CCN business plan Dutch version

763 views

Published on

CCN business plan Dutch version
http://www.carboncentralnetwork.com/boran

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
763
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

CCN business plan Dutch version

 1. 1. WIE IS CCN?• Carbon Central Network’s hoofdkwartier is gevestigd in Adelaide Australia.• CCN is opgericht om mensen te informeren over de klimaatverandering en het belang van de regenwouden in deze wereld. CCN is vastbesloten het respect terug te brengen voor het behoud van Moeder Natuur en onze Planeet Aarde.
 2. 2. Wat doet CCN?• CCN is een full service bedrijf die de verkoop van “carbon credits” biedt, met een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën.• Wij verzorgen en beheren de screening en doorlichting van groene projecten en wij helpen u met marketing zodanig dat u kunt profiteren van deze projecten.• Wij bieden u een eigen marketing website aan met webwinkel.• Wij zorgen voor een 24h en 7 dagen op 7 veilingsplatform waar u kunt kopen en verkopen en klanten kunt naar doorverwijzen.• Wij bieden een linking en tracking systeem om u zo de commissies te kunnen uitbetalen.• U kunt het verschil maken door ons te helpen met het redden van onze regenwouden, en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.
 3. 3. Initiatieven van CNN: Ralph gebruiken om de mensen regenwouden te leren beschermen. •CCN Blog •CCN Sociaal netwerk •CCN CCTV via YouTubeRalph CCN Groene Debet Mastercard •Een % van alle vergoedingen gaat naar het behoud van tropische bossen •Meerdere valuta rekening •Wereldwijd groen loyaliteitsprogramma gestart in Mei 2011.
 4. 4. Oprichters van CCN • Campbell Scott – Mede oprichter en CEO • Campbell Scott begon zijn leven als een ondernemer en was in het bezit van een succesvolle bedrijf op de leeftijd van 24, vervolgens verkocht hij zijn bedrijf om fulltime aan networkmarketing te kunnen doen. • Campbell gelooft er sterk in dat met kennis, passie en technology iedereen kan profiteren van de wereldwijde markt en zo een mooie toekomst kan opbouwen voor zijn gezin en familie. • Een lonende en zinvol leven voor zichzelf en hun dierbaren.CAMPBELL SCOTT Erminio Kotlar – Mede oprichter, President en Chairman Erminio is geboren in Kroatie en spreekt meerdere talen zoals Engels, Kroaties en Italiaans. Hij kwam het eerst in aanraking met network marketing toen hij 25 was en zijn eigen restaurant runde. Hij is ervan overtuigd dat we allemaal een weloverwogen beslissing moeten nemen om onze eigen ecologische voetafdruk te verminderen door meer verantwoord gebruik van energie, land en water. ERMINIO KOTLAR
 5. 5. Waarom CCN doet een oproep tot ACTIE?• Eind de jaren 90 hebben wetenschappers ontdekt dat de opwarming van de aarde een belangrijke reden is tot bezorgdheid. Vele wetenschappers (en mensen) zijn van mening dat de opwarming van de aarde de grootste bedreiging is voor het milieu in de 21ste eeuwGlobale opwarming resulteertdirect in een wereldwijdveranderend klimaat. 9 van delaatste 10 jaren waren dewarmste in de geschiedenis.Met de accumulatie vanbroeikasgassen in deatmosfeer, is meerzonnestraling gebruikt.Waardoor de opwarming vanoppervlakte temperaturen.Warme oceanen nemen minderCO2. Door hogere niveauscondensatie ontstaan massaleoverstromingen en zwaresneeuwstormen als nooittevoren.
 6. 6. 29 miljard ton kooldioxideworden jaarlijks uitgestoten doormenselijke activiteiten op basisvan fossiele brandstoffen en hetverbranden van bossenwereldwijd.Honderden wetenschappers enbeleidsmakers vormen eencommissie over het klimaat voorde Verenigde Naties, zij hebbenmet zekerheid bewezen datnegentig procent van demenselijke activiteitenklimaatverandering veroorzaken,maar zelfs met dezebestanddelen van het bewijs, zijnsommige mensen nog steedssceptisch.
