Normes i Serveis Triatló Antella 2012

285 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
285
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Normes i Serveis Triatló Antella 2012

  1. 1. NORMES 23é TRIATLÓ ANTELLA CAMPIONAT AUTONOMIC DE TRIATLÓ 2012El Centre Esportiu i Cultural Antella, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Antella i laFederació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), organitza el 23é Triatló Antella 2012.Normes: En aquestes normes estan desenvolupats tots els aspectes tècnics generals de laprova. No obstant això, a continuació es detallen aquells punts que, per la seua importància oper circumstàncies de la mateixa, es modifiquen o complementen total o parcialment respectedel reglament de la FETRI.Participació: La participació en el Triatló Antella està oberta a esportistes de qualsevolnacionalitat, federats o no. Cada participant participa en cada prova de manera individual, baixla seua responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física i domini tècnic suficient perafrontar-la i acabar-la.El participant està obligat a respectar el medi ambient durant la competició, no abandonant nitirant objectes, ni actuant de forma agressiva amb l’entorn.Categories : Masculí i femení. • Grups d’edat : 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60 i mesDistàncies: Els tres segments del Triatló Antella són: 1. Natació: 1,200 mtrs. amb eixida i arribada a l’escullera de la Penya Piragüista Antella i el recorregut és a una volta. Circuït Natació. 2. Ciclisme: 31 Km. amb un recorregut d’una volta Antella-Antella. El recorregut passarà per la població de Sumacàrcer i els termes de Navarrés i Tous –presa de Tous- en direcció a Antella”. El circuït estarà obert al trànsit i per tant, hauran de respectar-se les normes de trànsit. Circuït Ciclisme. 3. Carrera a peu: 8,2 mtrs. amb inici i arribada al Carrer Purissíma núm.60. Circuït Carrera a Peu.Horaris de tall:Natació: 35 minuts.Natació + Ciclisme: 2h.Arribada: 3h.Eixides: • Eixida 1: 18:00h. Homes. • Eixida 2: 18:05h. Dones.No està permès EL DRAFTINGNo està permès aprofitar-se de l’estela d’altre corredor, o de qualsevol vehicle durant elsegment ciclista. Es considerarà que un participant està infringint aquesta norma quan es trobeen qualsevol lloc dins d’un rectangle imaginari de 10 metres de llargada per 3 metresd’amplària, prenent com a referència la roda de darrere de la bicicleta del triatleta que té aldavant. Aquesta àrea és coneguda com a zona de dràfting. Un triatleta pot entrar a la zona dedràfting per adelantar al triatleta que el precedeix. Per a efectuar aquesta maniobra disposa de
  2. 2. NORMES 23é TRIATLÓ ANTELLA CAMPIONAT AUTONOMIC DE TRIATLÓ 201215 segons. Una vegada transcorreguts els 15 segons sense haver-se produït l’adelantament, esconsiderarà que el triatleta ha infringit la norma de no anar a roda.Un triatleta pot entrar a la zona de dràfting d’altre triatleta, subjecte a la decisió dels jutges ioficials, en les següents circumstàncies: - Si adelanta abans que que hagen transcorregut 15 segons. - Per raons o motius de seguretat. - En un avituallament. - A l’entrada o eixida de l’àrea de transició. - En girs pronunciats. - Per altres raons de seguretat determinades pels jutges i oficials.Tot aquell triatleta que és sobrepassat, deu abandonar immediatament la zona de dràfting deltriatleta que l’està adelantant.La sanció a aplicar a un triatleta per anar a roda o provocar una situació de bloqueig és unatargeta groga, que implica que el triatleta ha de detindre’s a la següent àrea de penalització. Eltemps de penalització serà de 2 minuts.No parar-se en la següent àrea de penalització, suposarà la desqualificació de l’atleta.Dos targetes grogues, per este o qualsevol altre motiu, suposarà la desqualificació de l’atleta.Arbitratge i cronometratge: La responsabilitat del control de la prova estarà a càrrec deljutge àrbitre, auxiliat pels jutges oficials de la FTCV. El cronometratge es realitzarà pel sistemaelectrònic amb xip.Inscripcions, preus i condicions: La inscripció és personal i intransferible i suposal’acceptació de les presents normes. La participació està limitada a 488 participants. Elspreus i condicions estan en l’apartat d’Inscripcions.Tot el participant que no dispose de chip groc en propietat (o que no el porte a la prova) deurápagar en el lloc de recollida de dorsals 2€ en concepte de lloguer al personal de cronometraje.(Més informació respecte al chip en la Web de la Federació)Material identificatiu per al participant. Cada participant rebrà per part de l’organització unabossa amb: • Barret de natació (1).
