Webgalamb email marketing szoftver

941 views

Published on

Hogy foglalnánk össze egy mondatban, hogy mi is a Webgalamb szoftver?

Alapvetően természetesen hírlevél küldő program amellyel könnyedén létre tud hozni hírlevélcsoportokat, és honlapján lehetőséget adhat látogatóinak feliratkozni azokra. A honlapjáról beérkezett megrendeléseket is kezelheti a programmal, automata válaszüzenetet küldhet az érdeklődőknek, csoportosíthatja a megrendeléseket akár termékek alapján is, a részletes statisztika segítségével elemezheti hírlevelei hatékonyságát.

S mindezt egy rendkívül könnyen kezelhető magyar nyelvű adminisztrációs felületen!

A Webgalamb minden eddiginél több lehetőséget kínál önnek! Mindent tud amire önnek szüksége lehet!

Engedje, hogy ez a teljesen automatizált rendszer legyen az ön ügyfélszolgálata, nyilvántartója és marketingese egy személyben, engedje, hogy a Webgalamb dolgozzon ön helyett. S mindezt
elképesztően kedvező áron, 30 napos próba lehetőséggel!
Ön nem kockáztat semmit, a megrendelését követően nem számlázzuk ki azonnal a programot, hanem 30 napos próbaverziót küldünk, amelyben semmilyen funkció nincs korlátozva, teljes egészében kipróbálhatja a programot mielőtt a vásárlás mellett döntene! S ha esetleg valamely oknál fogva egy hónap múlva úgy dönt, hogy mégsem kívánja használni a rendszert akkor nincs semmi teendője, a szoftver automatikusan leáll! Nem kell megindokolnia döntését!


Tehát ön nem kockáztat semmit!

Próbálja ki! http://www.webgalamb.hu

Published in: Business, Technology
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • <br /><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/VU9bTcNAjbg?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0" width="350" height="288"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VU9bTcNAjbg?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VU9bTcNAjbg?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0" width="350" height="288" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
941
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
18
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Webgalamb email marketing szoftver

