Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dossier Mes Cultural TOT'ART

2,072 views

Published on

Mes Cultural

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Dossier Mes Cultural TOT'ART

 1. 1. TOT´ART 17/18 L Mes
 2. 2. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART Els nens i nenes de l’escola hem exposat els poetes i les poetesses que donen INTRODUCCIÓINTRODUCCIÓINTRODUCCIÓINTRODUCCIÓ Aquest curs, hem celebrat la desena edició del Mes Cultural, a la nostra escola. Un mes d’abril farcit de plaers que hem anat assaborint , poc a poc, partint de la poesia com a ingredient principal i que volem compartir amb tots vosaltres per mitjà d’aquest dossier. Al llarg del mes hem omplert l’escola d’ART, a partir de múltiples propostes que ens han permès treballar la poesia des de mirades molt diferents. La tarda d’artistes va acompanyar tot aquest procés, que els alumnes van gaudir enormement. Amb els tradicionals moments de lectura que ens heu ofert les famílies , evidenciem la importància de l’escolta i de la imaginació per despertar la ment i obrir els ulls al món. Però la gran estrena d´aquest any, sens dubte el plat més esperat ha estat la celebració del Cicle de conferències, obert a tota l´escola i a les famílies. Els alumnes han pogut compartir el seu treball amb la resta de companys, pares i mestres. Una altra proposta tradicional que us agraïm de nou als pares és l´ARA ENS TOCA A NOSALTRES i el LIP-DUB que heu preparat per commemorar els 10 anys de la nostra escola. Aquestes i d’altres activitats les trobareu documentades en aquest dossier. Esperem que sigui del vostre agrat.
 3. 3. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 4. 4. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 5. 5. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 6. 6. MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART
 7. 7. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 8. 8. MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus. MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P3 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART
 9. 9. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P4 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 10. 10. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P4 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 11. 11. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P4 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 12. 12. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P4 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 13. 13. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P4 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 14. 14. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 15. 15. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 16. 16. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 17. 17. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 18. 18. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 19. 19. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de P5 fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 20. 20. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 1r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 21. 21. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 1r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 22. 22. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 1r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 23. 23. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 1r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipu
 24. 24. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 2n fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 25. 25. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 2n fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 26. 26. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 2n fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 27. 27. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 2n fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 28. 28. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 3r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 29. 29. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 3r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 30. 30. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 3r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 31. 31. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 3r fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 32. 32. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 4t fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 33. 33. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 4t fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 34. 34. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 4t fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 35. 35. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 5è fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 36. 36. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELMODELMODELMODELS LECTORSS LECTORSS LECTORSS LECTORS Els pares de 5è fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 37. 37. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART MODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORSMODELS LECTORS Els pares de 6è fan de models lectors i ens llegeixen textos de tot tipus.
