Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fenséges esküvői ruha megfizethető menyasszonyi csipkéből

217 views

Published on

A legfontosabb nap egy nő életében az esküvő napja. Erről a napról ábrándozik már kislánykora óta és ezért is fontos, hogy ez a nap tökéletes legyen számára a legapróbb részletekig, hiszen az a sok pici, apró részlet tökéletes összhangja teszi a nagy napot a legemlékezetesebb nappá.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fenséges esküvői ruha megfizethető menyasszonyi csipkéből

  1. 1. Fenséges esküvői ruha megfizethető menyasszonyi csipkéből A legfontosabb nap egy nő életében az esküvő napja. Erről a napról ábrándozik már kislánykora óta és ezért is fontos, hogy ez a nap tökéletes legyen számára a legapróbb részletekig, hiszen az a sok pici, apró részlet tökéletes összhangja teszi a nagy napot a legemlékezetesebb nappá. Mikor a dédelgetett álom egyszercsak valósággá válik, akár egy varázslat! De a varázslat beteljesüléséhez a részleteknek tökletesen kell passzolniuk! És akkor elérkeztünk a nagy nap legfontosabb részletéhez, az esküvői ruhához, melynek aprólékos díszítése teljesíti be a varázslatot! Ezért az álomruha megtalálása egy igen nehéz feladat egy menyasszony számára! A legújabb divat mostanában a menyasszonyi ruhák kínálatában a csipke ruhak. Sőt, mikor Kate Middleton hozzáment William herceghez egy gyönyörű csipkeruhában a menyasszonyok csak ezt keresték! Így a menyasszonyok nagy igényű érdeklődése miatt elérhetőbbé vált a csipke ruha a piacon, még akkor is, ha az ára a magasabb árkategóriába tartozott, így adva meg az esélyt a menyasszonyoknak, hogy királyi stílusú esküvői csipkeruhájuk legyen a legfontosabb napon az életükben! La Mariée Budapest http://lamariee.hu | +36 70 361 4831 | info@lamariee.hu

×