 1. 1. Webgalamb 3 - részletes funkció lista és képernyıképek Akciós linkek Az akció linkek funkciói. Létrehozhat olyan linkeket amiket a levelébe illeszthet és megadhatja, hogy amikor a látogató rákattint akkor milyen esemény történjen. Elérheti vele, hogy amikor a látogató erre a linkre kattint, akkor azonnal törlıdjön az adott csoportból, és/vagy bekerüljön más csoportba vagy csoportokba. Vagy amikor az olvasó rákattint, akkor a feliratkozáskor megadott adataiban automatikusan átíródjon egy adat. Minden linkhez adhat webcímet is, ami megnyílik amikor kattintanak rá, vagy egy levelet amit automatikusan küld ki részére a szoftver azonnal, vagy idızítve. Idızíthetı akció linkek. Be tudja állítani, hogy az akció linkek mely idıtartamban "éljenek", azaz mettıl meddig legyenek érvényesek, így egy idıhöz kötött fájlt vagy oldalt érjen el.
 2. 2. Csoportok Csoportok funkciói. Korlátlan számban hozhat létre csoportokat. Minden csoporthoz saját címlistát és beállításokat adhat meg, de egy gombnyomással át tud másolni olvasókat, leveleket egyik csoportból egy másikba. Minden csoportnak saját statisztikája van. Automata oldal megnyitások. Csoportjainak külön meg tud adni feladói nevet, bármilyen feladói e-mail címet. Megadhatja, hogy mely weboldala nyíljon meg: • Hibás adatmódosító link esetén • Feliratkozás után • Ismételt feliratkozás után • Dupla opt-in megerısítése után • Feketelistás e-mail címmel feliratkozás után • Leiratkozás után • Ismételt leiratkozás után Automata levélküldések. Beállíthatja, hogy Mely leveleket küldje automatikusan a szoftver olvasójának fel vagy leiratkozás után, kérjen-e leiratkozáskor megerısítést a szoftver, ha valaki leiratkozik törlıdjön vagy csak inaktív olvasóvá váljon, ugyanazzal az e-mail címmel többször is fel lehessen-e iratkozni (pl. ha megrendeléseket győjt a Webgalamb). Beállítható az is, hogy a feliratkozást követıen az adminisztrátornak még engedélyezni kelljen az olvasót és az is, hogy a feliratkozói őrlapban kétszer legyen az e-mail cím az elírások elkerülésére. Adminisztrátori értesítık. A csoport feladó e-mail címétıl független adminisztrátori e-mail címet adhat meg ahová automata értesítıt kérhet fel vagy leiratkozáskor, vagy ha olvasója módosította az adatait. Csoport szőrés. Minden csoportnál beállíthatja, hogy az olvasói amikor feliratkoznak oda akkor automatikusan bekerüljenek egy másik csoportba is vagy épp ellenkezıleg, azonnal törlıdjenek egy másik csoportból. Például a megrendelınek készített csoportnál beállíthatja, hogy aki feliratkozik az a reklám csoportból törlıdjön automatikusan.
 3. 3. Fájl feltöltése Megosztott fájlok. Lehetısége van feltölteni a honlapjának tárhelyére képeket, dokumentumokat, zenét vagy egyéb fájlokat. A levél szerkesztésénél ezeknek a fájloknak a linkjét be tudja illeszteni a levélbe, olvasói le tudják tölteni azt. A fájlok sorbarendezhetıek a nevük, méretük és a feltöltésük ideje és a letöltések száma alapján. Az akció linkek segítségével idıszakhoz kötött fájl letöltési lehetıséget is adhat olvasóinak. Fekete lista Tiltott szavak. Megadhat olyan szavakat, amelyek ha szerepelnek a feliratkozáskor megadott mezık bármelyikében, akkor nem sikerülhet a feliratkozás. Beállíthat olyan webcímet amit a feliratkozó kap amikor olyan szóval próbálkozik feliratkozni ami a tiltó listában szerepel. Szó töredék megadása. Be tudja állítani, hogy a szó akkor is tiltva legyen ha elıtte vagy utána közvetlenül, azaz egybe írnak valamit. Minden szó mellett megtalálja azt a szám adatot, hogy az adott szóval eddig összesen hányszor próbálkoztak feliratkozni, valamint láthat minden tiltó szóhoz egy napi átlagot is.
