CAFEMN Rubí

701 views

Published on

Presentació del Cicle Formatiu de Grau Mig en Conducció d'Activitats Físicoesportives en el Medi Natural que impartim al Col·legi Regina Carmeli de RUBÍ.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
701
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

CAFEMN Rubí

 1. 1. Conducció d’activitatsfísicoesportives en elmedi naturalCol·legi Regina Carmeli de Rubí
 2. 2. Contacte COL·LEGI REGINA CARMELI DE RUBÍ cafemn@reginacarmeli.com www.reginacarmeli.com C/ Sant Sebastià, 34 08191 Rubí 93 699 03 53 ACCÉS: - A 5 minuts dels Ferrocarrils Catalans. - Línia d’autobús Cerdanyola - Sant Cugat - Rubí. - Zona de pàrquing a l’Escardívol.
 3. 3. Per què el nostre centre  Tots els professors són especialistes en les seves àrees i compten amb anys d’experiència com a docents en el centre.  Mantenim un seguiment i assessorament personalitzat de l’alumne i contacte amb la família.
 4. 4. Per què el nostre centre  Perquè apostem perquè els alumnes puguin experimentar diferents activitats en el medi natural i posar en pràctica els coneixements adquirits.  Perquè els alumnes surten amb la titulació del DEA (Desfribil·lador Extern Automàtic) * Titulació obligatòria per inscriure’s al registre de professions de l’esport.
 5. 5. Sortides professionals  Àmbit de treball  Empreses d’esports d’aventura  Empreses turístiques: hotels, càmpings, albergs o cases de colònies, refugis.  Agències de viatges  Clubs esportius  Escoles  Estacions d’esquí amb oferta complementària d’activitats  Entitats públiques que ofereixen programes d’activitats en el medi natural  Empreses de gestió de parcs naturals i de zones protegides
 6. 6. Crèdits C1. El medi natural (60h) C2. Conducció de grups i activitats en el medi natural (120h) C3. Seguretat i supervivència en muntanya (90h) C4. Conducció de grups en bicicletes (120h) C5. Conducció de grups a cavall i atencions equines bàsiques (180h) C6. Administració, gestió i comercialització en la petita empresa (60h) C7. Fonaments de lactivitat física (30h) C8. Primers auxilis (30h) C9. Activitats físiques per a persones amb discapacitats (30h) C10. Dinàmica de grups (60h) C11. Formació i orientació laboral (60h) C12. Formació en centres de treball (410h) C13. Síntesi (60h) C14. Jocs i activitats físiques recreatives (55h) C15. Teoria i pràctica de les activitats aquàtiques en el medi natural (35h)
 7. 7. Sortides de les nostres assignatures  Activitats aquàtiques  4 dies a Sort (rafting, barrancs, caiac...)
 8. 8. Sortides de les nostres assignatures Senderisme  Sant Llorenç del Munt  Activitats de guiatge a la Garrotxa, Sant Llorenç,  Travessa i acampada al Montseny Collsacabra, Matagalls, Berguedà.  Natupark  Vàries sortides pels entorns naturals de Rubí  Activitats a diferents rocòdroms i escalada  Cursa d’Orientació a Sant Llorenç
 9. 9. Sortides de les nostres assignatures  Activitats hivernals  3 dies a Vallter
 10. 10. Sortides de les nostres assignatures  BTT  Vàries sortides pels entorns naturals del Vallès Occidental
 11. 11. Sortides de les nostres assignatures  Crèdit de Síntesi  3 dies de multi-activitats al medi natural
 12. 12. Sortides de les nostres assignatures  Hípica  Sortides per Collserola
 13. 13. Espais  Instal·lacions  Col·legi Regina Carmeli  Aules d’estudi  Aula d’informàtica  Pavelló  Instal·lacions de gimnàstica esportiva  Magatzem de bicicletes  Hípica Can Caldes (St. Cugat)
 14. 14. Durada 1400 hores (1 any acadèmic)  990 hores lectives  410 Formació en Centres de Treball (FCT)
 15. 15. FCT i Empreses col·laboradores Formació en Centres de Treball  Quan es fan? a) A partir del mes de gener, compaginant-les amb les classes lectives. B) Una vegada finalitzades les classes (finals de maig), en horari intensiu  Com s’escullen? En funció de les inquietuds i necessitats de l’alumne.  On? A empreses pioneres que ofereixen activitats en el medi natural.
 16. 16. FCT i Empreses col·laboradores
 17. 17. Perfil d’alumnat - Persona saludable, que li agradi l’esport, el medi natural i el tracte amb les persones.
 18. 18. Com formalitzar la inscripció  Matrícula (A partir de l’1 de juliol)  Full de recollida de dades (dades bancàries)  Fotocòpia DNI (alumne i pares)  Fotocòpia Targeta Sanitària  4 fotografies mida carnet  Certificat Mèdic Oficial  Certificat d’ESO o equivalent (en cas de no tenir- lo: presentar el certificat de notes)

×