Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

сите празнуваме на ист начин

117 views

Published on

Pawer Point Презентација

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

сите празнуваме на ист начин

  1. 1. Не се учи Не се работи
  2. 2. 2013 година 2014 година Кој ја прославува Новата година? Каков празник е Нова година? КАКО СЕ ПРОСЛАВУВА?
  3. 3. ОСМИ СЕПТЕМВРИ Ден на независноста на Р Македонија
  4. 4. БОЖИК Христовото раѓање Христос се роди
  5. 5. БАЈРАМ
  6. 6. ВЕЛИГДЕН ХРИСТОС ВОСКРЕСНА
  7. 7. Овие празници се прославуваат во нашата држава Тоа се државни празници Постојат и други празници. Јас и моите другарчиња учествуваме во подготовките за празниците.
  8. 8. Бране Аризановски ОУ „Коста Рацин“ Наставник во 2 одделение во Брвеница

×