 7. 7. Australië. Opwarming van de aarde is niet langer een toekomstigegebeurtenis waar we ons zorgen hoeven over te maken de komendedecennia.Het gebeurt nu op dit moment!We zijn momenteel getuige van veranderingen in de extremeweersomstandigheden, die massale overstromingen, bosbranden,bossen, grote droogte en bleken van koraalriffen veroorzaken.
 8. 8. Volgens een artikel in The New York Times, een groeiend aantal politicibegon de opwarming van de aarde en klimaatverandering als nietsminder dan een bedreiging voor de wereldwijde veiligheid te overwegen.
 9. 9. GLOBAL WARMING CONCERNS tekstStijging van de zeespiegel - slechte oogsten - gebrek aanvoedsel en water - een dramatische verandering vanecosystemen.
 10. 10. Waarom zijn regenwouden zo belangrijk? Tropische bossen worden "de longen van de wereld genoemd. " Als we de strijd om de regenwouden over heel de wereld te redden verliezen dan zullen we de strijd tegen de klimaatverandering verliezen. Zij bieden de voordelen van het ecosysteem, van vitaal belang voor de wereld: ze slaan water op, ze controleren de neerslag en ze zijn een thuis voor meer dan de helft van de planeet biodiversiteit. Maar wat belangrijker is, zij spelen een cruciale rol in de klimaatverandering.Miljarden dollars per jaar worden nu toegewijd aan het helpen vanontwikkelingslanden om de vernietiging van bossen te stoppen, om schoneenergie te verwerven en aan te passen aan de klimaatverandering.
 11. 11. REDD: een nieuwe strategie die voorgesteld is door de: UNFCCC (UNFCCC :United Nations Framework Convention on Climate Change) „REDD‟ Verwijst naar Carbon Credits gemaakt van „Vermindering van Emissies, Ontbossing en Aantasting .• REDD is een nieuw proces dat ontworpen is om de wereldwijde regenwouden te helpen beschermen en behouden.• REDD impliceert een intieme betrokkenheid van alle belanghebbenden, waaronder overheden, inheemse volkeren en andere bossen afhankelijke gemeenschappen, in een nationale en internationale programma ondersteund door de United Nations Framework Convention on Climate Change.• REDD-programma is ontworpen om een waarde te bieden op de credits gegenereerd door het stoppen van de vernietiging van tropische bossen die bijna een kwart vormen van broeikasgasemissies en koolstof in de atmosfeer gebracht. Dat is de manier voor de mensheid om het voortbestaan van de tropische bossen te verzekeren ten voordele van de toekomstige generaties.• REDD is de meest gewilde en erkende carbon credit in de komende jaren. De Naties, de consumenten en bedrijven zullen REDD als voorkeursmiddel kiezen om hun koolstofemissies te compenseren.
 12. 12. CCN PARTNERS SGG• Carbon Credited Farming (SGG) een bedrijf UK PLC: – The CEO for SGG is Mr Greg Fryett is de pionier van de installatie van het nieuwe programma en hij heeft banbrekend werk verricht door de setup van het nieuwe Clobal Conservation Standard. - SGG werkt volledig in milieuhygiënisch verantwoorde markten de groene, de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen, veiligstellen van regenwouden voor REDD, en de uitvoering van agribusiness en duurzame landbouw in de ontwikkelende economieën. De Leveringsovereenkomst tussen CCN en SGG is voor 10 miljoen carbon credits met geprojecteerde IMO een omzet van € 100 miljoen. (de lid-pakket verkopen niet inbegrepen).