  3. 3. NORMES 23é TRIATLÓ ANTELLA CAMPIONAT AUTONOMIC DE TRIATLÓ 2012 • Dorsal per a la bicicleta (1) amb abraçaderes (2). • Dorsal Ciclisme i carrera a peu (1) • Adhesiu amb nombre de dorsal per al casc (1). • Adhesiu amb nombre de dorsal per a la guarda-roba (1). • En el moment de recollir el material, cada participant haurà de presentar el DNI o passaport en vigor amb la finalitat de confirmar la seua identitat.Seguretat i assistència mèdica: Les zones restringides estaran controlades per vigilants del’organització i tan sols es podrà accedir a elles amb l’acreditació corresponent.La seguretat de la via pública serà responsabilitat de la Guàrdia Civil de Trànsit i de la PoliciaLocal.Els serveis mèdics de l’organització estaran autoritzats a retirar qualsevol participant per raonsmèdiques. Qualsevol vehicle d’emergència que necessite transitar pel recorregut de ciclismepodrà fer-ho indicant la seua posició amb senyals lluminoses i acústiques. En tots els casos elvehicle tindrà preferència sobre els triatletes, els quals hauran de donar pas.Anul.lacions: Davant inclemències climatològiques o de causa major que impossibiliten lacelebració de la prova d’acord amb el programa previst, l’organització durà a terme una altracompetició amb l’acord dels oficials de FTCV. En cap cas es proposarà una altra data o estornarà la quota d’inscripció. Exemple: • Anulació del tram de natació : Duatló. • Anulació del tram de ciclisme: Aquatló. • Anulació del tram natació i ciclisme : carrera a peu.Reclamacions i apel·lacions: Segons el reglament de la FETRI, qualsevol participant o tècnicd’algun club inscrit podrà realitzar reclamació davant el resultats provisionals, davantirregularitats de l’organització o davant sancions aplicades per part dels jutges i oficials. Lesreclamacions hauran de ser ser formulades per escrit i lliurades al Jutge Àrbitre amb una fiançade 30€. Cas que que el Jutge Àrbitre o el Comitè d’Apel·lació resolguen a favor del recurrent, liserà tornat l’import de la fiança.Premis: Masculí i femení. • Trofeu als Campions Autonòmics per Grup d’Edat. • Trofeu als tres primers classificats del Triatló Antella. • Trofeu als tres primers Clubs. • Trofeu als tres primers del CEC Antella o Local (es considera local aquell nascut o empadronat a Antella). Indicar amb l’apartat d’observacions de l’inscripció.
  4. 4. NORMES 23é TRIATLÓ ANTELLA CAMPIONAT AUTONOMIC DE TRIATLÓ 2012 • Els guanyadors de les diferents categories hauran d’assistir obligatòriament al lliurament de premis. Cas de no estar present perdran el dret als respectius premis.GUARDA-ROBA: Hi haurà servei de guarda-roba. Els participants únicament podran entrar aboxes una bossa menuda amb la roba d’escalfament.FISIOTERAPEUTES: Hi haurà servei de fisioterapeutes.DUTXES: Hi haurà servei de dutxes i vestidors al poliesportiu municipal.ACAMPADA: Hi haurà servei d’acampada al poliesportiu municipal i al col·legi “La Xarquia” desdel divendres 20 de juliol.SERVEIS SANITARIS: Els serveis mèdics i ambulància estaran ubicats a la zona de boxes. Unaambulància tancarà la carrera, tant al segment de bici com al de carrera a peu.AVITUALLAMENTS: Hi haurà quatre punts d’avituallament d’aigua i dos d’esponges en elsegment a peu, aproximadament als quilòmetres 0-2-4-6 i a l’arribada.PÀRQUING CORREDORS: Tots els corredors i acompanyants, disposaran d’una zona depàrquing gratuït situat al poliesportiu municipal, a 300 metres de boxes, a la zona del pàrquingestaran situats els serveis de dutxes, vestidors, lavabos, etc.REGALS: Samarreta commemorativa, i diversos obsequis que l’organització puga recollir.Horari d’activitats: Secretaria ( C/ Rei,2 ) Tel. 658943231. Dissabte, 21 de juliol de 2012. A les 13:00h. Reunió Tècnica a l’Auditori Municipal. De 12:00h. a 13:30h. Lliurament de dorsals a l’Auditori Municipal. De 16:15h. a 17:45h. Lliurament de dorsals a l’Auditori Municipal. De 16:30h. a 17:55h. Entrada a Zona de Transició C/ Puríssima. De 17:45h. a 17:55h. Cambra de cridada a l’escollera de la PPA. 18:00h. EIXIDA 23é TRIATLÓ ANTELLA. CAMPIONAT AUTONOMICO DE TRIATLÓ 20:30h. Lliurament de Premiats.

×