Reunió famílies setembre 2012 2013 comú

25,393 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
25,393
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
24,970
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reunió famílies setembre 2012 2013 comú

 1. 1. BENVINGUTS I BENVINGUDES
 2. 2. Participació de les famílies  Ser delegats/delegades de classe.  Disponibilitat per les activitats del centre. (LLISTAT) – acompanyar a les activitats culturals – ajudar als tallers d’aula – etc.  Possibilitat d’apuntar-se a les comissions de decoració i biblioteca.  Col·laborar en la Web de l’Escola.
 3. 3. PROJECTE EDUCATIU OBJECTIUS PRIORITARIS: – Millorar la cohesió social. – Millorar els resultats educatius.
 4. 4. Millorar la cohesió social - I Transmissió i consolidació dels valors propis d’una societat democràtica com la coeducació, el pluralisme i l’equitat, entre d’altres. Comunicació activa i responsable entre tots els membres de la Comunitat Educativa. Foment de la Pau i el respecte dels drets humans.
 5. 5. Millorar la cohesió social - II Coneixement de Catalunya i arrelament al país. Desenvolupament del Pla d’Acció Tutorial. Conscienciació en el respecte i la preservació del medi ambient.
 6. 6. Millorar la cohesió social -III Carta de compromís educatiu. Adquisició d’hàbits saludables i de cura i respecte del propi cos.
 7. 7. Millorar els resultats educatius - I L’excel·lència i la qualitat de l’educació. Atenció a la diversitat i la inclusió de tot l’alumnat. L’aprenentatge al llarg de la vida.
 8. 8. Millorar els resultats educatius - II Els valors. L’Educació emocional. Les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement.
 9. 9. Estratègies metodològiques Treball per projectes és l’eix principal de la nostra proposta metodològica. Personalització de l’ensenyament en un context social que afavoreixi el desenvolupament de totes les competències. Treball cooperatiu que implica posar en joc les habilitats socials al mateix temps que facilita l’atenció a la diversitat. Plans de treball que fomenten l’autonomia, l’esforç i l’autoregulació. Activitats multinivell (racons, tallers...), Tutoria entre iguals (promou la comunicació, el coneixement mutu, l’empatia, l’autoestima, la vivència dels valors...) En definitiva... el camí cap a l’excel·lència individual
 10. 10. Atenció a la diversitat Dins laula ordinària es respecten els diferents ritmes daprenentatge. Es fan desdoblaments i reforços per treballar: - Comprensió lectora. • Alguns alumnes reben un - Reforç dels continguts suport específic des de laula treballats de totes les àrees. deducació especial. La - Reforç de la lectura i valoració d’aquests alumnes es escriptura. duu a terme a través de la CAD (Comissió dAtenció a la Diversitat).
 11. 11. Hàbits a l’Escola i a casaPersonals: Escolars: Socials:- Cura en l’aspecte físic - Puntualitat - Respecte (higiene) - Bona organització - Normes de cortesia- Cura del material - Presentació acurada - To adequat de veu- Agenda i feines diàries - Torn de paraula- Planificació agenda i - Potenciar l’autonomia extraescolars
 12. 12. Activitats col·lectives Festes tradicionals: (Castanyada 31 octubre, Sta. Cecília 22 novembre , Nadal 21 desembre, Carnestoltes – Set. Cultural 4 al 8 de febrer, Sant Jordi 23 dabril i fi de curs 21 juny). • Setmana cultural (del 4 al 8 de febrer) Vida saludable
 13. 13. InformesEls informes es lliuraran mitjançant una entrevista ambel tutor/a a finals del 1r trimestre (desembre) i a finalsdel 3r trimestre (juny).A finals del segon trimestre, l’informe s’adjuntarà ambl’àlbum.
 14. 14. CAP ÈXIT SENSE ESFORÇI CAP ESFORÇ SENSE ÈXIT! CURS 2012-2013

×