 38. 38. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de P3 hem creat un conte.
 39. 39. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de P3 hem creat un conte.
 40. 40. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de P4 hem fet rodolins.
 41. 41. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de P4 hem fet rodolins.
 42. 42. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de P5 hem fet cal.ligrames.
 43. 43. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART ´ JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens i nenes de 1R hem escrit poesies.
 44. 44. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de 2n hem escrit poesies.
 45. 45. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de 3r hem escrit poesies.
 46. 46. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens i nenes de 4t hem escrit prosa.
 47. 47. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens de 5è hem escrit prosa.
 48. 48. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART JOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALSJOCS FLORALS Els nens i nenes de 6è hem escrit poesies.
 49. 49. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART EL NOM DE LA CLASSEEL NOM DE LA CLASSEEL NOM DE LA CLASSEEL NOM DE LA CLASSE Els nens de l’escola hem exposat els poetes i les poetesses que donen nom a les nostres aules.
 50. 50. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA DE CONFERÈNCIES 1rTARDA DE CONFERÈNCIES 1rTARDA DE CONFERÈNCIES 1rTARDA DE CONFERÈNCIES 1r torn 12 abriltorn 12 abriltorn 12 abriltorn 12 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències.
 51. 51. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA DE CONFERÈNCIES 1r torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 1r torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 1r torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 1r torn 12 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències. PONENTS:PONENTS:PONENTS:PONENTS: Marta Jordán, Alba Martínez, Tona Pi, Berta Comino, Aina Moreno, Laia Menchon, Nit Vilà, Oriol Martínez, Martí Molas, Maria Pons, Martina Dalmau, Laia Martín, Rosa Martos, Abril Vázquez, Júlia Ferrando, Emma Ripoll, Carlota Badia, Jana Xapellí, Paula Martínez, Júlia Gallardo, Paula Bravo, Xènia Torras, Berta Lara, Germán Barba, Martí Castilla, Marina Cavo, Jana Álvarez, Noa Cufí, Martina Miró, Mireia Queupul, Mar Cano, Carla Pous, Nil Nonó, Alaia Saubí, Laia Xapellí, Grau Pallarés, Víctor Viñas, Juan López, Aniol Rotllan, Berta Fábregas, Biel Garcia, Núria Palahí, Francesc Perelló, Íngrid López, Max Julbe i Aleix Pibernat. Moltes gràcies a tots!
 52. 52. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències.
 53. 53. TOT´ARTOT´ARTOT´ARTOT´AR TARDA DE CONFERÈNCIES 18 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 18 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 18 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 18 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències. PONENTS:PONENTS:PONENTS:PONENTS: Marc Casacuberta, Aleix Pibernat, Martina Anticó, Nit Vilà, Júlia Ferrando, Carlota Domingo, Rosa Martos, Marina Villanova, Daniel Borrego, Oriol Martínez, Suita Soler, Martina Dalmau, Gerard Sastre, Carla Leyva, Maria Pons, Laia Vila, Pau Parés, Tona Pi, Núria Palahí, Violant Fortià, Maria Ferrando, Quim Busquets, Darío Alonso, Mar Casas, Sara Blanco, Cesc Costa, Laia Montserrat, Anna Hoyo, Carina Vila, Mariona Borras, Aniol Torras, Lluís Llach, Oriol Eusebio, Sergi Jordán i Jan Guillen. Moltes gràcies a tots!
 54. 54. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA DETARDA DETARDA DETARDA DE CONFERÈNCIES 18 abrilCONFERÈNCIES 18 abrilCONFERÈNCIES 18 abrilCONFERÈNCIES 18 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències.
 55. 55. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abrilTARDA DE CONFERÈNCIES 2n torn 12 abril Els nens de l’escola hem compartit algunes de les nostres conferències. PONENTS:PONENTS:PONENTS:PONENTS: Àlex Garcia, Judit Delicado, Suita Soler, Jana Xapellí, Xènia Torras, Abril Vázquez, Aniol Rotllan, Jan Paretas, Guillem Bosch, Pau Oliveres, Jafeth Castro, Aina Puig, Iona Trèmols, Janna Álvarez, Berta Lara, Martina Juanals, Jordina Pi, Berta Cort, Xènia Batlle, Itziar León, Sara Neuijen, Max Neuijen, Laia Martín, Max Juanhuix, Biel Xifre, Oriol Pallarès, Roger Casacuberta, Dani Bentué, Nonna De Ribot, Lluc Mercader, Dalmau Palahí, Mauro Alonso, Maika Vila, Cloe Pons, Jofre Serra i Lluc Parés. Moltes gràcies a tots!
