Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament
Escola Sant Pere i Sant Pau
43007 Tarragona
CURS 2015-2016
CIRCULAR INF...
Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament
Escola Sant Pere i Sant Pau
43007 Tarragona
CURS 2015-2016
FITXA MÈDICA...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

0

Share

Download to read offline

Circular informativa d'ef2

Download to read offline

Circular informativa d'ef 15-16

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Circular informativa d'ef2

  1. 1. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Sant Pere i Sant Pau 43007 Tarragona CURS 2015-2016 CIRCULAR INFORMATIVA DE L’ÀREA D’EDUCACIÓ FÍSICA D’INICI DE CURS Benvolgudes famílies, 1.- L’àrea d’educació física és obligatòria a l’Educació Primària. Caldrà doncs, un justificant mèdic o dels pares/tutors si algun dia no poden realitzar les activitats físiques o si un alumne té alguna malaltia o incidència en la salut que impliqui algun risc a l’hora de la pràctica de l’exercici físic. 2.- És obligatori portar l’equip adequat: - Samarreta i pantaló curt d’esport. A l’hivern és aconsellable portar xandall sencer (recomanem model de xandall de l’escola ) - Calçat esportiu. És important que sigui flexible i que la sola no sigui massa fina doncs té poca amortiguació i perjudica a les plantes dels peus i als turmells. També és bo que siguin transpirables, es puguin cordar bé ( és important que el peu no balli per dins per evitar fregaments i butllofes). És recomanable que el turmell tingui mobilitat i quedi lliure (el calçat de bàsquet ha estat dissenyat per aquest esport per evitar torçades, no és recomanable per a la classe d’EF.) - Mitjons d’esport. Preferiblement de cotó per tal d’absorbir la suor. És obligatori portar sempre mitjons. 3.- No portar l’equip d’educació física implica que l’alumne no podrà realitzar les activitats programades per aquell dia. 4.- Per a una bona higiene corporal, abans de pujar a les classes, els alumnes s’hauran de rentar les mans i la cara; per tant, cal que portin una bosseta (necesser) amb el següent material, tot marcat amb el nom de l’alumne: - tovallola petita - Sabó líquid (pot petit de plàstic, 300-500ml) - Pinta. - Samarreta de recanvi. Si es vol portar algun tipus de colònia que no siguin en pots de vidre. En el cas de desodorants que siguin de bola (no spray). 5.- Recomanacions: Els alumnes que tinguin classe d’Educació Física a primera hora de la tarda fora bo que dinessin a les 13h. per tal de facilitar la digestió. Ompllir la fitxa mèdica a la part del darrera d’aquest full.
  2. 2. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Sant Pere i Sant Pau 43007 Tarragona CURS 2015-2016 FITXA MÈDICA PER A L’ÀREA D’EDUCACIÓ FÍSICA RETORNEU AQUESTA BUTLLETA EL MÉS AVIAT POSSIBLE. Nom Cognoms Adreça Localitat Nivell i grup Dat de naixement En les següents preguntes ha d'introduir la resposta adequada. 1.- El seu fill/a té algun problema de tipus cardiovascular? SI NO 2.- Pateix algun tipus d'al·lèrgia? SI NO 3.-Pateix asma o alguna dificultat respiratòria? SI NO 4.- Pateix alguna dolència o deformació als ossos o articulacions? SI NO 5.- Pateix alguna deformació a la columna vertebral? SI NO 6.- Pateix algun tipus de deformació als peus?. SI NO Si ha respost afirmativamente a alguna de les anteriors qüestions, si us plau, ampliï les dades i aporti certificat mèdic. 7.- Existeixen antecedents familiars de problemes cardiorespiratoris? SI NO 8.- Realitza alguna activitat esportiva extraescolar? SI NO Quines: 9.- Altres consideracions que cregui oportú exposar SI NO Data, DNI i signatura dels pares/tutors NOTA: Aquestes dades són estrictament confidencials. Aquestes dades seran vàlides 2 anys. La família cal que informi si hi ha alguna modificació destacable.

Circular informativa d'ef 15-16

Views

Total views

447

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

107

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×