Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Comunicar la responsabilitat social corporativa

491 views

Published on

Xerrada en el marc d'una sessió organitzada per Gestió Sostenible Rural en què vam parlar de com comuniquem les nostres accions en RSE.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Comunicar la responsabilitat social corporativa

 1. 1. Si ets RSE, que se sàpiga home!
 2. 2. Presentació
 3. 3. Fem peces úniques, amb caràcter propi: una estètica refinada, un missatge ben estructurat i un desenvolupament tecnològic molt solid
 4. 4. Què femWebs corporatiusSabem com traslladar tot elteu tarannà corporatiu a laxarxa Construïm webs tecnològicament molt potents i gràficament úniques. Treballem des de l’òptica de la comunicació. Fem webs usables, accessibles, construïdes amb estàndards.
 5. 5. Què femIntranetsMillorem l’eficàcia i l’eficiènciade la teva organització Creem espais privats, a mida, senzills d’utilitzar i ben dissenyats. Espais amb eines que connecten amb els teus sistemes. Estalvia costos amb les nostres eines lliures de llicències.
 6. 6. Què femEines en líniaLes aplicacions que et fan la feina més fàcil Espais col·laboratius, gestió documental, butlletins, formació... Desenvolupem eines a mida, totalment adaptades a les teves necessitats.
 7. 7. Què femComunicació 2.0Som experts en Social Media,creem estratègies adaptades ala teva realitat Les xarxes socials han esdevingut un punt estratègic per a la teva organització. Proposem accions i campanyes, les implantem, les monitoritzem i en controlem els resultats. Formem la teva organització en l’ús dels mitjans socials.
 8. 8. Què femLlibertat absoluta per gestionarels continguts del teu web Hem desenvolupat un gestor de continguts propi perquè siguis lliure de fer i desfer al teu web. Construït amb tecnologies obertes (les mateixes que Joomla, Drupal o Wordpress). Senzill i intuïtiu. Sense cap llicència d’ús.
 9. 9. Per a qui treballem
 10. 10. Per a qui treballem
 11. 11. Per a qui treballemAlgunes xifres 16 anys d’experiència. Més de 200 institucions i empreses. Més de 600 projectes desenvolupats. Diversos premis en l’àmbit del disseny i del sector sanitari.
 12. 12. LRSE a Can Antaviana?
 13. 13. Era al nostre tarannà... Amb la gent de casa... Amb els agents locals propers... Però no en teníem ni idea que daixò sen deia RSE, tu!
 14. 14. I va arribar lRSE Pime:
 15. 15. Si ho fas, que tothom ho sàpiga! Web Blog corporatiu Mitjans socials Aparició en mitjans, xerrades ( com ara aquesta :-P) Memòria de sostenibilitat
 16. 16. Una idea: La comunicació de lRSE forma part de la pròpia RSE, per ser coherent amb un dels seus valors fonamentals: la transparència.
 17. 17. Moltes gràcies! Web: http://www.antaviana.cat Correu: informacio@antaviana.cat Twitter: @canantaviana Octa.beta Bloc: http://www.antaviana.cat/bloc

×