Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gevel2012 Experimenteel Beton_25 januari 2012

569 views

Published on

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Gevel2012 Experimenteel Beton_25 januari 2012

  1. 1. Experimenteel beton expositie & theaterAhoy Rotterdam, 25 - 27 januari 2012 Vakbeurs Gevel 2012
  2. 2. Expositie ‘Scheiden & Verbinden’Experimentele prototypes verbeelden de resultaten van Casestudy Prefab Beton2011/2012 over het thema ‘Scheiden & Verbinden’. In de casestudy hebben architectenen producenten gezamenlijk de potenties van de voeg onderzocht. Architectonischeambities zijn getoetst op constructieve en productietechnische consequenties.De voeg als ontwerpopgave; de ontwikkeling van een tot nu toe onderbelicht fenomeen.Theater ‘Architecten in de fabriek’,woensdag 25 januari in het GEVEL-theater, 16.00 – 17.00 uurIn de gebruikelijke context van bouwprojecten staat de vernieuwingsdrift vanarchitecten op gespannen voet met de strikte beheersing van kosten, tijd en kwaliteitwaar bouwers en opdrachtgevers naar streven. Casestudies en workshops bieden eenbetere setting voor vruchtbare dialoog en innovatie door ontwerpers en producenten.In het theaterprogramma worden resulaten op het gebied van prefab beton getoond enter discussie gesteld. Twee thema’s: eerst ultra-hogesterktebeton en daarna de voeg alsontwerpopgave.De workshop ultra-hogesterktebeton is ontwikkeld met en voor Booostingleden.De Casestudy ‘Scheiden & Verbinden’ is alweer de achtste editie van de serieCasestudies Prefab Beton, die in 2009 werd bekroond met de Nederlandse Bouwprijs.Aansluitend is er een feestelijke receptie op de stand Experimenteel Beton.
  3. 3. De Casestudy ‘Scheiden & Verbinden’ wordt ondersteunddoor de volgende bedrijven:Veluwe Beton, Staphorst / TerwoldeGeelen Beton, WanssumHurks Beton, VeldhovenHurks Oosthoek Kemper, TilburgVerheyen Beton, ArendonkDecomo, MoeskroenOrganisatieCement&BetonCentrum, ’s-Hertogenboschin samenwerking met bureaubakker, DelftAB-FAB, WoerdenFebel-Arch, Brussel De workshop Ultra-hogesterktebeton voor Booosting is uitgevoerdsamen met Romein Beton, Dodewaard.Postbus 35325203 DM ‘s-Hertogenbosch073 640 12 31www.cementenbeton.nlinfo@cementenbeton.nl

×