Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El puma nordamerica

32 views

Published on

El Puma - Ángel

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

El puma nordamerica

 1. 1. Projecte animals en perill d’extinció : EL PUMA NORD AMERICÀ ANGEL RODRIGUEZ
 2. 2. EN QUINS PAÏSOS ELS TROBEM ? Troben el puma nordamericà en els països: Estats Units, Argentina , Xile i Canadà.
 3. 3. A QUINA ESPÈCIE PERTANY? El PUMA NORD AMERICÀ PERTANY A L'ESPÈCIE DE PUMA CONCOLOR
 4. 4. EN QUIN HABITAT VIUEN? Els Pumes Nord America viuen en deserts, selves i boscos
 5. 5. ALIMENTACIÓ MENGEN CÉRVOL DE CUA BLANCA I SENGLARS
 6. 6. COM ES REPRODUEIXEN? El Puma és un mamífer. això vol dir que neixen de la panxa de la mare.
 7. 7. QUANTES CRIES TENEN ? La femella dóna a llum en una cova o refugi. Té una ventrada d' 1 i 6 cries. Les cries tenen més de 200 grams de pes i amb pél blanc.
 8. 8. Desenvolupament del puma ● Està considerat el segon gat més gran del mon per darrera del Jaguar. ● El mascle és molt més voluminós que la femella.
 9. 9. El puma fa ús d'una varietat de sons.
 10. 10. Amb qui viuen (en companyia, en solitari) El puma és un animal solitari, tant en la forma en què viu com quan caça, quan una parella s'ajunta per l'aparellament.
 11. 11. Quan i quant dormen? És l'animal que dorm més hores al dia: unes 22 hores; les dues hores restants les dedica a menjar i a rentar-se
 12. 12. Nom científic Puma concolor Curiositats Les femelles de puma criden a les seves possibles parelles amb un crit penetrant que sembla el crit d'una dona.
 13. 13. Per què estan en perill d’extinció El Puma de l'Est o de Muntanya està en perill d'Extinció deguda a la caça excessiva i falta d'hàbitat.
 14. 14. Quan es van extingir o s’extingiran Aquest felí que rondava pels estats de la marge dreta del riu Mississipí va ser declarat extint pel govern nord-americà després de 80 anys sense proves de la seva existència. ANY 1975
 15. 15. Com podem ajudar-los El puma és un dels pocs felins que no sembla tenir una amenaça immediata, de fet, és un dels gats que menys han de preocupar quan es tracta de la seva supervivència. Són criatures molt adaptables, el que significa que són capaços de viure
 16. 16. informació sobre els puma nord-americà https://www.abc.es/.../abci-desaparece-puma- americano-201802191352_noticia.html https://ca.wikipedia.org/wiki/Puma_nord- americà
 17. 17. videos sobre els puma nord-americà
 18. 18. Gràcies per la vostra atenció MES

×