Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ne habozzon az esküvői ruha bérlésével

0 views

Published on

Az esküvői ruha minden bizonnyal egy házasságkötés leglényegesebb eleme. Az utat, amely során egy fiatal lány menyasszonnyá érik, rengeteg sajátos ismertetőjegy jellemzi. Nem számít, hogy milyen az aktuális kapcsolati státusza, élete során valamikor minden lány ábrándjai között felbukkan egy kizárólag az ő számára tervezett menyasszonyi ruha gondolata.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ne habozzon az esküvői ruha bérlésével

  1. 1. Ne habozzon az esküvői ruha bérlésével Az esküvői ruha minden bizonnyal egy házasságkötés leglényegesebb eleme. Az utat, amely során egy fiatal lány menyasszonnyá érik, rengeteg sajátos ismertetőjegy jellemzi. Nem számít, hogy milyen az aktuális kapcsolati státusza, élete során valamikor minden lány ábrándjai között felbukkan egy kizárólag az ő számára tervezett menyasszonyi ruha gondolata. Könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy a menyasszonyi ruha az a ruhadarab, amelyre a legtöbben vágyakoznak világszerte. Számos tényezőt figyelembe kell venni annak érdekében, hogy garantálni tudjuk, az esküvői ruha tökéletesen illeszkedjen tested minden egyes hajlatához. A menyasszonyi öltözet egy művészi alkotás; egy fazonból, szövetből, díszekből, szegélyekből és csípőpárnákból álló varázslatos költemény. Ilyenkor felmerül az a dilemma, hogy vajon béreljük-e a ruhát vagy sem, illetve, hogy ez megvalósítható-e. A legkiválóbb esküvői ruhaszalonok körében ma már virágzik a menyasszonyiruha-kölcsönzés. Ezek a darabok ismert, menyasszonyi ruhák széles választékát kínáló luxusmárkákhoz tartoznak. A Pronovias és a ROSA CLARA csak néhány név közülük. A legnagyobb fejtörést azonban a ruhák ára okozza az aráknak. Az emberek nagy meglepetésére a bérelhető ruhaköltemények ára nem olyan borsos, mint ahogyan azt feltételezik. Nem kétséges, hogy az esküvő egy életre szóló esemény és sokan közületek nem csak bérelni akarják az évek óta vágyott ruhát. Kérdés, hogy mi ezzel a baj? A bérelhető ruhákat tökéletesen személyre lehet szabni. Ezek a darabok kiváló tervezők keze munkáját dicsérik, a felhasznált anyagok pedig első osztályúak. Amennyiben a ruhabérlés mellett döntünk, számos költséget megspórolunk; az így nyert összegnek bizonyosan hasznát vehetjük máshol! Az is valószínű, hogy ezek a lehetőségek új ötletek születésére sarkallnak. A testedet körülölelő műalkotás, amelyben egyesül a szépség, nőiesség és klasszis, bizonyosan sóvárgó tekintetek tömkelegét vonzza majd rád. Legyen az retro vagy újmódi, bármit, ami csak felötlik benned, valóra váltanak ezekben az esküvői szalonokban. Egy márkás ruhákat kínáló esküvői szalon olyan sztenderd, ismert és hagyományos öltözékeket kínál, amelyek túlmutatnak az általad tapasztaltak határain. La Mariée Budapest http://lamariee.hu | +36 70 361 4831 | info@lamariee.hu

×