Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Los simpson

936 views

Published on

Els simpson es una sèrie de la TV molt famosa.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Los simpson

 1. 1. Els simpsons  
 2. 2. INDEX * Homer Simpson (Paula Navarro) * Marge Simpson(Paula Navarro) * Bart Simpson (Paula Concellón) * Lisa Simpson(Paula Concellón) * Maggie Simpson (Abril del Moral) * Patty i Selma (Abril del Moral) * Milhouse (Yassin Khermaja) * Burns (Carolina Carbó) * Krasty (Carolina Carbó)
 3. 3. HOMER SIMPSONS Homer Simpsons és el pare de, Bart, Marge, Lisa i espos de Marge. Té 36 anys i té el cabell castany. Treballa de inspector de seguretat al sector 7G de la planta d' energia nuclear. Els seus pares són Abraham i Mona i el seu germanastre Herb Powell. Homer Simposon és un dels personatges principals de la sèrie animada de televisió. Homer Simpson es una pare irresponsable amb el seu fill Bart
 4. 4. MARGE SIMPSONS És la mare de Bart, Lisa i Maggie i esposa de Homer. Marge té 36 anys i té el cabell blau. Ella no treballa sinò que és mestressa de casa. És la germana de les bessones Patty i Selma i la seva única nevoda és Ling Bouvier. Marge Simpsons és tracta d’una dona convencional, humil i femenina, sotmesa als clixés de la societat.
 5. 5. BART SIMPSONS Bart simpson és el fill de Margei Homer i el germà gran de Lisa i Maggie. Té 10 anys. És el mes problematic de la familia i nomes vol fer entremaliades.El seu millor amic és el Milhouse.Per  molt malament que es porti sempre es "el niño de mama" però el seu pare(Homer) sempre l'estrangula. El seu ídol es el Krasty el palasso.  
 6. 6. LISA SIMPSON :   És la filla mitjana d'Homer i Marge Simpson, i germana de Bart i Maggie. Gaudeix de notable protagonisme i complexitat en la sèrie,  ocupant un lloc en els top ten dels millors personatges de la sèrie,  per sota d'Homer i en ocasions de Bart. Lisa es llesta i ambiciosa i demostra ser el membre de la familia amb més coeficinet intel·lectual.
 7. 7. MAGGIE SIMPSONS És la tercera filla del matrimoni protagonista, Homer i Marge Simpsons, i la mes jove de ells. Els seus germans són Bart i Lisa Simpsons. Degut a que Maggie no pot parlar, perquè és massa petita, és la que menys protagonisme té a la familia simpsons. A la televisió, sempre surt amb el chupet i quan camina tropesa amb el mico y cau al terra.
 8. 8. Són personatjes de la serie de dibuixos animats de la sèrie Los Simpsons, creada per Matt Groening. Són las inseparables germanes grans de Marg i las odiades cuñades de Homer. BESSONES PATTY I SELMA
 9. 9.   MILHOUSE VAN HOUTEN Té entre vuit i deu anys (depèn de la temporada). És el millor amic de'n Bart Simpson. Té els cabells blaus, és de poca estatura, de pell groga (característica principal dels personatges de la sèrie) i porta ulleres roges. Els seus pares Luann Van Houten (mare), KirkVan Houten (pare), estàn separats. És fàcilment subornable i molt dèbil. És estudiant de la mateixa escola que en Bart Simpson i la Lisa simpson i està enamorat d'aquesta.
 10. 10. MONOGOMMERY BURNS És un personatge que representa  un home ric i ambicios que nomes pensa en ell.Ell es l'amo de la central nuclear on treballa el homer.Té un criat que es diu Smithers.

×