Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

16 camins llop

850 views

Published on

Conte

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

16 camins llop

 1. 1. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol “Hi havia una vegada...” ...CONTES ENCETATS, CONTES CONTATS!!! Abril 2017 ELS CAMINS DEL LLOP Inici: Seminari Dinamització Biblioteques Escolars -CRP Baix Llobregat 1. Sant Feliu de Llobregat- Nus: Alumnes 2n Escola Pont de la Cadena, Molins de Rei (Tutora: Paula Marín) Desenllaç: Alumnes 1rB Escola Pau Vila, El Papiol (Tutora: Anna Díez)
 2. 2. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol Hi havia una vegada un llop molt fredolic que sempre portava una caputxa vermella. Aquell matí d’hivern, el llop va decidir anar a buscar pinyes per fer un foc, però no volia entrar sol al bosc. . .
 3. 3. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 2n Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei . . . perquè tenia molt fred i va decidir anar a una tenda a comprar-se una jaqueta molt gruixuda per no passar més fred. Però totes les jaquetes eren massa petites i no en va trobar cap.
 4. 4. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 2n Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei - I ara què faré? Amb la caputxa no en tinc prou... A més és massa fosc – -va dir el llop. Sense pensar-ho gaire, el llop va tornar a la botiga a comprar una llanterna. El llop va pensar que si hi veia més, podria recollir més pinyes amb menys temps i així passar menys fred.
 5. 5. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 2n Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei Però el llop, tot i la lot, tenia massa fred i por. Va pensar que potser podria anar a buscar el seu amic gat perquè l’acompanyés i entrés amb ell al bosc. - Amic gat voldries venir al bosc amb mi? Només serà un moment per agafar quatre pinyes i prou!!! – -va dir el llop. - Uix no, llop, no vindré pas!!! Tinc massa por, t’hauràs de buscar algú altre. Ho sento!!!– -va respondre el gat.
 6. 6. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rB Escola Pau Vila – El Papiol Tot trist per la resposta del gat, el llop se’n va anar a buscar a un altre amic. - Bon dia Cavall! Que voldries venir amb mi al bosc? -li va preguntar el llop al cavall. - Noooo!! Perquè tinc massa por per acompanyar-te! -li va respondre el cavall. Tot i així, el llop va continuar preguntant . . . aquest cop a un gos. - Bon dia gos! Que vols venir amb mi al bosc a buscar pinyes, tu que ets tan valent? - Noooo! Perquè he de fer molts deures per demà! -va respondre el gos. - Ohh! -va dir el llop, ben trist. I quan pensava que ja no trobaria a ningú, va sentir xiuxejar una cançó ben bonica a prop seu. Era el colibrí!
 7. 7. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rB Escola Pau Vila – El Papiol El colibrí que havia vist tot el que passava, es va acostar al llop perquè el volia ajudar. Li va dir que no necessitava pas la lot, doncs ella tenia moltes amigues cuques de llum que segur que estarien encantades de fer-li llum al seu camí i acompanyar-lo perquè no tingués por. El llop es va posar content en saber la gran idea del colibrí! El colibrí va marxar a buscar les cuques de llum i al cap d’una estona va tornar amb més de 100cuques de llum al seu costat! El llop no s’ho podia creure!
 8. 8. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rB Escola Pau Vila – El Papiol Així que tots junts es van endinsar a dins del bosc i el llop va poder agafar no una, sinó moltíssimes pinyes. Tampoc tenia fred perquè les cuques de llum, apart d’il·luminar el camí, també li donaven escalfor. I així és com el llop va tornar a casa carregat de pinyes per encendre el foc de casa seva i amb un somriure d’orella a orella.
 9. 9. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1rB Escola Pau Vila – El Papiol Estava molt feliç i agraït a les seves noves amigues. I elles també s’ho havien passat molt i molt bé. Es van fer molt amics i ara cada nit sortien junts a buscar les pinyes al bosc. I conte contat, aquestes bestioles del bosc van ser amics per sempre més!

×