Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

P. picasa vs flickr andrés moreno t

P de andres moreno

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

P. picasa vs flickr andrés moreno t

  1. 1. picasa
  2. 2. Picasa: és una companyia de pasadena, californià que ha creat un organitzador de fotos amb el mateix nom. L'objectiu de Picasa és ésser molt fàcil de fer per qualsevol usuari tot oferint moltes funcions en un sol clic. La principal part del programa consisteix en organitzar les fotos de l'ordinador, tot ordenant-les en carpetes, i col·leccions per ordre cronològic. També permet fer retocs a les fotografies com ara ajustament del color, reducció dels ulls vermells, correcció de l'alineació de les fotos, etc
  3. 3. flickr
  4. 4. Flickr: és un lloc web per a organitzar fotografies digitals que funciona com una xarxa social. Va ser desenvolupat per Ludicorp, una empresa fundada el 2002 a Vancouver, Canadà. El març del 2005, Flickr i Ludicorp forenses comprades per Yahoo. És un Servei Molt utilitzat Pels usuaris de blocs com a dipòsit de fotos.
  5. 5. Diferencies de flick i picasa Flickr es de Yahoo. i Picasa es de google. L'objectiu de flickr es permet fer cerques d'imatges per etiquetes per data i també pel tipus de llicència. L'objectiu de picasa es és ésser molt fàcil de fer per qualsevol usuari tot oferint moltes funcions. El servei d'emmagatzematge de fotos de Picasa té un total de 1GB de capacitat. Flickr te100MB mensuals i la seva limitació a només tres àlbums.

×