Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Informatiebrochure

           Poortstraat 63 / 63 bis
                   - Utrecht –


   ...
Wonen in het hart van de stad

Tussen de Uithof en het centrum van Utrecht, in de zeer geliefde wijk Wittevrouwen, ligt de...
Appartement A
Appartement A
                                    167.500,-    k.k


        ...
Appartement B
Appartement B
                                    162.500,-    k.k


        ...
Appartement C
Appartement C
                                   139.500,-  k.k


          ...
Appartement D
Appartement D
                                     157.500,-  k.k


        ...
Appartement E
Appartement E
                                    179.500,-    k.k


        ...
Appartement F
Appartement F
                                    199.500,-    k.k

        ...
Omschrijving ruimten

APPARTEMENT A

Woon-, keuken en slaapruimte
Locatie        : Begane grond
Vaste inrichting ...
APPARTEMENT C

Woon-, keuken en slaapruimte
Locatie        : Begane grond
Vaste inrichting    : Centrale verwar...
Slaapruimte
Locatie          :  Eerste verdieping
Vaste inrichting     :  Centrale verwarmingelement met t...
Badruimte
Locatie           : Tweede verdieping
Vaste inrichting      : Toiletpot incl. –bril, wastafel, p...
Kun jij een appartement kopen?

Ook studenten en starters kunnen woonruimte kopen! Er zijn verschillende
financieringscons...
Keuze gemaakt! Hoe verder?


Stap 1, Aanmelden bij Studionet
Op onze website www.studionet.nl wordt onder aanbod een overz...
Aankoop; een moment om bij stil te staan


Het appartementsrecht; een deel van het geheel
Als je een appartement koopt, ko...
Nog vragen? Stel ze aan...
    info@studionet.nl
    www.studionet.nl
Poortstraat 63 Bis C Utrecht (www.boonmakelaars.nl)
Poortstraat 63 Bis C Utrecht (www.boonmakelaars.nl)
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Poortstraat 63 Bis C Utrecht (www.boonmakelaars.nl)

685 views

Published on

Poortstraat 63 C – (Appartement F)
45 m2
€ 199.500 k.k.

Wonen in het hart van de stad
Tussen de Uithof en het centrum van Utrecht, in de zeer geliefde wijk Wittevrouwen, ligt de Poortstraat. De Poortstraat is een straat met karakteristieke panden aan de rand van de binnenstad. Een leuke, levendige buurt met winkels en horecavoorzieningen op loopafstand. Het centrum van de stad ligt op 5 min. fietsafstand en naar het Centraal Station fiets je in ca. 10 min. Met de auto kun je binnen 5 min. op de oostelijke rondweg van Utrecht zijn. Kortom een Top-locatie!

Een sfeervolle woning
Op een prachtige locatie in de Poortstraat ligt de karakteristieke, ruime hoekwoning Poortstraat nr. 63-63bis. De woning heeft nog veel sfeervolle originele details, zoals glas-in-lood-ramen en hoge plafonds.
Het pand wordt compleet gerenoveerd, zowel aan de buiten- als binnenzijde. Er is ook een nieuwe uitbouw gerealiseerd. De renovatie wordt vanzelfsprekend uitgevoerd met behoud van de sfeervolle details.
Het pand wordt (onder voorbehoud van splitsingsvergunning door gemeente) gesplitst in 6 appartementen. De zes appartementen hebben elk hun eigen sfeer en indeling. Er zijn drie appartementen op de benedenverdieping, twee appartementen op de eerste verdieping en één appartement op de tweede etage. De oppervlakte van de woningen varieert van 29 m2 tot 45 m2. Er wordt een ruim dakterras gerealiseerd, waar bewoners van de eerste en tweede verdieping gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Alle appartementen worden standaard voorzien van een nieuwe luxe keuken, betegelde badkamer en sanitair. De appartementen worden in een lichte kleur geschilderd.

Uniek loft-appartement over gehele zolderetage!

Op de gehele zolderetage van het mooie pand ligt het zeer ruime loft-appartement. Dit appartement is direct bereikbaar vanuit de entree aan de Poortstraat. De entree en de trapopgang zijn gemeenschappelijk. Het appartement heeft een grote, sfeervolle open woonruimte met keuken. Het sfeermakende hoge, authentieke en in stijl gerenoveerde balkenplafond is in zicht gebleven. Drie dakkapellen met grote ramen aan alle zijden van het appartement en een dakraam boven het keuken geeft volop lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de twee straten waaraan het pand grenst.

