Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2.prjectes amb maria

133 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

2.prjectes amb maria

 1. 1. Projectes amb la Maria
 2. 2. PRESENTACIÓ DEL PROJECTE eTwinning ● Aquest curs hem realitzat un projecte de llengua anglesa. Aquest ha consistit en comunicar-nos amb l'aula de sisè d'una escola de Polònia. Primer vam fer un powerpoint presentant-nos individualment. Per presentar-nos vam dir com ens dèiem, quants anys teníem i que ens agrada fer.
 3. 3. JÚLIA My name is Júlia. I'm 11 years old. I like playing basketball and football too. My favorite food is potato and rice with tomato. My friends are Mariona, Marina and Marta. My favorite music grup is Auryn. I haven't got a pet . I have a brother, his name is Victor.
 4. 4. Presentació de la nostre escola ● Vam fer un vídeo presentant la nostre escola pels de Polònia. Els hi vam enviar i ells ens van enviar el seu dient com eren les seves classes, quines matèries feien, l'horari etc...
 5. 5. El final del etwinning El projecte de etwinning finalitzarà una o dues setmanes abans d'acabar l'escola i passarem una estona agradable parlant per Skype amb els alumnes de Polònia.
 6. 6. Comissió de festes ● Vam fer 3 tallers al llarg del curs i un d'ells era la comissió de festes que consistia en decorar els passadissos amb motius de les diferents celebracions i com som els grans de l'escola ens encarregàvem de l'organització de la festa. Ex: per sant Jordi vam col·locar llibres als murs dels passadissos...
 7. 7. El Nadal ● Vam decorar l'escenari del concert de nadal i vam fer de guia als altres nens i nenes que havien de sortir a cantar.
 8. 8. El carnestoltes Per carnestoltes, vam decorar al passadís del segon pis amb algunes disfresses que ens van deixar alguns alumnes.
 9. 9. Carnestoltes:
 10. 10. Sant Jordi ● Per sant Jordi ens vam estudiar diferents poesies de Miquel Martí i Pol de la col·lecció Bon profit. Els vam recitar davant de tots els pares i vam preparar uns aliments per representar el poema que anàvem a recitar.
 11. 11. Organització taller de festes: ● Els tallers els hem realitzat els divendres després del pati . A les primeres sessions planejàvem les coses que faríem i a les sessions posteriors ens posàvem a elaborar les decoracions, preparar les presentacions...
 12. 12. FI!!!!

×