Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Guacamayo rojo

24 views

Published on

Guacamayo rojo

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Guacamayo rojo

 1. 1. El Guacamayo Maria Jose 2C
 2. 2. On viu ? Viu en el continent de América
 3. 3. Quina especie es el Guacamayo La seva espècie és A.Chloropterus es coneix com el guacamayo rojo
 4. 4. en quin habitat viuen? El seu hàbitat -natural viu en llocs calurosos es:el clima tropical perque mai hi ha geladas . Dintre del seu hàbitat natural, es habitual encontrarlos-ho en parellas tambe son molts socialbles .
 5. 5. En quin paisos el encontrem ? El podem encontrar en América , Selva de México fins al noroeste de Argentina . Selva México
 6. 6. Quin so fan : Poden aprende a imitar veus humanes, pero si estan en parelles no ho faran perquè ya tenen amb qui relacionarse .
 7. 7. Quines són les seves característiques ? Pertanyen a la família dels lloros, són petits estan colorits ells mesuren uns 13 o 16 cm
 8. 8. De que s’alimenten aquests animals ? Aquests animals s’alimenten de forma natural però si el tenim de mascota és important saber que ells s’alimenten de fruits secs i també semilles .
 9. 9. Com és la seva reproducció ? La femella pot reproduir se quan tingui una edat de 3 o 4 anys . La seva reproducció és ovípar, és a dir ells posen ous i fecundació externa és quan es reprodueix a l’interior del cos de la femella .
 10. 10. Nombres de cries: La femella posa com uns tres o quatre ous . Incuba els ous uns 24-28 dies .
 11. 11. Desenvolupament cria-adult Ells tenen una parella tota la vida. Fan el niu en els troncs dels arbres molts alts i aprofiten les buides i els forats . Las guacamayas quants posen ous hi ha ocasions on el mascle els incuba .
 12. 12. Parts del cos :
 13. 13. Esperança de vida La longevidad media de un guacamayo rojo aliverde es unos 60 años. Han muerto sobre los 80 años de edad.
 14. 14. perquè estan en perill d'extinció -1 . Perquè hi ha gent que els caza o roben els seus ous -2.Desapareix el seu hàbitat i hi ha menys exemplars -3. HI ha casos en que el au ( guacamayo) es pot deprimir -4. Pot demostrar comportaments antinaturals -5. Els guacamayos no poden viure iguals que el seu habitat i sera menys sociable , -6. Viuran dins d’una gàbia on no podran volar
 15. 15. Quan es van extingir o s'extinguiran No se sap pero si no fem res per mantenir-los al seu hàbitat por desaparèixer espècies d’altres tipus .
 16. 16. Com podem ajudar -los Els podem ajudar no roban-lhi els ous , no fer desaparèixer el seu hàbitat millor que estiguin en llibertat abans de viure en una gàbia . Que mostrin comportaments naturals i no antinaturals perquè seria desagradable .
 17. 17. Págines o enlaces del guacamayo ; ) Notícia https://www.solonoticias.com/2019/03/16/nace-un-guacamayo-azul-que-inspiro-la-pelicula-rio-ave-exotica-que-se-habia- declarado-extinta/ Pel·lícula on surt https://www.youtube.com/watch?v=45SHdCMxesM https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=O87k4D4hz_k
 18. 18. Espero que us hagi agradat , moltes gràcies per la vostra atenció

×