Garriga, que finalitza la partida en sèrie de 63 a la banda. Resultat final, 4 a 2.Després de la disputa d’aquestes dos rondes, ens espera el C.E.Eldense. Nosaltres tenim 4punts, ells en tenen 3, així que l’empat i la victòria ens serveixen per proclamar-nos Campions. Els altres dos equips ja han finalitzat la seva participació i cap d’ells dos opten al títol. Es respira un ambient tens i respectuós per el que ambdós equips es juguen. Cuenca-Lacarcel, al 47/2, Mata- Gómez al 71/2 i García-Albert a la banda, són els protagonistes de la gran final. Comença fort Mata, donant el primer punt al Sueca al derrotar al seu adversari de forma còmoda en tants sols 4 entrades les 150 caramboles, i sèrie de 104. Per la seva part, l’Eldense aconsegueix empatar la Més info a: www.clubbillarsueca.com
  2. 2. eliminatòria al guanyar García en una partida excessivament defensiva i on Albert no va estargaire fi. Així doncs, el títol l’otorgarà la partida resulta nt entre el suecà Cuenca i Lacárcel. Inicidesconcertant per al jugador local que veu com en l’entrada 5 el resultat és favorable per 84 a79. És en aquest coment quan Cuenca aconsegueix expressar tot el seu potencial a la taula iamb una sèrie final de 116 tanca la partida amb 6 entrades i dona el primer títol nacional perequips als arrossers.Aquest títol otorga al Club Billar Sueca la possibilitat de jugar la propera temporada elCampionat d’Europa que ha ben segur, i amb esforç ho aconseguirem, el Club té la intencióque es puga disputar a Sueca i aglutinar així el millor billar europeu a la nostra ciutat.El Club Billar Sueca vol expressar la més sincera gratitud a la Diputació deValència i a l’Ajuntament de Sueca i especialment a Tere Ribes i tot el seuequip de la Regidoria d’Esports per l’incansable treball que realitzen perrecolçar iniciatives i esports com el billar, que si bé és unadisciplina esportiva minoritària no per això és menysimportant dintre del panorama esportiu nacional. Tanmateix,el Club vol agrair l’esforç de tots el socis i jugadors del ClubBillar Sueca, que dia rere dia s’impliquen en la promoció d’aquest esforç i confien en l’Escolacom a futur del nostre i, hui més que mai, Gran Club. Més info a: www.clubbillarsueca.com

×