In het appartement is een nieuwe keuken geplaatst met 4-pitsgaskooktoestel, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Tegen de binnenmuur is een open vliering met trap gemaakt die kan dienen als slaapruimte. Leuk detail is de vaste boekenkast die tegen de achterwand van de trapopgang is geplaatst. Onder de vliering ligt de ruime, luxe badkamer voorzien van wastafel met planchet en spiegel, bad en toilet. Een raampje in de binnenmuur zorgt voor daglichttoetreding in de badkamer. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting en intercom aanwezig.

Gezamenlijk met appartement Poortstraat 63 A en Poortstraat 63 B kan gebruik worden gemaakt van het gemeenschappelijke dakterras op de tweede verdieping. Dit gunstig gelegen dakterras heeft op mooie dagen de gehele dag zon.

Oplevering: februari
Vaste projectnotaris: CMS Derks Star Busmann te Utrecht.

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op www.funda.nl de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeist@boonmakelaars.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!

Published in: Real Estate, Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Poortstraat 63 Bis C Utrecht (www.boonmakelaars.nl)

 1. 1. Informatiebrochure Poortstraat 63 / 63 bis - Utrecht – 6 leuke appartementen in centrum Utrecht Aan de informatie die in deze brochure wordt gegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. 2. Wonen in het hart van de stad Tussen de Uithof en het centrum van Utrecht, in de zeer geliefde wijk Wittevrouwen, ligt de Poortstraat. De Poortstraat is een straat met karakteristieke panden aan de rand van de binnenstad. Een leuke, levendige buurt met winkels en horecavoorzieningen op loopafstand. Het centrum van de stad ligt op 5 min. fietsafstand en naar het Centraal Station fiets je in ca. 10 min. Met de auto kun je binnen 5 min. op de oostelijke rondweg van Utrecht zijn. Kortom een Top-locatie! Een sfeervolle woning Op een prachtige locatie in de Poortstraat ligt de karakteristieke, ruime hoekwoning Poortstraat nr. 63-63bis. De woning heeft nog veel sfeervolle originele details, zoals glas-in- lood-ramen en hoge plafonds. Het pand wordt compleet gerenoveerd, zowel aan de buiten- als binnenzijde. Er is ook een nieuwe uitbouw gerealiseerd. De renovatie wordt vanzelfsprekend uitgevoerd met behoud van de sfeervolle details. Het pand wordt (onder voorbehoud van splitsingsvergunning door gemeente) gesplitst in 6 appartementen. De zes appartementen hebben elk hun eigen sfeer en indeling. Er zijn drie appartementen op de benedenverdieping, twee appartementen op de eerste verdieping en één appartement op de tweede etage. De oppervlakte van de woningen varieert van 29 m2 tot 45 m2. Er wordt, mits benodigde vergunningen worden verkregen, een ruim dakterras gerealiseerd, waar bewoners van de eerste en tweede verdieping gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Alle appartementen worden standaard voorzien van een nieuwe luxe keuken, betegelde badkamer en sanitair. De appartementen worden in een lichte kleur geschilderd. Ontwikkeling & Realisatie Het project wordt ontwikkeld door Eden Development B.V. Eden Development is al een aantal jaren bezig met het realiseren van woonruimte speciaal gericht op studenten en koopstarters. De verkoop vindt plaats via Studionet. Meer informatie over het project vind je op onze site www.studionet.nl Koopovereenkomst en levering Boon Makelaars uit Zeist (NVM makelaar) zal zorgdragen voor het schriftelijk vastgeleggen van de koopovereenkomst. Voordat je tekent, nemen zij de inhoud van het contract met je door. Daarnaast regelen zij de overdracht bij de notaris. Vaste projectnotaris: CMS Derks Star Busmann te Utrecht.
 3. 3. Appartement A
 4. 4. Appartement A 167.500,- k.k ca. 42 m2 550,- Netto per maand : ca Sfeervol, hoekappartement met aparte slaapkamer en unieke split-level indeling! Op de begane grond, in de hoek van het karakteristieke pand ligt appartement A. Het appartement heeft een split-level indeling met 3 woonlagen, waardoor er een ruim, mooi ingedeeld appartement is ontstaan. Het appartement heeft een eigen entree, dat direct uitkomt in de ruime, lichte woonkamer met 3 grote ramen. De ramen geven een leuk uitzicht op twee verschillende straten en zorgen voor veel lichtinval. Een ‘level’ hoger dan de woonruimte ligt de woonkeuken. Deze ruimte is voorzien van een nieuwe keuken met een kookeiland! De keuken heeft een 4 pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron. Er is voldoende ruimte om in de keuken een eettafel te plaatsen. De wasmachine-aansluiting is in de keuken geplaatst. De keuken is via de woonkamer met een trapje bereikbaar. Vanuit de woonkamer leidt eveneens een trapje naar het laagste level, welke gebruikt kan worden als slaapruimte. Naast de woonkamer is de nieuwe badkamer gesitueerd, betegeld en voorzien van wastafel, planchet met spiegel, douche en toilet. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting aanwezig. Woonlaag : begane grond 18,6 m2 woonruimte Oppervlakten : ca. 8,8 m2 keuken : ca. 11,8 m2 slaapkamer : ca. 3,0 m2 badkamer : ca. Plafondhoogte : ca. 2,9 m (woonkamer) Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : in keukenruimte Servicekosten : € 130,- (schatting)
