Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tallers nadal 2014

5,042 views

Published on

Tallers de Nadal realitzats a Infantil pel Nadal de 2014. Escola Can Misses, Eivissa

Published in: Education
  • Be the first to comment

Tallers nadal 2014

  1. 1. TALLERS DE NADALTALLERS DE NADAL Amb motiu d’aquestes festes tan esperades pels infants, vàrem organitzar uns tallers carregats d’il·lusió per decorar l’escola conjuntament amb les famílies. Taller de 5 anys Taller de 4 anysTaller de 3 anys El dia 5 de desembre cada nivell va preparar un tallerEl dia 5 de desembre cada nivell va preparar un taller que durien a terme infants de 3, 4 i 5 anys barrejats.que durien a terme infants de 3, 4 i 5 anys barrejats.
  2. 2. A les aules de 3 anys es feien les postals per felicitar les festes a les famílies, a les de 4 anys decoraven l’estrella què ens portarem a casa per posar a dalt del nostre arbre de Nadal i a les classes de 5 anys, vàrem fer un Pare Noel molt pol·lït. TALLERS DE NADALTALLERS DE NADAL
  3. 3. Els infants s’ho varen passar molt bé fent les manualitats perquè van poder compartir els tallers amb infants d’altres classes, cosa que els va encantar. TALLERS DE NADAL Aquest moment engrescador va ser perfecte per a treballar conjuntament família i escola. Va ser un Èxit!
  4. 4. TALLERS DE NADALTALLERS DE NADAL • Mentrestant...Mentrestant... els pares i mares ens ajudaven a decorar l’escola muntant l’arbre de Nadal amb les vostres safates decorades i els passadissos! TOTS ELS INFANTS D´INFANTIL ITOTS ELS INFANTS D´INFANTIL I TOTES LES MESTRES USTOTES LES MESTRES US DESITJAM BON NADAL I UNDESITJAM BON NADAL I UN FELIÇ 2015!!FELIÇ 2015!! Bon Nadal!!

×