 Fet  per: Kevin Inglès
  La grip té diferents  símptomes els més  des tacats són:  febre, mal de  cap, marejos, pèrdua  de la  gana...
  Els seus símptomes  són:  (malestar, decaïment, a  norèxia, cefalea, febre  baixa, mal de  coll, vòmits, etc...
  Les seves causes  són: la malaltia  hepàtica crònica i  càncer de fetge. Es  un virus que es  troba en els é...
  Els seus símptomes  són: febre i sudoració,  Malestar general,  miàlgies,  pèrdua de  gana, nàusees, vòmits ...
  Es manifesta per un  quadre crònic que  afecta la pell i els  troncs nerviosos  perifèrics i si no es  tract...
  Els seus símptomes  són:  febre, conjuntivitis, c  oriza i tos. Però si es  complica pot causar  diarrea, ot...
  Els seus símptomes  són:redueix el  creixement i  naixement de taques  que formen com un  mosaic i si això n...
  Els seus símptomes  són: erupció en la  pell. Però poden  sortir altres  símptomes com  febre, mal de  cap...
  És un virus que es  troba principalment en  els gossos i gats els  seus símptomes són:  decaïment, augment  ...
  Els seus símptomes  són: febre  alta, disminució de la  gana i abatiment  general, disminució de  leucòcits ...
  Els seus símptomes són:  febre, calfreds, sudoració  i mal de cap. A més es  poden presencia  nàusees, vòmits,...
  Els seus símptomes  són: per coordinar  els moviments ,  musculars, paràlisi,  entumiment, cegue  -sa gradua...
  Els seus símptomes  són: fatiga,  nàusees,  febre baixa,  pèrdua de la gana,  dolor muscular i dest  ómac,...
  Els símptomes són:  Astènia (fatiga)  Pèrdua de massa muscular  debilitat muscular  Descoordinació en  els m...
  Els seus símptomes  són: mal de  panxa, febre, mal  de cap, vòmits i  malestar general. És  un virus princip...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

virus

257 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
257
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

virus

 1. 1.  Fet per: Kevin Inglès
 2. 2.  La grip té diferents símptomes els més des tacats són: febre, mal de cap, marejos, pèrdua de la gana, tos, diarrea, m al de coll i mucositat. Apart d’altres símptomes menys freqüents com dolor d’orella o dolor muscular. Es un virus en els humans.
 3. 3.  Els seus símptomes són: (malestar, decaïment, a norèxia, cefalea, febre baixa, mal de coll, vòmits, etc) i dolor i parestèsia a nivell de la ferida ja cicatritzada. És un virus que és troba especialment en els animals (gossos) però pot el pot tenir un ésser humans.
 4. 4.  Les seves causes són: la malaltia hepàtica crònica i càncer de fetge. Es un virus que es troba en els éssers humans.
 5. 5.  Els seus símptomes són: febre i sudoració, Malestar general, miàlgies, pèrdua de gana, nàusees, vòmits i diarrea. Si no es tracta a temps pots patir la mort. És troba principalment en els éssers humans tot i que diuen que va venir d’una espècie de mono de lAfricà.
 6. 6.  Es manifesta per un quadre crònic que afecta la pell i els troncs nerviosos perifèrics i si no es tracta a temps pot causar mutilacions, deformit ats i invalidesa. És un virus que es troba en els éssers humans.
 7. 7.  Els seus símptomes són: febre, conjuntivitis, c oriza i tos. Però si es complica pot causar diarrea, otitis mitjana, pneumònia (és la causa més comuna de mort) i meningoencefalitis. És un virus que és troba en els éssers humans.
 8. 8.  Els seus símptomes són:redueix el creixement i naixement de taques que formen com un mosaic i si això no és cura pot fer que és mori. Aquets virus només afecten als vegetals (plantes, arbres, hort alisses, etc...)
 9. 9.  Els seus símptomes són: erupció en la pell. Però poden sortir altres símptomes com febre, mal de cap, malestar general, pèrdua de gana o vòmits. És troba en els éssers humans.
 10. 10.  És un virus que es troba principalment en els gossos i gats els seus símptomes són: decaïment, augment de la temperatura corporal, presència duna secreció mucosa de color verd groguenc en els ulls i al nas, tos intermitent, vòmits, dia rrea, conjuntives oculars irritades i sota peus de les potes.
 11. 11.  Els seus símptomes són: febre alta, disminució de la gana i abatiment general, disminució de leucòcits i plaquetes en sang i si no es tracta a temps pot morir ràpidament. És un virus que afecta els animals i va haver una època que va afectar als éssers humans.
 12. 12.  Els seus símptomes són: febre, calfreds, sudoració i mal de cap. A més es poden presencia nàusees, vòmits, tos, exc rements amb sang, dolors musculars, icterícia, defe ctes de la coagulació sanguínia, xoc, insuficièn cia renal o hepàtica, trastorns del sistema nerviós central. És una virus que es troba en els éssers humans.
 13. 13.  Els seus símptomes són: per coordinar els moviments , musculars, paràlisi, entumiment, cegue -sa gradual i demència. Es un virus que es troba en els éssers humans.
 14. 14.  Els seus símptomes són: fatiga, nàusees, febre baixa, pèrdua de la gana, dolor muscular i dest ómac, diarrea i mal de cap. És un virus que es troba en els éssers humans.
 15. 15.  Els símptomes són: Astènia (fatiga) Pèrdua de massa muscular debilitat muscular Descoordinació en els moviments Disfàgia (problemes en empassar) Disàrtria (problemes de parla) insuficiència respiratòria Dispnea (problemes en respirar) Espasticitat (rigidesa muscu lar) espasmes musculars rampes
 16. 16.  Els seus símptomes són: mal de panxa, febre, mal de cap, vòmits i malestar general. És un virus principal en els éssers humans.

×