 13. 13. SGG geassocieerde deelnemers Dr Michael Dutschke Dr Michael Dutschke is een sociaal-econoom met een extra wetenschappen. Michael is een beleidsadviseur op het ontwerp en de implementatie van flexibele mechanismen naleving in het internationale klimaatbeleid sinds 1997, waarbij waarnemer aan alle relevante vergaderingen van het Klimaatverdrag. Sinds de opkomst van het debat in 2002, heeft hij zich gespecialiseerd in het Verminderen van Emissies van Ontbossing en Bosdegradatie (REDD). Michaels focus ligt op beleidsontwikkeling, capaciteitsopbouw en institutionele versterking en project consultancy voor klimaat en ontwikkeling in het landgebruik en biomassa-energie.Agus Pratama Sari: CEO of Sustainable ConservationAgus Sari behaalde een graad van het Energy and Resources Group aan de Universiteit vanCalifornië.Agus is CEO van duurzame instandhouding en Non-Executive Director van de organisatiePeace. Voorafgaand aan deze benoeming was hij zowel de Country Director van Indonesië,en het strategisch beleid directeur van Zuidoost-Azië voor EcoSecurities, een van s wereldsgrootste carbon actief ontwikkelaars. CCN is er trots op om samen te werken met zulke invloedrijke leden van de milieu-gemeenschap.
 14. 14. RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT • Het Rimba Megah Lestari behoud project is het grootste behoud project in Indonesïe tot nu toe. • Het totale project gebied is 250.000 hectare, met een bosgebied van 227.000 ha, waarvan meer dan 180.000 hectare is gemarkeerd als Conservation Area. • CCN heeft een overeenkomst getekend voor de aankoop van 10 miljoen carbon credits afkomstig van de bescherming van het regenwoud door ontbossing. • Dit is één van de grootste ondertekende overeenkomsten doorVirtuele kaart van Rimba Megah Lestari een organisatie in de wereld.
 15. 15. RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT Het Rimba project omvat het vinden van duurzame manieren om het voortbestaan van de lokale inheemse bevolking te waarborgen in het gebied dat bestaat uit meer dan 800 mensen. Wanneer u carbon credits koopt van CCN, worden deze middelen rechtstreeks gegeven aan de project finaciering voor de activiteiten van het behoud en dienen voor de lokale gemeenschap te ondersteunen, met de creatie van nieuwe infrastructuur en de uitvoeringspraktijk van de duurzame landbouw, passend voor dit gebied.
 16. 16. Carbon Markt Potentieel• "Carbon zal de grootste commodity markt in de wereld, en het zou s werelds grootste markt als geheel geworden.“• - London‟s Financial World• De carbon industrie markt zal enorme nieuwe mogelijkheden bieden voor mensen die een extra inkomen willen genereren .• In tegenstelling tot andere bedrijven zal de carbon Market meer zijn dan zomaar “een product”, maar eerder een noodzaak naar carbon als overheden beperkingen beginnen op te leggen.• Naarmate meer en meer overheden gaan beginnen met het reguleren van het verminderen van de uitstoot van bedrijven, hetzij vrijwillig, hetzij door wettelijke verplichting, zal de vraag naar beschikbare carbon credits stijgen - en dus de prijs!• Gewoon verwijzen naar de wet van vraag en aanbod om te zien dat deze industrie op het punt staat van een grote explosie.
 17. 17. Hoe kan u hierbij betrokken worden!•• 1) Verminder uw ecologische voetafdruk persoonlijk of zakelijk: recycleren, hergebruiken, te verminderen.• 2) Ondersteuning en kopen van bedrijven die klimaneutraal zijn.• 3) Neem een standpunt op Ecologisch vlak en op vlak van Behoud.• 4) Compenseer uw kooldioxide-uitstoot met REDD.• 5) Investeren in nieuwe groene technologieën en andere milieu-projecten.• Nu: als er een bedrijf je niet alleen kan helpen deze doelen te bereiken maar je ook beloond voor inspanningen?
 18. 18. • Carbon Central Network biedt mensen de mogelijkheid om onafhankelijke carbon handelaar te worden en van thuis uit part-time of full-time te werken.•• We betalen commissies 2 wekelijks op alle verkopen.• Wij bieden zelfs andere grote prikkels voor goed presterende Carbon Traders zoals auto leasen of huren, eco woningverbetering, eco-vakantie bonussen en nog veel meer.
