Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Què és un client

317 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Què és un client

  1. 1. QUÈ ÉS UN CLIENT?És qui accedeix a un producte o servei per mitjà d’unatransacció financera (diners) o algun altre mitjà de pagament.
  2. 2. TIPUS DE CLIENTS Client silenciós: parla poc, presta molta atenció i és molt observador. Client lent: indecís i analític. Client manipulador: setciències i obstinat. Client metòdic: ja sap el que vol, autònom. Client desconfiat: indecís. Client pessimista: negatiu i desconfiat. Client impulsiu: impacient.
  3. 3. QUÈ ÉS UNA QUEIXA?Expressió de disgust, disconformitat o enuig.COM LA PODEM AFRONTAR?1. Afrontar el problema el més aviat possible.2. Avançar-nos a la queixa.3. Escoltar atentament al client.4. Disculpar-nos.5. Solucionar el problema.6. Oferir “alguna cosa més”.
  4. 4. COM TRACTAR A LES PERSONES DIFICILS Analitzarem la situació. No intentarem canviar a la persona. Ens distanciarem de la conducta problemàtica. Dissenyarem un pla. I el posarem a la pràctica.CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS El rondinaire. El superagradable El setciències. El pessimista.
  5. 5. FER UNA VENDA I FIDELITZACIÓ DEL CLIENT Per a tenir èxit en una venda cal conèixer:1. El producte.2. Les seves garanties.3. Termini de lliurament.4. Servei post venda.La fidelització consisteix en mantenir al client pervoluntat pròpia.

×