Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Casenco marketing kort

211 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Casenco marketing kort

 1. 1. CASENCO MARKETING Casenco marketing is een jong marketingadviesbureau (vanaf eind 2007) en biedt oplossingen met blijvend resultaat in marketing, 100% denken 100% doen! Voor bedrijven en organisaties die de keuze maken voor de meerwaarde van inhuur van strategische kennis en vaardigheden. Voor bedrijven en organisaties die gaan voor het inhuren van directe oplossingen en hands on ondersteuning op marketinggebied en behoefte hebben aan een ervaren marketingprofessional. Casenco marketing voor bruikbaar advies over uw marketingstrategie maar ook voor de uitvoer van uw marketingplan en beleid. De 4 P’s van Casenco marketing: professioneel , praktisch , persoonlijk en puur .
 2. 2. DIENSTEN Enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen realiseren: <ul><li>Invullen interim marketingposities
 3. 3. Effectieve projectbegeleiding
 4. 4. Brainstormsessies organiseren
 5. 5. Workshops opzetten
 6. 6. Adviseren over de marketingstrategie
 7. 7. Advies over het inzetten van internet en e-commerce in uw marketingstrategie
 8. 8. Onderhouden, vernieuwen en vermarkten van het productportfolio
 9. 9. Vormgeven van de marktpositionering
 10. 10. Formuleren en uitvoeren van marketingplannen
 11. 11. Vertalen van de marketingpropositie naar producten en diensten
 12. 12. In kaart brengen van de juiste marktbewerkings- en productontwikkelingsactiviteiten
 13. 13. Definiëren, vaststellen en beheren van segmentbehoeften en segmentkarakteristieken </li></ul>
 14. 14. KLANTEN U kunt bij ons terecht als u door groei, ambitie of verandering behoefte heeft aan professioneel advies en ondersteuning op het gebied van marketing en de keuzes daarin. In het recente verleden heeft Casenco marketing gewerkt voor de volgende opdrachtgevers: ATCB NSHispeed Nuon dutch KPN Ziggo Zakelijk
 15. 15. ACHTERGROND Casper Hellebrekers is, sinds eind 2007, de inspirator en drijvende kracht achter Casenco marketing. Na zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam, is hij in verschillende functies werkzaam geweest in marketing, sales en business development. Zowel uitvoerend als leidinggevend heeft hij ervaring op gedaan om strategie, plannen en projecten waar te maken zowel in een BtoB als een BtoC omgeving. De laatste jaren heeft hij gewerkt bij en opdrachten gedaan voor onder andere: ATCB, NS Hispeed, Nuon, Dutch, KPN en Ziggo. De ruime ervaring die daar is opgedaan en het netwerk dat hiermee is opgebouwd garanderen dat uw marketingvraag met blijvend resultaat wordt opgelost. Voor meer en actuele informatie zie hier .
 16. 16. CONTACT Casenco marketing Mobiel: 06-51585312 Casenco marketing E-mail: [email_address] H. Zwaardemakerstraat 20A www.linkedin.com/in/casperhellebrekers 1402 VE Bussum

×