Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
-Nu te îngrijora de ceea ce
gândesc oamenii - nu li se
întâmplă prea des.

-Dacă trebuie sa alegi între
două rele - alege-...
-Peştele care luptă
împotriva curentului ...
moare electrocutat.

-Nu este important să
câştigi! Este important să-l
faci ...
-A greşi este omeneşte. A da
vina pe altul este şi mai
omeneşte.

-Cel mai important nu este “să
ştii"! Mai important este...
-Este bine să laşi băutura.
Mai rău este să uiţi unde ai
lăsat-o.
-Banii nu fac fericirea, o
cumpără gata făcută.

-Inteli...
-Fugi de tentaţii, dar încet,
să te poată ajunge.
-Există o lume mai bună,
dar este foarte scumpă.
-A studia înseamnă să t...
-Dacă o păsărică ţi-a şoptit
ceva, atunci înseamnă că ai
înnebunit pentru că
păsărelele nu vorbesc.

-Munca nu a omorât
ni...
-Există două cuvinte care î ţi
deschid multe uşi: "trage“ şi
"împinge".
-De ce să bei şi să conduci,
când poţi să fumezi ş...
-Se spune că înotul face bine la
siluetă... Spun cei care n-au văzut
încă
balena.

-Orice bărbat are nevoie de o
femeie, f...
-Fiecare al cincilea om e chinez. Iar
noi suntem cinci în familie, deci
cineva
e chinez. Poate tata sau mama, poate
frate-...
-Bunica mea a fost o femeie
dură. Trei soţi a îngropat, cu
toate că doi numai
moţăiau...

-Nu-ţi cumpăra nimic ce are
coad...
-Psihiatrii zic că una din patru
persoane are o deficienţă mintală.
Daca eşti
cu încă trei amici şi nu ai observat
nimic c...
-Dacă încă n-ai găsit persoana ideală,
distrează-te cu cea pe care o ai la
îndemână!

-Nevasta e persoana ce-i mereu lângă...
-Sexul e ca jocul de cărţi; dacă
n-ai o bună parteneră, mai
bine ai avea o
mână bună.
-Femeile sunt ca traducerile:
cele m...
Filozofie ...si umor
Filozofie ...si umor
Filozofie ...si umor
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Filozofie ...si umor

584 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Filozofie ...si umor

 1. 1. -Nu te îngrijora de ceea ce gândesc oamenii - nu li se întâmplă prea des. -Dacă trebuie sa alegi între două rele - alege-o pe cea pe care nu ai mai încercat-o până atunci. -A avea conştiinţa curată înseamnă a avea memorie proastă.
 2. 2. -Peştele care luptă împotriva curentului ... moare electrocutat. -Nu este important să câştigi! Este important să-l faci pe celălalt să piardă. -Nu sunt complet inutil! Cel puţin servesc de exemplu negativ pentru alţii.
 3. 3. -A greşi este omeneşte. A da vina pe altul este şi mai omeneşte. -Cel mai important nu este “să ştii"! Mai important este să ai telefonul celui care ştie. -Eu nu sufăr de nebunie! Mă bucur de ea în fiecare minut.
 4. 4. -Este bine să laşi băutura. Mai rău este să uiţi unde ai lăsat-o. -Banii nu fac fericirea, o cumpără gata făcută. -Inteligenţa mă urmăreşte, dar eu sunt mai rapid.
 5. 5. -Fugi de tentaţii, dar încet, să te poată ajunge. -Există o lume mai bună, dar este foarte scumpă. -A studia înseamnă să te îndoieşti de inteligenţa colegului de birou.
 6. 6. -Dacă o păsărică ţi-a şoptit ceva, atunci înseamnă că ai înnebunit pentru că păsărelele nu vorbesc. -Munca nu a omorât niciodată pe nimeni; dar de ce să rişti? -Alcoolul omoară încetîncet. Nu contează, te grăbeşti?
 7. 7. -Există două cuvinte care î ţi deschid multe uşi: "trage“ şi "împinge". -De ce să bei şi să conduci, când poţi să fumezi şi zbori? -Nu bea la volan! Te love şti de ceva şi se varsă băutura.
 8. 8. -Se spune că înotul face bine la siluetă... Spun cei care n-au văzut încă balena. -Orice bărbat are nevoie de o femeie, fiindcă sunt o grămadă de lucruri pentru care nu poţi să faci guvernul vinovat.. -Să cucereşti o femeie şi să nu povesteşti la prieteni, e ca şi cum ai trece Pacificul înot în secret.
 9. 9. -Fiecare al cincilea om e chinez. Iar noi suntem cinci în familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel sau fratemeu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred că-i Costel. -M-am sculat cu stângul. Mi-am îmbrăcat camaşa, s-a rupt nasturele, am luat servieta, i s-a rupt toarta, deja mi-e frică să mă duc la budă... -Prieteni sunt acele persoane, care te
 10. 10. -Bunica mea a fost o femeie dură. Trei soţi a îngropat, cu toate că doi numai moţăiau... -Nu-ţi cumpăra nimic ce are coadă sau toartă. Va trebui să lucrezi cu ele. -În momentele dificile ale vieţii trebuie să ridici capul, să scoţi pieptul în faţă şi să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că-s terminat!".
 11. 11. -Psihiatrii zic că una din patru persoane are o deficienţă mintală. Daca eşti cu încă trei amici şi nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gândi la chestia asta! -Dacă eşti în stare să zâmbeşti când ceva merge rău este pentru ai găsit un tâmpit pe care să arunci vina. -Ca să-ţi realizezi obiectivele trebuie să fii un visător... Aşa că nu mai pierde vremea, lasă totul baltă şi du-te să te culci!
 12. 12. -Dacă încă n-ai găsit persoana ideală, distrează-te cu cea pe care o ai la îndemână! -Nevasta e persoana ce-i mereu lângă noi să ne ajute în rezolvarea marilor probleme pe care nu le-am fi avut dacă n-ar fi fost lângă noi. -Dacă într-o zi femeia pe care-o iubeşti ţi-e infidelă şi îţi trece prin cap să te arunci din balcon, adu-ţi aminte că ai doar coarne, nu şi aripi!
 13. 13. -Sexul e ca jocul de cărţi; dacă n-ai o bună parteneră, mai bine ai avea o mână bună. -Femeile sunt ca traducerile: cele mai bune nu-s fidele şi cele fidele nu-s bune. -Dacă într-o zi simţi un gol mare în stomac... mănâncă, căci sigur ţi-e foame!

×