 19. 19. CCCompensatie Plan5 manieren om te verdienen Plus Auto, Woning en Reis beloningen
 20. 20. WINST DISCLAIMERElke inspanning is geleverd om nauwkeurig dit product te vertegenwoordigen en zijnpotentieel, er is geen garantie dat u al het geld kan innen met behulp van de technieken enideeën of software op deze site.Het niveau van uw succes in het bereiken van de resultaten beweerde op deze pagina isafhankelijk van de tijd die u te besteden aan de ideeën en technieken genoemd, uw financiën,kennis en verschillende vaardigheden. aangezien deze factoren verschillen naar gelang vanindivduals, kunnen wij niet garanderen uw succes of inkomen.Noch zijn wij verantwoordelijk voor geen van uw acties. materialen in deze presentatie kunneninformatie bevatten die naar voren omvat-looking statements die onze verwachtingen ofvoorspellingen van toekomstige gebeurtenissen te geven. U kunt deze verklaringen van het feitdat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feitenZe gebruiken woorden zoals anticiperen, schatting, verwachten, project, van plan, geloven enandere woorden en termen van gelijke strekking in verband met een beschrijving vanmogelijke inkomsten of financiële prestaties.alle formard looking statements hier of op een van onze sales materiaal zijn bedoeld om onzemening van de winst kan benutten. Veel factoren zullen van belang zijn bij het bepalen van uwwerkelijke resultaten en zijn geen garanties zijn gemaakt dat u de resultaten vergelijkbaar metdie van ons te bereiken of anyboy anders, in feite geen garanties zijn gemaakt dat u alleresultaten van onze ideeën en technieken ons materiaal te bereiken.
 21. 21. Het is gratis om lid te worden.• Step 1. Zijn doorverwezen door iemand van CCN & online registreren met uw gegevens.• Step 2. Ontvang uw persoonlijk gerepliceerde site zodat u ook anderen kan verwijzen naar CCN.• Step 3. Bouw uw online netwerk.• Het moment dat u zich online registreerd zal u een positie worden toegwezen in de CCN multi-match network. U kunt punten beginnen verzamelen vanaf dag 1, op alle verkopen die gebeurd zijn in uw netwerk.• U krijgt 21 dagen om te upgraden en voor uw lidmaatschap te betalen door de aankoop van een affiliate, ambassadeur of Carbon Trader pakket.• Als je dat niet doet, is uw eerste positie in de CCN Multi-Match netwerk uitgeschakeld, maar je kunt toch weer op elk moment een upgrade doen en dan krijgt u een andere positie.
 22. 22. Eerst gratis registreren en dan kan je één van de CCN paketten kiezen. Packages:
 23. 23. Leden pakettenDe CCN Online BusinessSystem omvat:•Gerepliceerde marketing websites•Online Business Back Office•Live veiling toegang•ECO Credits Bonus program•Webinar MLM Training Program•Sales & Marketing Tools•Carbon Trader TrainingsProgramma
 24. 24. De betaalbare CCN Home Business Uw Status niveau Uni-Level Multi-Match Matching opstart 10% levels Inkomen kost 1 and 2€120 Affiliate JA Max €100 per dag Ja tot 4 6 Ton Co2-e €1,000 per 2 weken Niveaus€240 Ambassador JA Max €200 per dag Ja tot 4 12 Ton Co2-e €2,000 per 2 weken Niveaus€400 Carbon Trader JA Verdien van €2,000 Ja tot 4 25 Ton Co2-e tot €45,000 per 2 Niveaus wekenAls een Carbon Trader komt u in aanmerking om door de vooruitgang naar het volgendeniveau van CCN Status Trainee Carbon Trader en vervolgens helemaal door naar VIPCarbon Trader. Onze volgende dia toont u alle CCN Status niveaus en verdiencapaciteit.
