Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
CAMPIONAT SUB-21 DE LA C.V. DE BILLAR “a 3 bandes”Es diputava a la localitat de Castalla (l’Olla d’Alcoi, Alacant), organi...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

2013 02 24 campionat sub21 3bandes casetanova

246 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

2013 02 24 campionat sub21 3bandes casetanova

  1. 1. CAMPIONAT SUB-21 DE LA C.V. DE BILLAR “a 3 bandes”Es diputava a la localitat de Castalla (l’Olla d’Alcoi, Alacant), organitzat conjuntament pels clubsde billar Casetanova i Castalla, la segon prova de ranking sub-21 de billar a la modalitat de 3bandes, i fins allí es van desplaçar els jugadors de l’Escola del Club Billar Sueca per gaudir de lesmagnífiques i espectaculars instal·lacions del Club Billar Casetanova (considerades per algunesautoritats com les millors instal·lacions d’Europa), i com no, de poder vore en acció a les jovespromeses del billar, no sols valencià, sino també nacional i europeu, ja que la masia de laFederació Valenciana és punt de referència.Juan Luis Martí, Joan Benedito, Jordi Martínez i Iván Moreno es van desplaçar, acompanyatsper familiars i el seu monitor, Juanjo Miragall, al Club de Billar Casetanova a la disputad’aquesta segona prova. Juan Luis Martí, el més veterà de tots ells, aconseguia una meritòria 6a Juan Luis Martí posició i el trofeu a la millor sèrie major del Campionat, amb 7 caramboles. Fins arribar a quarts de final, on va caure davant el que finalment seria el subcampió de la prova, Jesús Rico del CB Castalla, Juanlu es va enfrontar amb el campió d’Espanya Sub-15, Dani Peña, al que va derrotar, per posteriorment guanyar al seu company, Joan Benedito en una partida igualada que es va decidir en tres sèries consequtives de Juanlu, aconseguint així classificar-se com a primer del seu grup. Per la seva part, Joan Benedito, es disputava el pase aquarts davant Dani Peña. En una partida ajustada fins la mitat, on cap dels dos jugadors va ferun bon joc, la partida es va decantar en eixe moment per la major experiència i tècnica dePeña, jugador que actualment està al Centre d’Alt Rendiment de la Federació Espanyola deBillar. No obstant això, Joan va demostar un bon nivell de joc, rondant la seva mitjana generalel 0,5.El altres dos jugadors del CB Sueca, Jordi Martí i Iván Moreno van comptar les seves partidesper derrotes. Jordi Martí es va enfrontar en la seva primera partida davant el jugador localMayor, davant el que perdé en una ajusta partida i que es va decidir en les últimes 5 entradesen les que el jugador suecà passà 3 boles al pel i no va poder puntuar. Ja en la segon partida,esperava el jugador del CB València, Aparicio, al qual li va aguantar la primera part amb unmolt bon nivell de joc, però la falta d’experiència ila poca preparació que Jordi havia tingut (era laseva segona actuació en un torneig d’estescaracterístiques), va fer que finalment la partida esdecantés en favor del jugador de Vinalesa. Per laseva part, Iván Moreno estava enquadrat en ungrup també de 3 jugadors però davant laincomparecença del jugador Delgado, es va tindreque enfrontrar dues vegades amb el jugador local, Joan, Jordi, Iván i JuanluJesús Rico, en dues partides on Iván res va poderfer davant del gran joc del seu rival. Malgrat això, Iván va demostrar un bon joc en la sevaprimera participació en aquesta modalitat del billar de carambola. Més info a: www.clubbillarsueca.com

×