Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

3delta de l'ebre

801 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

3delta de l'ebre

 1. 1. DELTA DE LEBRE El delta de lEbre esta ocupat per uns 250km2de conreus. Laigua que transporta els canals principals és necessària per als cultius
 2. 2. ARROSSALS DEL DELTA Laigua dels arrosals està en continua renovació, per la qual cosa, hi ha una xarxa simétrica de desiguals que recull laigua I la transporta cap a les llacunes o els llacs.
 3. 3. ELS PUNTS ALTS DEL DELTA Com en tots els deltes, els punts més elevats de la plana estan localitzats paral·lelament al curs del riu Ebre I al limit de la antigua linea de costa.
 4. 4. ARROSSOS En el Delta de lebre hi han molts arrossals . Larros es un cereal dorigen Asiatic que ocupa més de la meitat de la superficie del Delta(aprox.21.000 ha).
 5. 5. COM ES FA LARROS Hi han diferents conreus darros com: Assegar,adobar, sembrar,preparar la terra...
 6. 6. DEF. DE LARROS Larros es una planta de la familia de les graminies que ha esdevingut bàsica en la dieta alimentaria de bona part de la poblacio mundial.
 7. 7. LA BARRACA DEL DELTA La barraca del delta és una construcció funcional ,amb un gran equilibri ambiental I molt integrada en lentorn .
 8. 8. ELS ANIMALS DEL DELTA Els animals mes comuns del delta son:les gavines,anec griset ,oca vulgar ,oroneta cuablanca .Hi ha una caseta amb finestres que donen als anecs,i es pot veure com fan la seva vida
 9. 9. TECNIQUES DE PESCA Tambe hi ha una caseta on hi han diferents tecniques de pesca com:languilera,per a les anguiles ;el gamber,per a les gambes;i moltes mes.
 10. 10. EL LLAGUT El llagut es una barca que a principis del segle XX realitzava recorreguts de les zones mes proximes a la desembocadura fins a Amposta I Tortosa.La seua capacitat era duns 350 sacs de 75 kg.
 11. 11. VAIXELL DE DELTA
 12. 12. AL VAIXELL
 13. 13. HI HA QUE TORNAR!
 14. 14.

×