 4. 4. Feliratkozási mezık Őrlap szerkesztése. Korlátlan számban hozhat létre plusz mezıket a feliratkozási őrlapjához. Ezeket sorba is rendezheti, bejelölheti, hogy mely mezık kitöltése kötelezı, valamint beállíthatja, hogy az elírások kiküszöbölésére az e-mail címet kétszer kérje a szoftver. Beállíthat rejtett mezıket is amelyek nem látszanak majd weboldalán ám az ön által megadott adat mentésre kerül benne, így azonosítani tudja például, hogy melyik oldalán töltént a feliratkozás. Az őrlapból a szoftver automatikusan HTML kódot generál amellyel önnek semmi teendıje nincs, beilleszti weboldalába ahol a feliratkozást szeretné megjeleníteni és az őrlap már győjti is önnek az olvasókat. Mezı típusok. Nem csak egyszerő szöveges, úgynevezett input mezıket helyezhet el az őrlapban, hanem legördülı listát, rádió gombot, vagy jelölı négyzetet amelyekben az ön által elıre megadott válaszokból tudnak egyet, vagy többet kijelölni olvasói. Így amikor olvasóit egy mezı adatai alapján szeretné csoportosítani akkor ezt könnyedén megteheti, hogy csak a megadott válaszok szerepelnek a listában. Választhat szövegdobozt is őrlapjához amelyben feliratkozói hosszabb szöveget is megadhatnak. Import - export Olvasók adatainak lementése. Egy kattintással a csoport összes olvasójának adatait le tudja menteni saját számítógépére .xls vagy .csv kiterjesztéső fájlban. Mind a két fájltípus kezelhetı, szerkeszthetı táblázatkezelı szoftverekkel mint például az Excel. Olvasók adatainak feltöltése.
 5. 5. Csoportjaiba fel tud tölteni tömegesen olvasókat .xls vagy .csv fájlból. A feltöltéskor olvasói listája kiegészül az újakkal, nem törlıdnek régi olvasói. A feltöltéskor beállíthatja, hogy a feliratkozási idıpontja ne az .xls vagy .csv fájlban szereplı idıpont legyen hanem a feltöltés idıpontja, így könnyedén tudja "nullázni" olvasi feliratkozási idejét. Küldési módok Azonnali küldés. A csoportban elég mindössze kiválasztania azt a levelet amelyet el szeretne küldeni és egy kattintásal az összes aktív olvasó felé kiküldésre kerül. A küldés közben a Webgalamb folyamatosan mutatja mennyi levél ment ki és mennyi van még hátra, valamint a folyamat mennyi idıt fog igénybe venni. A megszakadt küldés bármikor folytatható a megszakadás pontjától. Követı levél küldése. Ennél a küldési módnál megadhat egy késleltetési nap számot, azt amennyivel a feliratkozást követıen az olvasónak el kell küldeni a levelet. Ezzel tud elıre elkészített reklám sorozatot készíteni. Például az elkészített 10 darab levelénél beállítja sorban 7, 14, 21... és így tovább a késleltetést és így a feliratkozást követıen az olvasó heti rendszerességgel magkapja az ön levelét. Mindegy mikor iratkozik fel az olvasó, ön biztos lehet benne, hogy folyamatosan dolgozni fog a Webgalamb a háttérben, küldi az ön reklám anyagait. Idızített levél küldés. Beállíthatja leveléhez vagy leveleihez dátum alapján is a küldést, így akár hónapokra, évekre elıre elkészítheti leveleit, amikor az idızítési dátum eljön a szoftver minden aktív olvasónak el fogja küldeni a levelet. Szőrés feliratkozási idıpont alapján. Beállíthatja a levél küldésekkor, hogy csak azok az olvasói kapják meg a levelet akik az ön által megadott idıszakon belül iratkoztak fel hírlevelére.
 6. 6. Szőrés csoportok alapján. Kiválaszthatja a küldéskor, hogy azok az olvasói ne kapják meg a levelet akik egy adott másik csoportban, vagy csoportokban is szerepelnek, illetve pont fordítva, csak az kapja meg aki egy vagy több másik csoportban is szerepel. Megadhatja azt is a küldésnél, hogy a levelet másis csoportjában vagy csoportjaiban szereplı olvasói is kapják meg. Tesztlevél küldése. Küldhet teszt levelet saját e-mail címére. Kiválaszthat olvasói közül valakit akinek a levelét meg szeretné kapni, így pontosan olyannak fogja látni a levelet mint olvasói. Levelek Levelek funkciói. Minden levél saját statisztikával rendelkezik valamint egy kattintással átmásolható más csoportokba vagy le