Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kontrasztos hagyományok-és-innovatív-tervezők-menyasszonyoknak

154 views

Published on

A házasságkötés mindig is többet jelentett két ember egybekelésénél. Két család, kétféle hagyomány egyesül, mikor a pár esküvel ígéri, hogy kitartanak egymás mellett egész életükben.

Published in: Business
  • Be the first to comment

Kontrasztos hagyományok-és-innovatív-tervezők-menyasszonyoknak

  1. 1. Kontrasztos hagyományok és innovatív tervezők menyasszonyoknak A házasságkötés mindig is többet jelentett két ember egybekelésénél. Két család, kétféle hagyomány egyesül, mikor a pár esküvel ígéri, hogy kitartanak egymás mellett egész életükben. Ez az ünnep az ember életének legnagyobb döntése. Az esküvők a hagyományokat és az egyéni ízlésvilágot is megtestesítik. A menyasszonyok ízlésüket és boldogságukat juttatják kifejezésre, mikor az élénk stílusokkal és színekkel kísérleteznek. A tipikus menyasszony azt szeretné, ha ruhája legalább egy hónappal az esküvő időpontja előtt elkészülne. Felpróbálja, viseli és gondoskodik róla, hogy minden pontosan a helyén legyen. Így érthető, hogy az évek folyamán egyre növekvő tendenciát mutatott az eladásra kínált esküvői ruhák száma. A tervezők tehetségüket káprázatos ruhák megalkotásának szolgálatába állítják. Mindenki a lehető leggyönyörűbb szeretne lenni az esküvője napján! Míg a tehetősebbek korlátlanul költöttek a legfinomabb anyagokból készült, drágakövekkel ékesített ruhákra, addig a kevésbé tehetősek a legszebb ünneplő ruhájukat viselték az esküvőjükön. Ám ahogy változnak az idők, és újabb lehetőségek kínálkoznak, egyre elérhetőbb áron juthatunk hozzá tökéletes kivitelezésű esküvői ruhákhoz. Manapság a menyasszonyok számos lehetőség közül választhatnak vásárláskor. Exkluzív megjelenést biztosíthatnak a maguk számára akár úgy, hogy óriási összegeket költenek különleges darabokra, de vásárolhatnak fiatal, feltörekvő tervezőktől is, akiknek még kevésbé ismert márkái ugyanazt a színvonalat képviselik. A menyasszonyi ruha végtelenül fontos, és egyszerre több célt is szolgál. Néha generációs hagyományokat követ, máskor egyedi élményt kínál. Manapság a nyugati országokban a menyasszonyi ruhák általában fehérek, ám ezen belül sokféle árnyalatban kaphatók. Úgy tűnhet, ez eléggé megköti a tervezők kezét, de ők csodálatos menyasszonyi ruhákat hoznak létre így is. A fehér menyasszonyi ruha hagyománya mostanra rendkívül elterjedt, szemben a viktoriánus kor előtti időkkel, amikor a menyasszonyok bármilyen színű ruhát viselhettek, a fekete például különösen népszerű volt. Az esküvői hagyományok sokszínűek és városonként különböznek. A tervezők így számos lehetőséget kihasználhatnak, hogy a leendő menyasszonyok kívánságait teljesítsék. A hagyományok és a fiatal menyasszonyok ízlésének, döntéseinek összehangolása mellett a menyasszonyiruha-tervezők számára kihívást és lehetőséget jelent a tökéletes ruha megalkotása. A változó ruhákon és az egymásnak ellentmondó hagyományokon túl az esküvőn úgy érezzük, egyszerre két különböző világba tartozunk. Ezen a ceremónián a menyasszonyi ruha a leglényegesebb a menyasszony számára. A tradíció és az egyéni ízlés találkozásából gyakran elbűvölő eredmény születik, amelyet a menyasszony büszkén viselhet élete legfontosabb napján. La Mariée Budapest http://lamariee.hu | +36 70 361 4831 | info@lamariee.hu

×