Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Roald dahl power point

1,414 views

Published on

ROALD DAHL
- La meravellosa medicina d'en Jordi.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Roald dahl power point

 1. 1. ROALD DAHL
 2. 2. L’any 2015 fa 25 anys de la mort de Roald Dalh, l’autor d’un dels llibres que els alumnes de 4t llegim a la Ronda de llibres “la meravellosa medicina d’en Jordi” i un dels millors autors de la literatura infantil i juvenil de la història (autor, també, entre d’altres obres de Matilda, Les Bruixes o Charlie i la fàbrica de xocolata).
 3. 3. Els alumnes de 4t de l’Escola la Guàrdia hem fet un homenatge a l’autor Roald Dahl. A continuació podreu gaudir de les nostres recreacions artístiques de les escenes que més ens han agradat del llibre «LA MERAVELLOSA MEDICINA D’EN JORDI»!!!
 4. 4. L’àvia va xarrupar te. Encara no és prou dolç, va dir. Posa-hi més sucre.
 5. 5. Beuratge de bruixa i brou ardós, Bromera d’escuma i rica blavor, Fumera, cullera: tot xiscla Fent un xip-xip bonic, oh visca! Mi-te-la com brufa I batega I borbolleja. Escolta.la com xiula i xarabota i xiuxiueja. Àvia, jo de tu pregaria.
 6. 6. Va començar a fer bots sobre la butaca. Evidentment, no estava gaire còmoda. –Veuràs com et fa molt bé, aquesta medicina, àvia – va dir en Jordi. -Bé? – Va xisclar-.
 7. 7. -Què et sembla, nano? –va cridar-. Què me’n dius, de l’estirada?
 8. 8. -Vinga, gallina- va dir en Jordi-. Gallina, maca. Tita, tita, tita. La gallina marró va estirar el coll cap a la cullera i va picotejar. Va omplir-se el bec de medicina.
 9. 9. Quan es va tornar a aixecar hi havia un ou marró a terra. L’ou era de la mida d’una pilota de futbol.
 10. 10. Per divertir-se, en va donar una mica a L’Alma, la cabra.
 11. 11. En Jordi es va ajupir, allargant una cullera plena de Medicina Meravellosa Número Dos. -Vine, gallina- va dir –. Gallina, maca. Tita, tita, tita.
 12. 12. No deixaré la meva mare sobresortint per la teulada fins al final dels seus dies.
 13. 13. Es tornava més i més petita... baixava més i més. Al cap de mig minut més, no era pas més gran que una ampolla de llimonada.

×