Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Curs abp sessió 5
Curs abp sessió 5
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 12 Ad

Presentació CESIRE

Download to read offline

Presentació de les tasques i propostes que es desenvolupen al CESIRE. En aquest cas es presenten 4 activitats: vídeoMAT, Controversies socio-científiques, Imatge i coneixement i Motxilla bioclimàtica

Presentació de les tasques i propostes que es desenvolupen al CESIRE. En aquest cas es presenten 4 activitats: vídeoMAT, Controversies socio-científiques, Imatge i coneixement i Motxilla bioclimàtica

Advertisement
Advertisement

More Related Content

More from CESIRE - Dept d'Educació - GENCAT (20)

Advertisement

Presentació CESIRE

 1. 1. Treballar per desenvolupar capacitats i assolir competències 29 de març de 2017 1x4 Portem el CESIRE a l’aula
 2. 2. Què volem fer? Objectius Presentar les propostes que desenvolupem Veure com aquestes tasques integren coneixement de diversos àmbits Estructura del taller Presentació del taller Desenvolupament de 5 mini tallers • vídeoMAT • Motxilla bioclimàtica • Controvèrsies Socio científiques • Imatge i coneixement Síntesi final i tancament
 3. 3. Què volem fer? Anem per feina!
 4. 4. Suport a la formació de ciutadans responsables, implicats i crítics Comunicació eficaç i eficient Converses i debats per participar i transformar Argumentacions basades en evidències Què promovem amb la nostra manera de treballar? Què fem al CESIRE?
 5. 5. Preguntes indagadores i metodologia científica Investigacions Resolució de problemes Projectes Què fem al CESIRE? Què promovem amb la nostra manera de treballar?
 6. 6. Metodologies competencials actives i creatives Construcció social del coneixement Treball cooperatiu i en col·laboració Diversitat de recursos didàctics Activitats contextualitzades Què promovem amb la nostra manera de treballar? Què fem al CESIRE?
 7. 7. Integració de coneixements i transversalitat Visió horitzontal i vertical de la programació dels aprenentatges Creació d’activitats adaptables aplicant coneixements contrastats i obtenint-ne de nous Què promovem amb la nostra manera de treballar? Què fem al CESIRE?
 8. 8. Metodologies competencials actives i creatives Integració de coneixements i transversalitat Preguntes indagadores i metodologia científica Suport a la formació de ciutadans responsables, implicats i crítics Què promovem amb la nostra manera de treballar? Què fem al CESIRE?
 9. 9. Compartim idees! Què fem al CESIRE?
 10. 10. Avinguda de les Drassanes, 10 (08001) Barcelona. Telèfon 938821000 cesire@xtec.cat @cesirecat Suport a Innovació i recerca educativa Què fem al CESIRE?
 11. 11. Què fem al CESIRE? cesire@xtec.cat twitter.com/cesirecat agora.xtec.cat/cesire https://www.slideshare.net/cesirecat https://es.pinterest.com/cesirecat/
 12. 12. Molt agraïts!

×