Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ROBA DEL PRESENT

80 views

Published on

Aquest es el nostre PWP sobre la roba del present.

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

ROBA DEL PRESENT

  1. 1. ROBA DEL PRESENT Claudia Moraño Marian Pérez Carla Ramos
  2. 2. ADOLFO DOMINGUEZ Adolfo Domínguez declara que l’empresa és responsable de la seva implementació, inclou mesures per a la supervisió de les condicions laborals als centres de producció. CONVENIENTS -Estableix un màxim de 60 hores de treball setmanals en tota la seva cadena -Hi han unes condicions de treball higièniques i segures. -Exigeix la formalització de les relacions laborals entre proveïdors i persones treballadores a través dels contractes. -L’empresa es compromet a pagar el salari mínim legal de cada país. INCONVENIENTS -no obliga a garantir un salari mínim durant l’horari normal de treball,no tenen hores estrés.
  3. 3. EXPLOTACIÓ LABORAL Una campanya salaria no només ha d’exigir a fàbriques i marques el pagament d’un salari digne a tots, sinó també el seu dret a organitzar-se i negociar col. Lectivament. Un salari comú plantega una estratègia de trencament amb el poder de les marques de moda i la competivitat entre els països. La majoria de marques s’esforça per pagar el salari mínim als seus proveïdors. El salari normal en el sector de la confecció, poques vegades supera el mínim legal, es a dir, el sou es mínim al que demanen.
  4. 4. UTILITZEM MÉS ROBA I ENS DESFEM D’ELLA CADA COP MÉS RÀPID.Un carrusel de roba Las marques poden ara convertir un disseny en un producte en tan sols 12 des. Mathilda Lee explica que la majoria d’aquesta roba barata dura menys d’un any a l’armari. Anualment, si compren DOS Milions de Tones de roba. Acaben en els Abocadors.
  5. 5. UN REMEI CONTRA LA RAPIDESSA : SLOW FASHION Aquest consum de roba, s’ ha convertit en un fenómen internacional. Kate Fletcher veu el nostre comportament, ja que es un problema i creuen tenir una solució: es diu Slow Fashion. Tal com explica Fletcher, "l'Slow Fashion no es basa en el Temps, Sinó a la Qualitat. CONSERVAR I COMPARTIR La idea principal de`` l’slow fashion’’ és conservar la roba comprant- la amb bona qualitat, així ens podrà durar molts més temps. Quan alguna cosa ens va petita l’hem de compartir amb els altres, es a dir, donar-li a la gent que ho necessita.

×