Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Senegal

321 views

Published on

Resumen de la historia de Senegal.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Senegal

  1. 1. GOVERNADORS REPÚBLICA DOMCRÁTICA DEL CONGO Míriam Cabero
  2. 2. República Democràtica del Congo
  3. 3. Leopoldo II Congo Belga es va establir el 15 de novembre de 1908 després de fortes pressions internacionals causades pel dur règim de govern que va exercir Leopold II de Bèlgica.
  4. 4. Patrice Émery Lumumba Va ser un líder anticolonialista i nacionalista congolès, el primer en ocupar el càrrec de Primer Ministre de la República Democràtica del Congo entre juny i septembre de 1960 , darrere la independència d’aquest Estat belga .
  5. 5. Joseph Kasavubu Polític de la República Democràtica del Congo , va ser el primer president.
  6. 6. Mobutu Sese Seko Militar i dictador del Congo. Únic president entre novembre de 1965 y març 1997 i Comandant en cap del l’Exèrcit Congoleny des de 1965 fins 1997 .
  7. 7. Laurent-Désiré Kabila Va ser un polític i guerriller de la República Democràtica del Congo , president durant el període de 1997 a 2001 . Va morir assassinat .
  8. 8. Joseph Kabila Kabange És el president de la República Democràtica del Congo des de l’assasinat del seu pare Laurent-Désiré Kabila . Va guanyar les eleccions presidencials de 2006 El partit polític és el Partit del Poble per la Reconstrucció i la Democràcia .

×