Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Programa de màrqueting 2.0

176 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Programa de màrqueting 2.0

  1. 1. M PROGRAMA DE MARQUETING 2.0 (TOTALMENT SUBVENCIONAT)En el marc del Programa de PROJECTES SINGULARS MUNICIPALS DE DINAMITZACIÓDEL TEIXIT PRODUCTIU i amb el cofinançament de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA i dePROCORNELLÀ, el Centre d’Empreses Baix Llobregat desenvoluparà a partir del 2 d’octubrede 2012 un programa de màrqueting 2.0 per a les microempreses de Cornellà.Dirigit a:Microempreses preferentment de Cornellà de Llobregat que vulguin millorar els resultats de laseva empresa implementant accions de màrqueting 2.0.El nombre màxim de participants és de 10 empreses que se seleccionaran segons la sevaidoneïtat i ordre d’inscripció.Objectiu: - Millorar el nostre negoci a Internet. - Conèixer les claus del màrqueting 2.0.Requisits:Per a participar és necessari: - Ser una microempresa preferentment de Cornellà de Llobregat amb menys de 10 treballadors. - Superar l’entrevista de selecció que es realitzarà amb cita prèvia al Centre d’Empreses de Cornellà de Llobregat el 26 i 27 de setembre. - Presentar la Sol·licitud d’Inscripció que es recollirà i omplirà el dia de l’entrevista de selecció. - Trobar-se al corrent de pagament amb les administracions públiques (AEAT, SS, etc.)Programa / Metodologia: 1. Presentació del programa i taller formatiu “Identitat digital, SEO i SEM”. Data: 2 d’octubre de 2012 de 16.00 h a 20.30 h a Citilab Cornellà: Plaça Can Suris, s/n de Cornella de Llobregat - De 16.00 a 16.30 h: Presentació del programa. - De 16.30 a 20.30h: Taller. 2. Taller formatiu “Màrqueting i continguts”. Data: 16 d’octubre de 2012 de 16.00 h a 20.00 h a Citilab Cornellà: Plaça Can Suris, s/n de Cornella de Llobregat
  2. 2. 3. Tutories personalitzades. Data: A partir del 16 d’octubre i fins el 30 de novembre 2012 a Citilab Cornellà: Plaça Can Suris, s/n de Cornella de Llobregat. - Cada microempresa tindrà 8 hores de tutories de 1 hora per sessió, amb horari acordat amb cita prèvia.Inscripcions:Per a realitzar l’entrevista de selecció podeu reservar cita trucant al telèfon: 93 474 80 42 oper e-mail a: cempreses@procornella.cat.Lloc de l’entrevista:CENTRE D’EMPRESES BAIX LLOBREGAT (c/Tirso de Molina 36 de Cornellà de Llobregat)Equip consultor:Tècnics de Citilab (centre de Cornellà per a la innovació social i digital) amb gran experiènciai formació específica en Comunity Manager,Amb el cofinançament de:

×