 25. 25. TRAINEE Sponser 2 Carbon Traders Dagelijks Max €300, 2 Wekelijks Max €3,000QUALIFIED Sponser 4 Carbon€400, fortnightly €4000Daily Daily Maximum of Traders Maximum of €400, fortnightly Dagelijks Max €400, 2 Wekelijks Max €4,000 €4000 6CTs Dagelijks Max €600, 2 Wekelijks €6,000ASSOCIATE €2500 bonus in uw ECO portefieulle 8CTs Dagelijks Max €800, 2 Wekelijks €8,000PREMIUM €2500 THC bonus, €600 per maand auto, Extra Positie 10CTs Dagelijks Max €1000, 2 Wekelijks €10,000PREMIER €10,000 THC bonus, €900 per maand auto, Extra Positie 10CTs Dagelijks Max €1500, 2 Wekelijks €15,000 V.I.P. €10,000 THC bonus, €1,200 per maand auto Bonus
 26. 26. Uni-Level Bonus: Betaald opCompensatie 1 persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief) Plan Team Verkoop: Betaald op de totale 2 verkoop van het team tot in het oneindige. Product Matching Bonus: Betaald in verkoop 3 verhouding tot wat je team persoonlijk verdiend. ECO Bonus: Bonussen worden 4 dagelijks betaald op basis van bedrijf- omzet en andere zakelijke activiteiten. Live Veilingen: Kopen en verkopen 5 van carbon credits.
 27. 27. Berekening van de commissies in werkelijkheid• Verzoeken tot uitbetaling commissie worden verwerkt op de 5e en 20e van elke maand.• CCN zal deze cimmissies betalen d.m.v op storting op bankrekening, PayPal, AlertPay of uw CCN Debit MasterCard.• Alle leden krijgen een setup voor een multi- currency CCN Ezybond Account.
 28. 28. Uni-Level Bonus: Betaald op 1 persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief)Compensatie Plan U wordt 10% uitbetaald op alle CCN Carbon Pack Sales op uw 1ste en 2de niveau van uw persoonlijk gesponsorde personen : Affiliate Verkopen: €120 x 10% = €12 bonus Ambassador Verkopen. €240 x 10%= €24 bonus Carbon Trader Verkopen. €400 x 10% = €40 bonusProductVerkoop € - Niveau 1 10% - Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort 4 € - Niveau 2 10% - Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort
 29. 29. Team Verkoop: Betaald op de totale 2 verkoop van het team tot in het oneindige.Compensatie Plan Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team personal Sales match = €50 Two 250 /500 =to Qualify for Multi Match income €50ProductVerkoop 250 500 Pts Pts
 30. 30. Team Verkoop: Betaald op de totale 2 verkoop van het team tot in het oneindige.Compensatie Plan Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team 250 /500 = match = €50 Wat je minimum moet MaximumProduct hebben 14 Dagen InkomenVerkoop 2 Affiliate Verkoop €2000 2 CT Verkoop €3000 4 CT Verkoop 4 €4000 6 CT Verkoop €6000 8 CT Verkoop €8000 10 CT Verkoop €10,000
 31. 31. Matching Bonus: Betaald in 3 verhouding tot wat je team persoonlijkCompensatie verdiend. Plan 1 CT 3 CT 5 CT 7 CT 10 CT Verkoop Verkoop Verkoop Verkoop VerkoopProduct 10% 10% 15% 20% 20%Verkoop Niveau 5% 5% 5% 5% 1 Niveau Niveau 5% 5% 2 2 4 Niveau 3 5% Niveaus worden gecomprimeerd, zodat u altijd Niveau betaald op Active niveaus 4
 32. 32. Passief: Betaald per dag in 4 vergelijking met de aankoop van carbonCompensatie credits. Plan ECO bonussen worden dagelijks gegenereerd uit de verkoopspot van deProduct bedrijven en van alle business sales activiteiten, handel en overnames vanVerkoop carbon credits. Ook alle winstgevend inkomen dat wordt 4 gegenereerd uit andere corporate sales en dochterondernemingen van gevestigde bedrijven wordt gelegd naar ECO bonusbetalingen.
