Zederikkade 227
    Lexmond


Vraagprijs € 1.049.000,- k.k.
Vraagprijs
€ 1.049.000,-- k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente    : Zederik       Sectie   : A
Nummer     ...
ROUTE
Komende vanaf Utrecht is de woning als volgt te vinden: afslag 26 Lexmond,
vervolgens aan het einde van de afrit rec...
Tuin

De zeer royale tuin is voorzien van een guesthouse en garage. Het guesthouse is
voorzien van een woonkamer, pantry, ...
Onderhoud
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van
visuele waarnemingen, gerelate...
Bedenktijd
De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of
bedrijf heeft beden...
Fotopresentatie
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Zederikkade 227 te Lexmond
Omgeving
Zederikkade 227 te Lexmond
Google Earth
Zederikkade 227 te Lexmond
De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of
offerte en wordt verstrekt op basis van elder...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Zederikkade 227 Lexmond (www.boonmakelaars.nl)

856 views

Published on

Op een unieke en schitterende locatie te midden van een beschermd natuurgebied aan het kanaal “De Oude Zederik” is te koop deze zeer sfeervolle uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING met guesthouse en garage.

De woning, gesitueerd aan een doodlopende laan, is omgeven door diverse waterpartijen en gelegen op een perceel van maar liefst 7455 m2.

LOCATIE
Lexmond is een dorp in de gemeente Zederik in de provincie Zuid-Holland. Qua oppervlakte is Lexmond de op een na grootste gemeente in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Het dorp heeft ongeveer 2600 inwoners.

Lexmond ligt centraal in Nederland. De woning is op ca. 20 minuten van het centrum van Utrecht gelegen en op bijvoorbeeld ca. 35 minuten van het centrum van Den Bosch en Breda.

SITUATIE
De woning is gelegen aan het kanaal “De Oude Zederik” midden in het beschermde natuurgebied “Zouweboezem”. Dit schitterende natuurgebied is een heel belangrijk natuurgebied voor verschillende riet- en moerasvogels. Vooral de verschillende riet- en moerasvogels die er broeden, maken het gebied bijzonder. De Zouweboezem geniet internationale bescherming, onder andere door de aanwezigheid van een grote broedkolonie purperreigers. Verder komen ook de roerdomp, bruine kiekendief, porseleinhoen, zwarte stern, blauwborst en krakeend voor in het gebied. Verder zijn er ook kamsalamanders en verschillende Europees beschermde vissoorten aanwezig. Aan de Zederikkade is ook gelegen de “Vlietmolen”. Deze wipmolen is op loopafstand van de woning en te zien vanaf het mooie perceel en vanuit de woning.

ROUTE
Komende vanaf Utrecht is de woning als volgt te vinden: afslag 26 Lexmond, vervolgens aan het einde van de afrit rechtsaf richting Lexmond, bij de rotonde de 3e afslag om vervolgens linksaf de Driemolensweg in te gaan. Deze weg vervolgens helemaal uitrijden tot een viaduct die A27 onder door gaat. Bij deze T-splitsing, vlak voor het viaduct, gaat u vervolgens rechtsaf. Bij de toegang van deze weg staat een verkeersbord “verboden in te rijden”. Deze weg is de Zederikkade en aan het einde van deze doodlopende weg, net na de Vlietmolen, bevindt zich de schitterend gelegen woning.

INDELING:
Begane grond: entree, zeer sfeervolle woon-/eetkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, schouw met houtkachel en een authentieke tegelvloer, een eetkamer met houtkachel, een royale woonkamer, een studeerkamer, een bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen, een badkamer met douche, toilet en wastafel alsmede een hal met een fraai trappenhuis en toilet.

1e verdieping: een overloop, een 4-tal slaapkamers (waarvan een met een vide) alsmede een luxe sfeervolle badkamer met een ligbad (op pootjes), douche, toilet en dubbele wastafel. De badkamer is te bereiken vanaf de overloop en via een slaapkamer.

2e verdieping: bergzolder.

Tuin:
De zeer royale tuin is voorzien van een guesthouse en garage. Het guesthouse is voorzien van een woonkamer, pantry, toilet, douche en een slaapkamer op de verdieping. De tuin omvat diverse fraaie waterpartijen, schitterende uitzichten op het natuurgebied en de molen en sfeervolle terrassen.

BIJZONDERHEDEN:
·De woning is voorzien van diverse originele details
·De woning is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend onderhouden
·Bouwjaar woning ca. 1900
·Inhoud woning ca. 700 m3
·Woonoppervlakte ca. 250 m2
·Perceelsoppervlakte 7455 m2

KORTOM:
Een uniek zeldzaam object op een schitterende locatie.