 5. 5. Appartement B
 6. 6. Appartement B 162.500,- k.k ca. 37 m2 534,- Netto per maand : ca Twee kamer split-level appartement met moderne uitstraling! Appartement B ligt op de begane grond en heeft gezamenlijk met appartement C een entree met hal aan de zijde van de Zandhofsestraat. Het appartement heeft een mooie split-level indeling in 3 woonlagen, waardoor er een ruim, zeer sfeervol appartement is ontstaan. Het appartement heeft 3 grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. Op de eerste woonlaag op de begane grond ligt de grote, lichte woonkamer. Een ’level’ hoger dan de woonkamer ligt de keuken en badruimte met toilet. De keuken is voorzien van een nieuwe keuken met 4-pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en combi-magnetron. De naastgelegen nieuwe betegelde badruimte heeft een wastafel, planchet met spiegel, een douche en toilet. In de badkamer is een wasmachine- aansluiting. De keuken/badkamer is met een trapje vanuit de woonkamer bereikbaar. Het laagste ’level’ kan benut worden als slaapvertrek en is eveneens vanuit de woonkamer met een trapje bereikbaar. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting aanwezig. Woonlaag : begane grond 17,7 m2 woonruimte Oppervlakten : ca. 4,2 m2 keuken : ca. 11,2 m2 slaapkamer : ca. : ca. 3,4 m2 badkamer Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : in badkamer Servicekosten : € 119,- (schatting)
 7. 7. Appartement C
 8. 8. Appartement C 139.500,- k.k ca. 29 m2 460,- Netto per maand : ca Leuk appartement met authentieke details! Op de begane grond, aan de zijde van de Zandhofsestraat ligt appartement C. Het appartement heeft gezamenlijk met appartement B een entree met hal. Het appartement bestaat uit één open woon/slaapruimte met keuken en een aparte badkamer. De lichte ruimte heeft twee mooie, grote raampartijen aan de voorzijde, één mooi glas-in-loodraam aan de achterzijde en een zeer hoog plafond, wat de kamer heel sfeervol maakt. Optioneel kan in de ruimte een scheidingswand worden aangebracht om een aparte slaapkamer te creëren. De nieuwe keuken is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel en combi-magnetron. De nieuwe, betegelde badruimte naast de keuken is voorzien van wastafel met planchet en spiegel, douchebak en toilet. Aangrenzend aan de hal is een eigen, ruime kast, voorzien van een wasmachine-aansluiting. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting aanwezig. Woonlaag : begane grond : ca. 25,0 m2 woon/slaapruimte met keuken Oppervlakten : ca. 2,9 m2 badkamer : ca. 1,0 m2 kast Plafondhoogte : 3,2 m Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : in kast in hal Servicekosten : € 100,- (schatting)
 9. 9. Appartement D
 10. 10. Appartement D 157.500,- k.k ca. 31 m2 518,- Netto per maand : ca Sfeervol hoekappartement met authentieke details! Appartement D ligt op de eerste verdieping van het pand en is direct bereikbaar vanuit de entree aan de Poortstraat. De entree en trapopgang zijn gemeenschappelijk. Het appartement is zeer mooi gesitueerd in de hoek van het pand. De raampartijen, met glas-in-lood, aan drie zijden van het appartement zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op verschillende straten van de buurt. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien: een 4-pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en combi-magnetron. Naast de woonruimte is een badkamer met wastafel, planchet met spiegel en douche gesitueerd. Ook is er een apart toilet. De achtergelegen slaapkamer is ruim en licht door het grote raam. In het appartement is een kabel- en ISDN- aansluiting en intercom aanwezig. Voorts is er een aparte wasmachinekast. Gezamenlijk met appartementen E en F kan gebruik worden gemaakt van het gemeenschappelijke dakterras op de tweede verdieping. Dit gunstig gelegen dakterras heeft op mooie dagen de gehele dag zon. Woonlaag : eerste verdieping 20 m2 woonruimte en keuken Oppervlakten : ca. 8,0 m2 slaapkamer : ca. 1,6 m2 douche : ca. 1 m2 toilet : ca. Plafondhoogte : 2,8 m Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : in aparte kast Servicekosten : € 110,- (schatting)
