Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kampeerdorp de zandstuve camping hardenberg

236 views

Published onhttps://www.zandstuve.nl/camping-hardenberg

Beleef een onvergetelijke vakantie op Kampeerdorp de Zandstuve, de meest kindvriendelijke camping in Hardenberg, Overijssel. Ons 5-sterren Top Camping is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Jong en oud beleven een ongelooflijk leuke tijd. Kampeerdorp de Zandstuve is namelijk een camping met een buitenzwembad en subtropisch binnenzwembad, diverse speeltuinen en een indoor speeltuin.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Kampeerdorp de zandstuve camping hardenberg

  1. 1. Camping in Hardenberg Beleef een onvergetelijke vakantie op Kampeerdorp de Zandstuve, de meest kindvriendelijke ​camping in Hardenberg​, Overijssel. Ons ​5-sterren Top Camping​ is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Jong en oud beleven een ongelooflijk leuke tijd. Kampeerdorp de Zandstuve is namelijk een camping met een buitenzwembad en subtropisch binnenzwembad, diverse speeltuinen en een indoor speeltuin. Het professionele animatieteam​ verzorgt ook nog eens een gevarieerd programma voor kinderen tot 12 jaar in het voor-, hoog- en naseizoen. En wanneer de kinderen zich vermaken, genieten ouders van hun welverdiende rust en vrijheid. Er is iedere dag iets nieuws te beleven op onze camping in de omgeving van Hardenberg. Wanneer kom jij kamperen in Hardenberg​? Camping in Hardenberg met zwembad Op warme zomerdagen is niets lekkerder dan een duik nemen in het water. Families met waterratjes brengen de ​zomervakantie​ dan ook het liefste door op een ​camping in Hardenberg met zwembad​. Kampeerdorp de Zandstuve heeft niet één zwembad, maar zowel een ​groot buitenbad​ als een fantastisch ​subtropisch binnenbad​. Het binnenzwembad beschikt over meerdere baden; een peuterbad, een kleuterbad en recreatiebad van 1.40 meter, evenals een supersnelle 50 meter lange glijbaan met lichtringen. Het verwarmde buitenbad bestaat uit een waterspeeltuin voor de kleintjes, een kleuterbad en een recreatiebad voor de ervaren zwemmers. Rondom het zwembad ligt een ​ruim zonneterras met ligbedden​ waar ouders lekker kunnen ontspannen. Waterpret gegarandeerd dus op onze camping in Hardenberg met ​zwembad​.

×