Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dofi rosat

32 views

Published on

Dofí rosat - Ignacio

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Dofi rosat

  1. 1. Projecte Animals en Perill d’Extinció 2n trimestre SIEI Ignacio Pin DOFÍ ROSAT
  2. 2. On viuen? Al riu Amazones (Brasil) Al riu Orinoco (Venezuela) i al riu Madeira (Brasil)
  3. 3. Habitat El dofí rosat viu a l’aigua dolça. És l'únic dofí que viu als rius, els altres viuen a l’aigua salada.
  4. 4. Alimentació El dofí rosat menja tortugues petites i crancs, també s’alimenta de peixos petits.
  5. 5. Reproducció Els dofins rosats son vivípars, neixen del ventre de la mare.
  6. 6. Quantes cries tenen? Tenen una cria.
  7. 7. Esquelet
  8. 8. Amb qui viuen? Els dofíns viuen en companyia.
  9. 9. Curiositats ● Dormen en un ull tancat i un ull obert. ● Dormen en 4h, per evitar ahogarse i mantenen els músculs en acció. ● Els dofins canten i xiulen. ● Es desplacen nedant i saltant.
  10. 10. Per què estan en perill d’extinció? Perquè pesquen els pescadors.
  11. 11. Gràcies per la vostra atenció.
  12. 12. Videos

×