Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Apadriament1-5a

217 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Apadriament1-5a

  1. 1. APADRINAMENT LECTOR
  2. 2. PRESENTACIÓ Llegim amb els nens de 1rA 1rB a la biblioteca . Agafem llibres que no tinguin molta lletra per ensenyar a llegir i millorar i que vagin més ràpid.
  3. 3. ENS PRESENTEM ● El taller l'estem fent amb la Flori . ● Primer de tot,ens va baixar a la biblioteca i ens va explicar què faríem: seríem padrins lectors . ● Ens va agradar molt la idea . Llavors vam fer un sorteig del nens de 1r .per saber quins seríen els nostres apadrinats . ● Els haviem de preparar un regal . ● Quan ja el teniem fet, vam anar a la seva classe i ens vam esperar a la paret . Tots estàvem nerviosos perquè els volíem conèixer. ● ,
  4. 4. PRIMER DIA ● Vam anar a la classe amb la Flori .Ens va donar una tira de paper amb els noms dels qui havíem d' apadrinar . Ens vam esperar al costat de la porta fins que la professora ens va dir que entressim . ● Vam agafar de la ma els nostres apadrinats i ens vam anar a la biblioteca a llegir contes ●
  5. 5. COMENCEM A LLEGIR ● Vam baixar a la biblioteca amb els nens que ens tocaven . ● Vam agafar un llibre i si s'equivocaven li corregiem perquè un altre dia no s'equivoquin i que llegissin més ràpid i bé . Quan s'acaba el temps , els diem fins un altre dia i els portem a la seva classe.
  6. 6. FOTOSFOTOS ● Aquí estan els nens i nenes de 1rA,1rB i nosaltres llegint a la biblioteca .I ara us ensenyarem les fotos.
  7. 7. FOTOSFOTOS ● Aquí estan els nens i nenes de 1rA,1rB i nosaltres llegint a la biblioteca .I ara us ensenyarem les fotos.

×