Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Amis

235 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Amis

  1. 1. Pretemporada Equip d’ Handbol F.C.Barcelona Agost 2003 Ordino (ANDORRA)
  2. 2. QUINA CASUALITAT !!!!!! Al llarg dels dies 19/22 del mes d’ Agost , amb la meva família, era a Andorra passant unes petites vacances de muntanya. Un cop a l’ hotel, i després de v eure el Telenotícies d´Andorra TV, ens vam asabentar que el proper dijous 21 el FC. Barcelona, convidat a un stage a Ordino per l’ Ajuntament d’ aquesta localitat, jugava un partit amistós a Andorra amb el Toulouse francès. Evidentment…. no ho vam pensar… trucada ràpida al Xesco Espar (Preparador Físic) i cap al partit amb la família. Amb la càmara digital a la mà i amb moltes ganes… ens presentem, després d’ unes quantes voltes, al pavelló.
  3. 3. Reportatge Fotogràfic (1) Partit : F.C.BARCELONA- TOULOUSE HORA : 18 h. LLOC : Pav. Joan Alay (ANDORRA) Dues instantànees de l’ inici del partit, on va haver-hi molta igualtat al camp i al marcador.
  4. 4. Reportatge Fotogràfic (2) Xut de 7m, per part del nou fitxatge Iker Romero. Un gol de Skrbic, després d´una coordinació amb la primera línea, de molta qualitat tècnica.
  5. 5. Reportatge Fotogràfic (3) Tres imatges del partit, que per cert, a la mitja part va acabar 16-10, a favor del F.C. Barcelona.
  6. 6. REPORTATGE FOTOGRÀFIC (3) Un cop acabat el partit, amb el resultat de 34-22 favorable al F.C.Barcelona, els jugadors es donen la mà i fan una salutació plegats al públic del pavelló ……. val a dir que no semblava un partit amistós per l’ entrega de tots dos equips al camp.
  7. 7. PASSEJANT PER ORDINO. El dia 22 al matí, vam anar a visitar Ordino i ves per on…. ens vam trobar amb el Xavier O´Callaghan. Va tenir el detall, a més de parlar una estona amb mí, fer-se un parell de fotografies. Gràcies Xavi !!!.
  8. 8. BONA FEINA !!!! Encara no ha finalitzat la Pretemporada per tot l’ equip…… hi ha molta feina per fer… i moltes ganes d’ acumular treball per fer front a una Temporada difícil i molt complicada, la Copa d’ Europa pés més forta que mai i la Lliga no cal dir-ho !!!. Hi ha un partit amb el Kaustik Volvogrado, a Malgrat, i unaltre a Euskadi (Memorial Pachi Pagoaga). Que tingueu una bona feina, que no hi hagi cap lesió ni problema físic important, i us esperem a la tornada. Fins aviat !!!!.

×