Procés Compra Llicències Digitals

1,007 views

Published on

Procés a seguir per comprar les llicències dels llibres digitals a l'Escola del Carme.
Setembre 2010

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,007
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
89
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Procés Compra Llicències Digitals

 1. 1. Procés d'obtenció de les llicències digitals Com activar pas a pas les llicències dels llibres digitals. Escola del Carme
 2. 2. Activació del perfil d'usuari dins Àtria Has de disposar del paper imprès on figura la teva clau inicial per accedir a ÀTRIA. Aquesta clau és única i personal. El paper imprès amb la clau inicial per accedir te‟l proporcionarà la direcció del teu centre.
 3. 3. 2. Obre el teu navegador d‟Internet preferit i navega a la següent adreça : http://www.atria.cat 3. Apareixerà la pàgina principal d‟Àtria que tindrà un aspecte similar al de la figura . H em remarcat en color verd el link “Inici de sessió”.
 4. 4. 4. Feu click al botó inici de sessió. Tot seguit introduiu les vostres dades de connexió. Has d‟introduir la clau d‟accés tal i com està escrita al paper imprès a les caixes. Exemple : si la teva clau inicial d‟accés és „ CVFh67OP ‟, has de introduir : a) A la caixa „Identificació : CVFh67OP b) A la caixa „Paraula clau‟: CVFh67OP c) Has de fer clic al botó „Entrar‟
 5. 5. Un cop hem entrat les dades ens apareix la següent pantalla: Amb el Nom, cognom i data naixement (dd/mm/aaaa) és suficient. (Si no funciona amb un navegador, proveu-ho amb un altre.)
 6. 6. Ara ja esteu identificats al portal. Això ho veureu a la part superior de la pantalla. nom alumne Ens apareix per modificar/comprovar les nostres dades dins el sistema.
 7. 7. Dades del perfil d'usuari dins Àtria Entrem dins les meves dades personals i ho completem:
 8. 9. Els meus llibres digitals Després d‟estar correctament identificat dins la plataforma veuràs que a la part de l‟esquerra disposes del menú „Libres Curs 2010-2011 . I ja tenim l'accés provisional als llibres :
 9. 10. I TOTS ELS LLIBRES QUEDARAN EN BREU INTEGRATS DINS LA INTRANET DE L'ESCOLA PER FACILITAR L'ACCÉS ALS CONTINGUTS. US DEMANEM, QUE DE MOMENT NO FACI'N CAP ACTIVITAT DELS LLIBRES DIGITALS SI EL PROFESSOR NO ELS HO INDICA.
 10. 11. Compte Moneder a Àtria A més de comptar amb un perfil únic d'usuari en ATRIA, també tens assignat un Compte ATRIA únic i personal. Aquest Compte serveix per gestionar el pagament dels materials que hagis de pagar personalment i el saldo dependrà també dels ingressos que tu o la teva família realitzen en aquesta. Igual que tots els comptes bancaris, el Compte ATRIA disposa d'una combinació de 20 dígits que pots conèixer accedint amb el teu perfil a ATRIA. Les alternatives que disposes per recarregar el saldo del Compte ATRIA (i posteriorment, realitzar pagaments de continguts) són molt variades i inclouen les següents:
 11. 12. • Transferències d'un compte utilitzant banca online, els seu caixers automàtics o oficines • Transferències des d'una targeta de crèdit, utilitzant banca online o caixers • En efectiu a les oficines de "la Caixa" CAL TENIR EN CONSIDERACIÓ !!! : - Possibles comissions que se'n puguin derivar (és una transacció entre la nostra entitat i la Caixa). - En un ingrés en oficina de La Caixa no ens poden cobrar comissió ni negar-se a fer l'ingrés. - El compte no és nominal, en el sentit que no està associat a un nom. Per fer l'ingrés cal el nº de compte perquè la Caixa desconeix a qui pertany el compte.
 12. 13. A través d'aquest compte moneder haurem de fer l'ingrés de la part que resta per pagar de les llicències digitals (descomptant els 30 € de la subvenció). La llicència la podrem utilitzar de forma provisional fins el 30 d'octubre. Passat aquest temps si no s'ha fet el pagament, no tindrà validesa.

×