Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TALLERS DE TOTS SANTSTALLERS DE TOTS SANTS
Amb motiu de l’arribada de “Tots Sants” vàrem treballarAmb motiu de l’arribada ...
FANALETSFANALETS
A les aules de 3 anys es feien els fanalets, els quals,
vàrem utilitzar més tard per decorar l’escola amb...
CONTECONTE
A les aules de
4 anys les
mestres
contaven el
conte de
i després es feia una titella d’un follet!
“ LA NIT DE T...
ROSARISROSARIS
I a les classes de 5 anys,
recuperant les nostres
tradicions de Tots Sants,
cada boix/a feia el seu
rosari ...
PANALLETSPANALLETS
TRENCADATRENCADA
VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT IVA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I
DIFERENT ON VÀREM ESTAR ENDIFERENT ON VÀREM ES...
TRENCADATRENCADA
VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT IVA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I
DIFERENT ON VÀREM ESTAR ENDIFERENT ON VÀREM ES...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Tallers tots sants

784 views

Published on

Tallers realitzats al voltant de les tradicions d'Eivissa a l'etapa d'infantil de l'escola Can Misses

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tallers tots sants

  1. 1. TALLERS DE TOTS SANTSTALLERS DE TOTS SANTS Amb motiu de l’arribada de “Tots Sants” vàrem treballarAmb motiu de l’arribada de “Tots Sants” vàrem treballar les nostres tradicions populars a través de diferentsles nostres tradicions populars a través de diferents tallers què el cicle d’infantil va organitzar.tallers què el cicle d’infantil va organitzar. En aquets els infants de 3, 4 i 5 anys treballaven deEn aquets els infants de 3, 4 i 5 anys treballaven de forma conjunta, per ajudar-se i aprendre uns dels altres.forma conjunta, per ajudar-se i aprendre uns dels altres.
  2. 2. FANALETSFANALETS A les aules de 3 anys es feien els fanalets, els quals, vàrem utilitzar més tard per decorar l’escola amb motiu del Nadal.
  3. 3. CONTECONTE A les aules de 4 anys les mestres contaven el conte de i després es feia una titella d’un follet! “ LA NIT DE TOTS SANTS”
  4. 4. ROSARISROSARIS I a les classes de 5 anys, recuperant les nostres tradicions de Tots Sants, cada boix/a feia el seu rosari amb fruits secs!
  5. 5. PANALLETSPANALLETS
  6. 6. TRENCADATRENCADA VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT IVA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I DIFERENT ON VÀREM ESTAR ENDIFERENT ON VÀREM ESTAR EN CONTACTE AMB LES TRADICIONSCONTACTE AMB LES TRADICIONS EIVISSENQUES I HO POGUEREMEIVISSENQUES I HO POGUEREM COMPARTIR AMB LES FAMÍLIES.COMPARTIR AMB LES FAMÍLIES. ENS HO VÀREM PASSAR MOLT BÉ!!ENS HO VÀREM PASSAR MOLT BÉ!!
  7. 7. TRENCADATRENCADA VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT IVA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I DIFERENT ON VÀREM ESTAR ENDIFERENT ON VÀREM ESTAR EN CONTACTE AMB LES TRADICIONSCONTACTE AMB LES TRADICIONS EIVISSENQUES I HO POGUEREMEIVISSENQUES I HO POGUEREM COMPARTIR AMB LES FAMÍLIES.COMPARTIR AMB LES FAMÍLIES. ENS HO VÀREM PASSAR MOLT BÉ!!ENS HO VÀREM PASSAR MOLT BÉ!!

×