Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Blogspot

305 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Blogspot

 1. 1. FORMAT I COMPOSICIÓ Carles Filbà Felipe Activitat 01 C.Audiovisual Ismael Cabezudo
 2. 2. FORMAT: - QUADRAT - APAÏSAT - VERTICAL
 3. 3. FORMAT QUADRAT <ul><li>.En aquesta fotografia es veu un format quadrat, on es pot apreciar el retoc que li he fet amb aquest aire antic, com si es tractés d'una fotografia d'anys enrrere, ja que aquest telefón és molt antic. </li></ul>- Aquí es pot apreciar una circumferència. Ho he aconseguit posant un got al revés sobre una superfície de màrmol.
 4. 4. FORMAT APAÏSAT - En aquest format apaïsat, vaig pensar que aquesta fotografia estaria molt bè, ja que expressa un sentiment lliure, de naturalitat amb la presència de palmeres, la sorra i l'aigua del mar. - En aquesta altre, podem apreciar com he intentat remarcar com una mena de 'camí' amb les barques en els dos costats i a la part baixa de la fotografia.
 5. 5. FORMAT VERTICAL - Aquí tenim la senyera de Catalunya. En ella he volgut expressar el sentiment català i la com es mou amb la presència del mar i el cel de fons. - En aquesta imatge, es veu la laia arquera, un emblema de la ciutat de Mataró. Li he posat els colors invertits, és a dir, en negatiu i així he aconseguit un ambient més misteriós i irreal.        
 6. 6. ESPAIS OBERTS I TANCATS
 7. 7. ESPAIS TANCATS - Jo considerava que un espai tancat era com aquest un passadís per exemple que hi hagi un sostre i parets, però també hi ha altres tipus de espais tancats que no són així, perdó. <ul><li>Expressant la mateixa com la fotografia anterior havia entès malament el concepte d’espai tancat. Encara que en aquesta imatge és poden observar dos punts de fuga. </li></ul>
 8. 8. ESPAIS OBERTS - Una superfície on en aquest cas es l'aigua les roques i el cel com a protagonistes. Hi ha la presència de l’horitzó que talla la imatge per la meitat. - Això també es un  paisatge obert ja que es pot apreciar que hi ha com un tendal que està a l'aire lliure. També en aquesta imatge he volgut jugar amb el que es podria veure a dins del marc i en aquest cas es veuen dos palmeres.
 9. 9. IMATGES URBANES: SENTIMENTS I EMOCIONS
 10. 10. PRIMERES 3 FOTOGRAFIES 1 2 3 1. El cartell de l'anís del mono, tota la meva vida he vist aquest cartell a la plaça gran. M'expressa curiositat, ja que molta gent encara no sap que hi ha aquest cartell 2. Aquesta clau està allà per una botiga que hi havia hagut. Sempre l’he vist en el camí ral i trobo que ja forma part de coses molt antigues que encara es conserven i costen de trobar 3. En la segona imatge veurem un  graffiti  que vaig veure a la porta d'una botiga. M'agrada molt aquest art i trobo que si s'utilitza bé és una bona forma d'expressar el que sens.
 11. 11. ÚLTIMES 3 FOTOGRAFIES 4 5 6 4. Un altre  graffiti  que vaig trobar al port de Mataró i està molt ben dibuixat. Això es art 5.  Podem observar una porta on darrere hi ha unes escales amb molt ascens i una llum al final de tot. Aquesta imatge em fa venir por, misteri,... 6. En aquesta primera foto podem observar la 'xafardera' una finestra que s'utilitzava per poder mirar el que passava a fora sense que els del carrer et poguessin veure. També li he fet el format com si fos una fotografia antiga, ja que això fa molts anys que es va inventar.
 12. 12. FOTOGRAFIES ELIMINADES

×