lehet menteni a saját számítógépre .wgm kiterjesztéső fájlként ami a Webgalamb saját formátuma és elınye, hogy más mentésekkel ellentétben így nem csak a levél kódját menti le hanem a benne szereplı képeket is. A lementett levelek bármelyik csoportba feltölthetıek. Minden levél elérhetı egy linken keresztül is, így akár weboldalként is használhatóak, be lehet állítani köszönı oldalnak vagy más webes tartalomnak is. Leveleit sorba tudja rendezni név vagy akár elkészítésük dátuma alapján is. Levél szerkesztése. A leveleket egy egyszerő WORD szerkesztıhöz hasonlatos szövegszerkesztıben tudja elkészíteni. A szerkesztéskor minden funkció rendelkezésre áll amelyeket az ilyen szerkesztıknél megszokott, például szöveg formázás (vastag bető, betőméret, típus, stb.) táblázatok, felsorolások, linkek és képek beszúrása a levélbe. A szerkesztıi felület átváltható HTML nyelvre is így amellett, hogy abban is készítheti levelét még más HTML szerkesztıkben elkészített leveleit is könnyedén be tudja illeszteni a levélbe.
 7. 7. Személyes adatok. Minden mezı amit olvasóját a feliratkozáskor elkér beilleszthetı egy kattintással úgy a levélbe, hogy olvasói annak helyén a saját adatukat fogják látni. Ezek az adatok a levél tárgysorába is beilleszthetıek. Személyes, névreszóló levelek készíthetıek így, vagy akár visszaigazolhatja a feliratkozáskor megadott adatokat. Egy kattintással beilleszthet leiratkozó linket amivel olvasója törölheti magát a címlistáról, beilleszthet adatmódosító linket amellyel az olvasó megváltoztathatja a feliratkozáskor megadott adatait valamint beilleszthet archívum linket is amelynek segítségével olvasója az addig megkapott leveleit az interneten ismételten elolvashatja. Csatolt képek. Be tudja állítani, hogy a levelében szereplı képeket a szoftver úgy csatolja a levélhez, hogy belekódolja annak tartalmába. Így biztos lehet benne, hogy azok a levelezık is megjelenítik hírlevelében a képeket ahol amúgy külön engedélyezni kellene az olvasójának. Olvasók Olvasók listája. A csoport olvasóit táblázatban listázzi ki a rendszer. Ön választhatja ki, hogy a listázásnál mely mezıket jelenítse meg a szoftver, valamint a listát idırendi vagy abc sorrendbe tudja állítani. Keresés az olvasók között. Megadhatja a keresıszón kívül, hogy a Webgalamb mely mezıkben keresse az adott szót. A találatokat kilistázza a szoftver amelyet szintén sorba tud rendezni, illetve minde olvasó adatait külön, részletesen is megtekintheti.
 8. 8. Olvasó lista funkciók. Minden olvasójának megtekintheti a saját statisztikáját, szerkesztheti a feliratkozáskor megadott adatait valamint olvasói adatait egy kattintással át tudja másolni más csoportokba is. Az olvasók egyesével, vagy tömegesen is törölhetıek, aktívvá és inaktívvá tehetık. Az inaktív olvasók adatai nem törlıdnek, de nem kapják meg a csoport leveleit. A rendszer külön ikonnal jelöli azokat az olvasóit akiket a rendszer automatikusan inaktívvá tett mert legalább háromszor visszapattant fiókjukról az ön levele. Statisztika Statisztika összefoglaló. Megtekintheti, hogy a teljes rendszerben mennyi olvasója, csoportja van, ezek közül hová, mennyi és milyen típusú leveleket küldött, átlagosan mennyien iratkoznak fel, mekkora helyet foglal adatbázisa. Emellett össze is hasonlítja önnek a szoftver a csoportjai adatait, megismerheti mely csoportokban több a fel vagy leiratkozók száma, az elküldött vagy olvasott levelek száma. Az adatok megtekinthetıek táblázatban és grafikonban is. Az adatok bármilyen ön által megadott idıszakra lekérhetıek. Csoport statisztika. Megtudhatja az adott csoportra lebontva, hogy mennyi aktív, inaktív vagy épp visszapattanás miatt inaktív olvasója van. Mennyi és milyen típusú levelet küldött eddig olvasóinak és abból eddig mennyit nyitottak meg. Minden csoportnál látható, hogy mennyi akció link vagy versenyeztetés volt eddig, mennyi fájlt töltött fel vagy épp mennyi feliratkozás volt feketelistás szóval. Az adatokat eléri táblázatban és grafikonok formájában is. Beállíthat e- mail értesítıt amely az ön által kért idıszakonként automatikusan küldi önnek a statisztika adatait és a grafikonokat e-mailben. Igény esetén a szoftver csatolt pdf-ként küldi önnek a statisztikát.
