Apadrinament 5 eb

231 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Apadrinament 5 eb

 1. 1. APADRINAMENT LECTOR
 2. 2. Què és l´apadrinament lector? ● Els nens de 5é hem ajudat a llegir millor als nens de 1r .
 3. 3. Com funciona? ● Després del pati,cada divendres, anem a la classe de 1r A . Agafem els nens i nenes d'un en un i els portem a la biblioteca per tal que cadascún/una, de nosaltres puguem fer-los llegir a poc a poc. I també fem el mateix amb els de l'altre classe.
 4. 4. Primer dia. ● Vam fer un sorteig per saber quins nens/nenes ens havien tocat. Després els hi vàrem fer dibuixos perquè estiguessin ben contents . Per tant ens va tocar fer tres o quatre dibuixos a cadascún.
 5. 5. Els llibres ● A la biblioteca agafem els llibres que volen els nens . Si acaben el llibre agafem un altre que sigui més divertit . Llegim amb ells i de moltes maneres diferents: punt cadascun , una paginà cadascun o tot el llibre ells
 6. 6. Acabem de llegir ● Cada 15 ó 20 minuts fem canvi de nens. En total estem 45 minuts amb cada classe. ● Quan s'acaba la sessió la Flory ens diu que guardin els llibres i recollim la biblioteca. ● Acompanyem els nens i nenes de 1r a la seva classe i ja podem marxar.
 7. 7. Que hem après ● MIREIA:A tenir paciència amb els nens quan llegien a poc a poc. ● LOLA:Jo he après que els nens no llegeixen com un nen de 5è però hem ajudat molt als nens. ● BRANDY:He après a tenir paciència ● EDGAR:He après a llegir amb els nens. ● WENCES: He après a com tractar a un nen mes petit
 8. 8. QUE CANVIARÍEM ● Edgar: poder tenir llibres més divertits. ● Wences: que tinguessin més cadires i taules. ● Mireia,Lola i Brandy : ens ha agradat molt el nostre taller .
 9. 9. FOTOS
 10. 10. FÍ ● AUTORS: ● Mireia Faba Móreno ● Edgar Pueyo Louzado ● Lola Marin Gili ● Brandy Juleisy Rosado Jimenez ● Wences Mallol Navarro.

×