Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

компания2

624 views

Published on

Учебна компания 2013г.-2014г

Published in: Education
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

компания2

  1. 1. Кои сме ние? Здравейте! Народът е казал, че от писани яйца не се излюпват пилета. Но когато боите са безвредни и не се нарушават природните закони – стават чудеса! Е такова чудо сме ние – нашият 11г – влюбени и амбициозни момчета и момичета, които с радост учат и се развиват в 23 СОУ “Фредерик Жолио - Кюри”, профил “Предприемачество и бизнес”.  Вярно е, понякога под студения душ разбираме, че положението е горещо!  Вярно е, че сме малки за велики дела, но сме големи дяволи!  Вярно е, че се радваме на похвалите, но разбрахме, че от много потупвания по рамото човек се смазва.  Вярно е, че днес сме щастливи да сме сред приятели.  С много любов и желание създадохме нашата ученическа компания “Детство мое” и днес ще ви разкажем за нея.
  2. 2. Нашата мисия Да осигурим информация на обществеността и в частност на родителите на деца със СОП къде могат да намерят информация за институциите, занимаващи се с тези проблеми, и към кого да се насочат, за да осигурят на децата си най – адекватна помощ за интеграция и социализиране.
  3. 3. Нашата визия Ние се стремим резултатите от нашата работа да дадат спокойствието и сигурността на родителите и хората, работещи с деца със СОП, когато са изправени пред такива проблеми като:  Какво е СОП?  Къде да намерят помощ?  Към кого да се обърнат за информация?  Какви са съвременните тенденции при решаване на подобен род проблеми?
  4. 4. Нашият продукт  Тениска с тематична щампа  Етикетна дипляна към продукта с информация за проблема – деца със СОП.
  5. 5. Отдел администрация
  6. 6. Отдел производство
  7. 7. Отдел маркетинг и реклама
  8. 8. Отдел финансово счетоводен

×