 56. 56. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. FONSFONSFONSFONSUUUU MATEUMATEUMATEUMATEU INDIRA FERRERINDIRA FERRERINDIRA FERRERINDIRA FERRER----MORATÓMORATÓMORATÓMORATÓ I ANTONI MASI ANTONI MASI ANTONI MASI ANTONI MAS
 57. 57. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. PLEGOPLEGOPLEGOPLEGO QUELICQUELICQUELICQUELIC BERGABERGABERGABERGA
 58. 58. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. LITTLE GIRONLITTLE GIRONLITTLE GIRONLITTLE GIRONAAAA JORDI VIDALJORDI VIDALJORDI VIDALJORDI VIDAL
 59. 59. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. CRISTINA JULIÀCRISTINA JULIÀCRISTINA JULIÀCRISTINA JULIÀ CIÓ ABELLÍCIÓ ABELLÍCIÓ ABELLÍCIÓ ABELLÍ
 60. 60. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. JOSEP Mª FONALLERASJOSEP Mª FONALLERASJOSEP Mª FONALLERASJOSEP Mª FONALLERAS MARIA JOSEP MORGADOMARIA JOSEP MORGADOMARIA JOSEP MORGADOMARIA JOSEP MORGADO
 61. 61. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. LLUIS TORNERLLUIS TORNERLLUIS TORNERLLUIS TORNER FAMAFAMAFAMAFAMA
 62. 62. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. MIQUEL COSTABELLAMIQUEL COSTABELLAMIQUEL COSTABELLAMIQUEL COSTABELLA ANNA CRUZANNA CRUZANNA CRUZANNA CRUZ
 63. 63. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART TARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTESTARDA D´ARTISTES El dimarts 17 d´abril hem rebut 16 artistes que han actuat simultàniament a tots els cursos. CARME PUIGDEVALLCARME PUIGDEVALLCARME PUIGDEVALLCARME PUIGDEVALL MOLTES GRÀCIES PER LAMOLTES GRÀCIES PER LAMOLTES GRÀCIES PER LAMOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRAVOSTRAVOSTRAVOSTRA COLCOLCOLCOL.LABORACIÓ.LABORACIÓ.LABORACIÓ.LABORACIÓ
 64. 64. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART SANT JORDISANT JORDISANT JORDISANT JORDI ---- FESTA DELS AVISFESTA DELS AVISFESTA DELS AVISFESTA DELS AVIS Els infants de P3 hem preparat la representació de Sant Jordi pels avis.
 65. 65. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART SANT JORDISANT JORDISANT JORDISANT JORDI –––– TREBALLS ELABORATSTREBALLS ELABORATSTREBALLS ELABORATSTREBALLS ELABORATS Els nens de l’escola hem fet una exposició per compartir les nostres creacions.
 66. 66. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART VISITA RESIDÈNCIA D’AVIS DE PALAUVISITA RESIDÈNCIA D’AVIS DE PALAUVISITA RESIDÈNCIA D’AVIS DE PALAUVISITA RESIDÈNCIA D’AVIS DE PALAU El dia de Sant Jordi els nens de Cicle Inicial i 3r hem portat roses als avis de la Residència de Palau
 67. 67. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART SANT JORDISANT JORDISANT JORDISANT JORDI –––– PRESENTACIÓ LLIBRE SILENCISPRESENTACIÓ LLIBRE SILENCISPRESENTACIÓ LLIBRE SILENCISPRESENTACIÓ LLIBRE SILENCIS Els nens de 5è fan la presentació del llibre.
 68. 68. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART ARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRES Els pares de l’escola ens han preparat activitats com la creació d’un rap i l’assaig de percussió corporal. .
 69. 69. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART ARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRES Els pares de l’escola ens han preparat activitats com la preparació del material pel LipDub .
 70. 70. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART ARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRESARA ENS TOCA A NOSALTRES Els pares de l’escola ens han preparat activitats com gravar un LipDub .
 71. 71. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART CLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURAL –––– ACTUACIÓ MARC ORTÍNACTUACIÓ MARC ORTÍNACTUACIÓ MARC ORTÍNACTUACIÓ MARC ORTÍN L´artista Marc Ortín ens ha vingut a recitar Rap
 72. 72. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART CLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURALCLOENDA MES CULTURAL –––– PRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓ CURTCURTCURTCURT----METRATGE DE L´ESCOLAMETRATGE DE L´ESCOLAMETRATGE DE L´ESCOLAMETRATGE DE L´ESCOLA PER QUÈ HE FET AQUEST CURTMETRATGE?PER QUÈ HE FET AQUEST CURTMETRATGE?PER QUÈ HE FET AQUEST CURTMETRATGE?PER QUÈ HE FET AQUEST CURTMETRATGE? He fet aquest curtmetratge perquè de gran vull ser directora de cinema i vaig pensar que podria començar a realitzar el meu somni des de l’escola, ja que per mi és molt important, és la base del meu aprenentatge. D’aquí ve el nom “Una escola oberta al món”.
 73. 73. TOT´ARTTOT´ARTTOT´ARTTOT´ART GRÀCIES A TOTSGRÀCIES A TOTSGRÀCIES A TOTSGRÀCIES A TOTS PER HAVERPER HAVERPER HAVERPER HAVER----HO FET POSSIBLEHO FET POSSIBLEHO FET POSSIBLEHO FET POSSIBLE!!!! ARTARTARTART............ Doll de mirades efímeres d´un temps reflex. Procés innat d´emocions que empeny la ment. Anna Sarrà

×