Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El Futbol Galactic

1,205 views

Published on

Published in: Technology, Education, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

El Futbol Galactic

 1. 1. El futbol galàctic Per Peter
 2. 2. En un planeta molt llunyà vivien persones com nosaltres, però tenien un do, tenien poders. No poders com volar o superforça sinó per jugar a futbol.
 3. 3. Els científics més privilegiats  eren els únics que s'havien la seva existència, però les altres persones no s'havien la existència de a vida humana en l'espai . I els  polítics tampoc volien que ens ho diguessin.
 4. 4. Ells també feien partits com nosaltres però la única diferencia ,era, que el seu joc era extraordinari. Nosaltres els humans també fèiem partits contra ells, però sempre perdíem. I quan ficàvem un gol ens posàvem molt contents.
 5. 5.   Un dia un nen es va escapar de la excursió que feien al laboratori i es va ficar a la sala de vigilància i va veure que els científics estaven treballant en androides per jugar a futbol.
 6. 6. Els androides es van escapar, però ningú els reconeixien perquè aparentaven forma humana i sabien comprat roba de carrer. Però el capita de el equip era el millor androide però es feia veure molt jugant a futbol.
 7. 7. Al cap de un o dos messos els androides ja estaven guanyant a tots els equipes de l'espai però un cortocircuit els va descontrola i van començar a destruir planetes sencers sense pietat.
 8. 8. I el androide mes fort,. el capità dels androides es va fusionar amb un metall molt estrany i es va convertir en una mena de súper androide  indestructible.
 9. 9.   Un home es va atrevir a destruir-los era un ex- militar i únic supervivent de la destrucció de la terra, va agafar tot lo que va poder i se'n va anar a lluitar contra tots els androides. Disposat a morir .
 10. 10. El supervivent no sabia que l'estaven esperant amb una bomba nuclear que destruiria tot el planeta. El supervivent  va arribar al planeta i va començar a ploure pluja acida, va averi una errada  química i la bomba va esclatar i van morir tots.

×