 33. 33. ECO Bonus: Bonussen worden 4 dagelijks betaald op basis van bedrijf-Compensatie omzet en andere zakelijke activiteiten. Plan Voor geregistreerde en gekwalificeerde leden die IMO Carbon Credits aankopen. Een lid kan IMO carbon creditsProduct (Not from packs) inruilen voor ECO Credits.Verkoop €1000 Carbon Credits = €1000 of ECO Credits Leden moeten er zich van bewust zijn dat, zodra de carbon credits werden omgezet naar ECO-Credits, ze 4 onherroepelijk zijn verbonden aan diverse lopende projecten en de basiswaarde van de euro rekening kan nooit worden ingestrokken. Commissie betalingen aan leden die deelnemen aan het ECO-programma zijn continu en eindigen nooit.
 34. 34. ECO Bonus: ECO premies elke dag 4 betaald door uw aankoop vanCompensatie koolstofkredieten. Plan € € €Product € €Verkoop € € € € € 4 €
 35. 35. Live Veilingen: Kopen en verkopen 5 van carbon credits.Compensatie Plan Live carbon veilingen zullen open zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij het opstarten. Ieder lid zal de mogelijkheid hebben om carbon credits aan te kopen die carbon liden verkopen.Product Fase 1. IMO: Initial Member Offer. 10 miljoen Carbon Credits, meer dan tien kavels te koop vanaf € 6 tot € 15 tot ze zijnVerkoop uitverkocht. Fase 2. Veiling wordt geopend en leden kunnen hun te verkopen Credits op de lijst zetten via het veiling systeem. Koop Carbon Credits voor € 6 tot € 15 en verkoop ze voor €20. *70/30 winst regel
 36. 36. 70/30 regel:30% van alle inkomsten behalve van persoonlijkerechtstreekse verkoop gaat naar depersoonlijke account om zo meer credits tekunnen aankopen op de veilingen.Voorbeeld: Als je 1000€ verdient, zal er 700€ beschikbaar zijn in ucash account en 300€ zal beschikbaar zijn in uw verplichte aankoopaccount.50% kan worden gebruikt voor maandelijks onderhoud. Totdat deveiling begint, wordt het geld verzamelen in de aanloop naar de eersteveildag.* Het verplichte Auto kopen systeem opent bieden op € 20 tot en metde eerste verplichte fondsen is in alle rekeningen zijn uitgeput.
 37. 37. IMO. Initial Member Offer Discounted Carbon Credits Meer dan 10 kavels verkocht.(Veilingen wordt geopend wanneer alle kavels zijn uitverkocht)
 38. 38. Carbon Veilingen Koop 499 of minder en krijg 1 punt per CC Koop 500+ en krijg 2 - 4 punten per CCMulti Matchpunten betaald oppersoonlijke encorporate aankopen.
 39. 39. Betaalbare minimale maandelijkse uitgaven: €40 30 puntenDit is gelijk aan de aankoop van 2 ton carboncredits per maand om te helpen compenserenuw eigen carbon footprint of uw familie. Het iseenvoudig en betaalbaar.Het handhaven van de minimale maandelijkse kostenvoor je status niveau, zult u in staat zijn om allepremies te winnen van CCN. Let op, alsjeblieft, datwanneer je vorderingen maakt in het CCN levelstatus, mogen wij u vragen om meer te wijten aanhet feit dat je meer kan verdienen.
 40. 40. 3 Extra Bonussen AUTO WONING REIZEN Carbon neutrale Woning. Verlichting Solar warm water Solar Stroom Wind EnergieAuto‟s betaald Energy Efficiente apparatendoor de firma Verminder gasrekeningen3 Maanden Verminder Electriciteitsfactuur Verminder Waterfactuur6 Maanden12 Maanden
 41. 41. Wees de eerste MLM Carbon Millionaire ter wereld1. 20 Persoonlijke CT Verkopen.2. €40,000 minimum over 14 dagen periode, voor 6 opeenvolgende 14 Dagen periodes.
 42. 42. www.carboncentralnetwork.c

×