Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Marca Atleta País Lloc DataWRHomes 23,12 Randy Barnes Estats Units Westwood 20-05-1990Dones 22,63 Natalya Lisovskaya Unió ...
Llançament de pes
Llançament de pes
Llançament de pes
Llançament de pes
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Llançament de pes

631 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Llançament de pes

  1. 1. Marca Atleta País Lloc DataWRHomes 23,12 Randy Barnes Estats Units Westwood 20-05-1990Dones 22,63 Natalya Lisovskaya Unió Soviètica Moscou 07-06-1987El llançament de pes és una prova d’atletisme, que consisteix en propulsar una sòlida bola de metall através de laire a la màxima distància. El pes de la bola és de 7,26 kg en homes i de 4 kg en dones per acategories adultes.TècnicaLacció en el llançament està circumscrita a un cercle de 2,13 m de diàmetre. Aquest cercle està dividiten dues meitats, una orientada cap a la fossa on ha de caure la bola i laltra cap al costat oposat os hi hauna zona de caiguda limitada per dues rectes amb una angle de 40º. En la primera fase de la prova,l’atleta subjecta el pes amb els dits de la mà de llançar contra el seu muscle, posant la bola sota labarbeta. El competidor llavors es desplaça dins del cercle en una postura semi-ajupida, adquirintvelocitat. A larribar al costat oposat del cercle, estira el braç de llançar sobtadament i empeny el pes capa laire en ladreça adequada. El pes sempeny, no es llança. Lembranzida es fa des del muscle amb unsol braç.Cada competidor té dret a tres llançaments i els vuit millors passen a la següent ronda daltres tresllançaments per competidor. Si el llançador surt del cercle per la meitat frontal el llançament ésconsiderat nul.Records del món:

×