Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Guia de fons local i comarcal 2019

368 views

Published on

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, en col·laboració amb les biblioteques de la comarca del Garraf, ha elaborat aquesta edició de la guia de lectura de fons local de la comarca del Garraf.

La guia inclou les obres que tenen com a tema el Garraf i els seus municipis i també les publicacions dels autors nascuts o vinculats a la comarca.

Podeu consultar la disponibilitat dels documents de la guia al catàleg col·lectiu: www.aladi.diba.cat

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Guia de fons local i comarcal 2019

  1. 1. Guia de fons local Comarca del Garraf (obres publicades durant el 2018) Abril - 2019 BIBLIOTECA JOAN OLIVA I MILÀ Plaça de la Vila, 13 08800 Vilanova i la Geltrú Tel: 93 893 20 39 b.vilanovag.jo@diba.cat Fora del Prestatge HORARI Dilluns, dimecres, dijous, divendres de 10 a 20 h Dimarts de 16 a 20 h Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
  2. 2. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vilanova i la Geltrú - -
  3. 3. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  4. 4. - - - - - - - - - - Sitges - - - - - - - - - - - - - – - - - -
  5. 5. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sant Pere de Ribes Cubelles -
  6. 6. Biblioteques de la comarca del Garraf Biblioteca Joan Oliva i Milà (Vilanova i la Geltrú) Biblioteca Armand Cardona Torrandell (Vilanova i la Geltrú) Biblioteca Santiago Rusiñol (Sitges) Biblioteca Josep Roig i Raventós (Sitges) Biblioteca Manuel de Pedrolo (Sant Pere de Ribes) Biblioteca Josep Pla (Sant Pere de Ribes) Biblioteca Mossèn Joan Avinyó (Cubelles) Bibliobús El Castellot (Canyelles) Bibliobús Montau (Olivella)

×