 9. 9. Levelek statisztikája. A szoftver grafikonon összesíti önnek a csoportban lévı leveleinek adatait, összehasonlító táblázatát amellyel könnyedén megállapíthatja azok sikerességét. Minden levélnek saját statisztikája is van amelybıl megismerhetı, hogy hányszor és milyen módon volt kiküldve. Ebbıl összehasonlító grafikont is nyújt. A Webgalamb képes rá, hogy kimutassa melyik a levél után közvetlenül mennyi leiratkozás történt, így remekül szőrhetı az olvasók nemtetszését kiváltó levél. Minden levélnél exportálható, megtekinthetı és szerkeszthetı azoknak az olvasóknak a listája akik már megkapták. A lista szőkíthetı azokra akik olvasták is, illetve akik követı, idızített vagy azonnali levélként kapták meg a levelet. A list .xls és .csv fájlba is menthetı. Fekete lista statisztika. Láthatja, hogy az ön által megodott tiltott szóval mennyien és mikor próbálkoztak feliratkozni, ebbıl egy napi átlagot is kiszámít a rendszer így megismerhetı, hogy mely ilyen szavak a leginkább használatosak. Olvasók statisztikája. Minden olvasónál láthatja, hogy mely leveleket kapott meg, melyikeket nyitotta meg, mennyi fájlt töltött le az ön által megosztottak közül és mennyi akció linkre kattintott. Minden levél, akció link és fájl adatait is megtekintheti valamint megnézheti az olvasó archívumát úgy ahogy ı kapta, látta a leveleket. Akció linkek statisztika. Itt megnézheti, hogy a létrehozás óta hányszor, mennyi levélben küldte ki az akció linket, mennyi ovlasó kattintott rá és ez alapján mennyire hatékony az akció link. Az adatok itt is elérhetıek grafikonon is, valamint azoknak az olvasóknak az adatai lementhetıek .xls vagy .csv fájlban akik kattintottak a levélben elhelyezett linkre. Versenyeztetés statisztika. Megtekintheti, hogy a két versenyeztetett levél mennyi olvasónak volt kiküldve és ebbıl az ön által megadott kritériumok alapján a levelek mekkora hatékonysággal mőködtek. Az adatok itt is elérhetıek grafikonok formájában is.
 10. 10. SMTP küldés Külsı kiszolgáló használata. Lehetıség van beállítani a szoftver, hogy ne az alapértelmezett küldési módon indítsa meg a levélküldést hanem saját vagy más levelezı segítségével. Ezzel bizonyos esetekben
 11. 11. csökkenthetı a spam fiókba került levelek száma, valamint kevésbé függ a szerver beállításaitól a Webgalamb mőködése. Versenyeztetés Versenyeztetés funkciók. Egy levélnek elkészítheti két változatát is, és ezekbıl a rendszer automatikusan ki fogja választani azt amelyik sikeresebb az olvasói körében. Kiválaszthatja, hogy a csoport mekkora részén szeretné tesztelni a leveleket. Az elıre megadott kritériumok alapján amelyik levél hatékonyabbnak bizonyul az lesz a nyertes. Ilyen elıre beállítható kritérium lehet például, hogy melyiket nyitják meg többen, vagy az, hogy a benne lévı akciólinkre melyiknél kattintanak többen. Idızíthetı versenyeztetés. Be tudja állítani, hogy mikor induljon és mikor érjen véget a versenyeztetés valamint beállítható, hogy ha megvan a nyertes levél akkor automatikusan küldje el azt a csoport fennmaradó olvasóinak. Automatizált tisztítás. Beállíthatja, hogy a szoftver automatikusan kezelje a visszapattanó leveleket. Ekkor önnek nem kell semmit tennie velük, ha egy olvasótól több mint három esetben visszapattan a levél akkor automatikusan inaktív státuszt kap az olvasó és mindaddig nem kapja meg a csoport leveleit ameddig ön ismét aktívvá nem teszi.

×