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op www.funda.nl de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeist@boonmakelaars.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!
www.boonmakelaars.nl

1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • U vindt gratis documentatie aangaande isoleren van woningen en het energieprestatiecertificaat op de volgende link :
  http://www.epcdiensten.be/downloads.asp
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
856
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Zederikkade 227 Lexmond (www.boonmakelaars.nl)

 1. 1. Zederikkade 227 Lexmond Vraagprijs € 1.049.000,- k.k.
 2. 2. Vraagprijs € 1.049.000,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Zederik Sectie : A Nummer : 329, 351t/m 353 Perceelopp. : 7455 m2 Inhoud : circa 700 m3 Woonopp. : circa 250 m2 Omschrijving Op een unieke en schitterende locatie te midden van een beschermd natuurgebied aan het kanaal “De Oude Zederik” is te koop deze zeer sfeervolle uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING met guesthouse en garage. De woning, gesitueerd aan een doodlopende laan, is omgeven door diverse waterpartijen en gelegen op een perceel van maar liefst 7455 m2. LOCATIE Lexmond is een dorp in de gemeente Zederik in de provincie Zuid-Holland. Qua oppervlakte is Lexmond de op een na grootste gemeente in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Het dorp heeft ongeveer 2600 inwoners. Lexmond ligt centraal in Nederland. De woning is op ca. 20 minuten van het centrum van Utrecht gelegen en op bijvoorbeeld ca. 35 minuten van het centrum van Den Bosch en Breda. SITUATIE De woning is gelegen aan het kanaal “De Oude Zederik” midden in het beschermde natuurgebied “Zouweboezem”. Dit schitterende natuurgebied is een heel belangrijk natuurgebied voor verschillende riet- en moerasvogels. Vooral de verschillende riet- en moerasvogels die er broeden, maken het gebied bijzonder. De Zouweboezem geniet internationale bescherming, onder andere door de aanwezigheid van een grote broedkolonie purperreigers. Verder komen ook de roerdomp, bruine kiekendief, porseleinhoen, zwarte stern, blauwborst en krakeend voor in het gebied. Verder zijn er ook kamsalamanders en verschillende Europees beschermde vissoorten aanwezig. Aan de Zederikkade is ook gelegen de “Vlietmolen”. Deze wipmolen is op loopafstand van de woning en te zien vanaf het mooie perceel en vanuit de woning. Zederikkade 227 te Lexmond
 3. 3. ROUTE Komende vanaf Utrecht is de woning als volgt te vinden: afslag 26 Lexmond, vervolgens aan het einde van de afrit rechtsaf richting Lexmond, bij de rotonde de 3e afslag om vervolgens linksaf de Driemolensweg in te gaan. Deze weg vervolgens helemaal uitrijden tot een viaduct die A27 onder door gaat. Bij deze T-splitsing, vlak voor het viaduct, gaat u vervolgens rechtsaf. Bij de toegang van deze weg staat een verkeersbord “verboden in te rijden”. Deze weg is de Zederikkade en aan het einde van deze doodlopende weg, net na de Vlietmolen, bevindt zich de schitterend gelegen woning. INDELING: Begane grond: entree, zeer sfeervolle woon-/eetkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, schouw met houtkachel en een authentieke tegelvloer, een eetkamer met houtkachel, een royale woonkamer, een studeerkamer, een bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen, een badkamer met douche, toilet en wastafel alsmede een hal met een fraai trappenhuis en toilet. 1e verdieping: een overloop, een 4-tal slaapkamers (waarvan een met een vide) alsmede een luxe sfeervolle badkamer met een ligbad (op pootjes), douche, toilet en dubbele wastafel. De badkamer is te bereiken vanaf de overloop en via een slaapkamer. 2e verdieping: bergzolder. Tuin: De zeer royale tuin is voorzien van een guesthouse en garage. Het guesthouse is voorzien van een woonkamer, pantry, toilet, douche en een slaapkamer op de verdieping. De tuin omvat diverse fraaie waterpartijen, schitterende uitzichten op het natuurgebied en de molen en sfeervolle terrassen. Zederikkade 227 te Lexmond
 4. 4. Tuin De zeer royale tuin is voorzien van een guesthouse en garage. Het guesthouse is voorzien van een woonkamer, pantry, toilet, douche en een slaapkamer op de verdieping. De tuin omvat diverse fraaie waterpartijen, schitterende uitzichten op het natuurgebied en de molen en sfeervolle terrassen. Bijzonderheden —De woning is voorzien van diverse originele details —De woning is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend onderhouden —Bouwjaar woning ca. 1900 —Inhoud woning ca. 700 m3 —Woonoppervlakte ca. 250 m2 —Perceelsoppervlakte 7455 m2 Zederikkade 227 te Lexmond
 5. 5. Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig. Zederikkade 227 te Lexmond
 6. 6. Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen). Zederikkade 227 te Lexmond
 7. 7. Fotopresentatie Zederikkade 227 te Lexmond
 8. 8. Zederikkade 227 te Lexmond
 9. 9. Zederikkade 227 te Lexmond
 10. 10. Zederikkade 227 te Lexmond
 11. 11. Zederikkade 227 te Lexmond
 12. 12. Zederikkade 227 te Lexmond
 13. 13. Zederikkade 227 te Lexmond
 14. 14. Zederikkade 227 te Lexmond
 15. 15. Zederikkade 227 te Lexmond
 16. 16. Omgeving Zederikkade 227 te Lexmond
 17. 17. Google Earth Zederikkade 227 te Lexmond
 18. 18. De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze clienten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars Zederikkade 227 te Lexmond

×