Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Biographies in English literature
Test 1
1. " The Life of Samuel Johnson " is wri en by
A. Jonathan Swi B. Elizabeth Gaske...
7. " Life of Lord Byron " is wri en by
A. Henry Salt B. James Boswell
C. Thomas Moore D. Max Muller
8. The biography of Ma...
14. " Eminent Victorians ", is a book consis ng biographies of four literary
persons, is a work of
A. Cardinal Manning B. ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Biographies in english literature test 1 pdf w

716 views

Published on

Biographies in english literature test 1

Published in: Education
  • Be the first to comment

Biographies in english literature test 1 pdf w

  1. 1. Biographies in English literature Test 1 1. " The Life of Samuel Johnson " is wri en by A. Jonathan Swi B. Elizabeth Gaskell C. James Boswell D. Thomas Moore 2. Among these, who is not a biographer of Abraham Lincoln? A. Thomas DiLorenzo B. Antonia Fraser C. Russell Freedman D. Carl Sandburg 3. " The Life of Charlo e Brontë " is a work by A. Elizabeth Gaskell B. Elizabeth jenkins C. Robert Gi ng D. Russel Freedman 4. " Lives of the Most Eminent English Poets " by Samuel Johnson comprises the short biographies of........ poets. A. 12 B.56 C. 42 D.52 5. " A Life of William Shakespeare ", a biography, wri en by A. Ben Jonson B. Sidney Lee C. James Boswell D. Thomas Moore 6. " Confessions of an English Opium-Eater " is an autobiography of A. Thomas De Quincey B. S. T. Coleridge C. Robert Southey D. Lord Byron PDFaid.com (c) Copyright : EnglishAchiever.com
  2. 2. 7. " Life of Lord Byron " is wri en by A. Henry Salt B. James Boswell C. Thomas Moore D. Max Muller 8. The biography of Max Muller, wri en by nirad c Chaudhuri is known by the name A. Scholar Extraordinary B. The greatest orientalist C. Nārāyana D. The Philologist 9. P. B. Shelly's autobiographical elements are found in his poem... A. Adonais B. Ode to West wind C. Masque of anarchy D. Alastor 10. " Jane Austen: A Biography " is a work of A. Charlo e Bronte B. Elizabeth Jenkins C. Elizabeth Gaskell D. Alfred Ainger 11. D. H. Lawrence's element of autobiography is found in his novel A. The Rainbow B. Sons and Lovers C. Lady Cha erley's Lover D. Women in love 12. The biography of Charles lamb is wri en by A. Alfred Ainger B. Antonia Fraser C. Sidney Lee D. Thomas Moore 13. Thomas Malory wrote the biography of A. King James 1 B. King Arthur C. King Henry D. King Charles (c) Copyright : EnglishAchiever.com
  3. 3. 14. " Eminent Victorians ", is a book consis ng biographies of four literary persons, is a work of A. Cardinal Manning B. Ly on Strachey C. General Gordon D. Mathew Arnold 15. Charles Dickens' most autobiographical novel A. A Christmas Carol B. The Old Curiosity Shop C. David Copperfield D. Great Expecta ons Answers : 1.C 6.A 11.B 2.B 7.C 12.A 3.A 8.A 13.B 4.D 9.D 14.B 5.B 10.B 15.C (c) Copyright : EnglishAchiever.com

×