 11. 11. Appartement E
 12. 12. Appartement E 179.500,- k.k ca. 37 m2 590,- Netto per maand : ca Ruim, mooi ingedeeld appartement op eerste verdieping! Appartement E ligt op de eerste verdieping van het pand aan de zijde van de Zandhofsestraat. Het appartement ligt deels in het oude, bestaande pand en deels in de nieuwe aanbouw. Het appartement is direct bereikbaar vanuit de entree aan de Poortstraat. De entree en de trapopgang zijn gemeenschappelijk. Het appartement heeft een eigen hal die het centrale middelpunt vormt in het appartement. Vanuit de hal zijn de verschillende ruimten toegankelijk. Er is een ruime, lichte woonruimte met open keuken. De keuken is voorzien van 4 pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak en combi-magnetron. De bijna vierkante woon/keukenruimte is licht door de twee grote raampartijen. Leuk detail is het authentieke glas- in-loodraam dat in de binnenmuur tussen de woonkamer en slaapkamer is behouden. Dit raam is voorzien van boekenplanken. De aparte slaapkamer, welke in open verbinding staat met de woonkamer, heeft één groot raam. Aan de andere zijde van de hal ligt de badkamer met toilet. De nieuwe, betegelde badkamer is voorzien van wastafel met planchet en spiegel, douche en toilet. Onder de trap is een aparte kast met wasmachineaansluiting. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting en intercom aanwezig. Gezamenlijk met appartementen D en F kan gebruik worden gemaakt van het gemeenschappelijke dakterras op de tweede verdieping. Dit gunstig gelegen dakterras heeft op mooie dagen de gehele dag zon. Woonlaag : eerste verdieping 22,8 m2 woonruimte en keuken Oppervlakten : ca. 7,5 m2 slaapkamer : ca. 3,5 m2 badkamer en wasmachinekast : ca. 3,0 m2 hal : ca. Plafondhoogte : 2,8 m Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : waskast in hal Servicekosten : € 130,- (schatting)
 13. 13. Appartement F
 14. 14. Appartement F 199.500,- k.k ± 45 m2 (+ entresol ± 7 m2) 650,- Netto per maand : ca Uniek dakappartement over gehele zolderetage! Op de gehele zolderetage van het mooie pand ligt het zeer ruime appartement F. Dit appartement is direct bereikbaar vanuit de entree aan de Poortstraat. De entree en de trapopgang zijn gemeenschappelijk. Het appartement heeft een grote, sfeervolle open woonruimte met keuken. Het sfeermakende hoge, authentieke en in stijl gerenoveerde balkenplafond is in zicht gebleven. Drie dakkapellen met grote ramen aan alle zijden van het appartement en twee dakramen boven het keuken- en slaapgedeelte geven volop lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de twee straten waaraan het pand grenst. In het appartement is een nieuwe keuken geplaatst met 4- pitsgaskooktoestel, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Tegen de binnenmuur is een open entresol met trap gemaakt welke kan dienen als slaapruimte. Leuk detail is de vaste boekenkast die tegen de achterwand van de trapopgang is geplaatst. Onder de vliering ligt de ruime, luxe badkamer voorzien van wastafel met planchet en spiegel, bad en toilet. Een raampje in de binnenmuur zorgt voor daglichttoetreding in de badkamer. In het appartement is een kabel- en ISDN-aansluiting en intercom aanwezig. Gezamenlijk met appartement D en E kan gebruik worden gemaakt van het gemeenschappelijke dakterras op de tweede verdieping. Dit gunstig gelegen dakterras heeft op mooie dagen de gehele dag zon. Woonlaag : begane grond : ca. 39,8 m2 woonruimte en keuken Oppervlakten : ca. 7,0 m2 slaapruimte (entresol) : ca. 4,9 m2 badkamer Plafondhoogte : nokhoogte Verwarming : centrale verwarming met thermostaatknop Wasmachineaansluiting : in keukenruimte Servicekosten : € 155,- (schatting)
 15. 15. Omschrijving ruimten APPARTEMENT A Woon-, keuken en slaapruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Centrale verwarmingelementen met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast incl. vriesvak), aansluitpunt w.m., rookmelder op batterijen, opstelplaats w.m. in keukenblok. Vloerafwerking : Houten ondervloer in woon-eetkamer en keuken, betonvloer in slaapvertrek Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Electra-tussenmeter, voordeurbel, aansluitpunt CAT 5-kabel (2x), Centrale Antenne Inst. (CAI). Trappen : Vormgeving trappen naar slaapruimte en keukenruimte wordt nader uitgewerkt. Badruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Toiletpot incl. -bril, wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, afzuigventilator Vloerafwerking : Douchebak en tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk ENTREE (APP. B & C) Locatie : Begane grond Vloerafwerking : Kokosmat Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk APPARTEMENT B Woon-, keuken en slaapruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Centrale verwarmingelementen met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, onderbouwkoelkast incl. vriesvak), rookmelder op batterijen. Vloerafwerking : houten ondervloer en beton ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Electra-tussenmeter, voordeurbel, aansluitpunt CAT 5-kabel (2x), Centrale Antenne Inst. (CAI). Badruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, Afzuigventilator, opstelplaats w.m. Vloerafwerking : Douchebak en tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterswerk met sauswerk
 16. 16. APPARTEMENT C Woon-, keuken en slaapruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Centrale verwarmingelementen met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, rookmelder op batterijen, opstelplaats w.m. in kast hal Vloerafwerking : Betonvloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Electra-tussenmeter, voordeurbel, aansluitpunt CAT 5-kabel (2x), Centrale Antenne Inst. (CAI). Badruimte Locatie : Begane grond Vaste inrichting : Toiletpot incl. –bril, wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, afzuigventilator Vloerafwerking : Douchebak en tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk GEMEENSCHAPPELIJKE ENTREE EN TRAPPENHUIS Locatie : Begane grond, eerste en tweede verdieping Vaste inrichting : Hoofdmeter elektra, gas en water, geschakelde rookmelders Vloerafwerking : Kokosmat en vloerbedekking Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk APPARTEMENT D Woon-, keukenruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Centrale verwarmingelementen met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, onderbouwkoelkast incl. vriesvak), rookmelder op batterijen, opstelplaats w.m. (kast) Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Elektra-tussenmeter, voordeurbel met intercom, aansluitpunt CAT 5-kabel, Centrale Antenne Inst. (CAI). Doucheruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, afzuigventilator Vloerafwerking : Douchebak en tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Toiletruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Toiletpot incl. –bril, afzuigventilator Vloerafwerking : Tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk
 17. 17. Slaapruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Centrale verwarmingelement met thermostaatknop Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk APPARTEMENT E Hal Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Rookmelder op batterijen, opstelplaats w.m. Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Elektra-tussenmeter, voordeurbel met intercom. Badruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Toiletpot incl. –bril, wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, afzuigventilator Vloerafwerking : Douchebak en tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Slaapruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Centrale verwarmingelement met thermostaatknop Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Woon-, keukenruimte Locatie : Eerste verdieping Vaste inrichting : Centrale verwarmingelement(en) met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap), open boekenkast incl glas-in-loodraam Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Voorzieningen : Aansluitpunt CAT 5-kabel, Centrale Antenne Inst. CAI). APPARTEMENT F Woon-, keuken en slaapruimte Locatie : Tweede verdieping Vaste inrichting : Centrale verwarmingelementen met thermostaatknop, keukenblok (incl. 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, onderbouwkoelkast incl. vriesvak), rookmelder op batterijen, opstelplaats w.m. (kast) Vloerafwerking : ‘Thermofelt’-ondervloer Wandafwerking : Pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Houten plaatmateriaal en sauswerk Voorzieningen : Electra-tussenmeter, voordeurbel incl. intercom, aansluitpunt CAT 5-kabel, Centrale Antenne Inst. (CAI).
 18. 18. Badruimte Locatie : Tweede verdieping Vaste inrichting : Toiletpot incl. –bril, wastafel, planchet, spiegel, glijstangcombinatie, bad, afzuigventilator Vloerafwerking : Tegelwerk Wandafwerking : Deels tegelwerk, deels pleisterwerk met sauswerk Plafondafwerking : Pleisterwerk met sauswerk GEMEENSCHAPPELIJK DAKTERRAS (D, E en F) Locatie : Tweede verdieping Vaste inrichting : Houten terrastegels op rubber onderleggers Het gezamenlijke dakterras wordt gerealiseerd mits benodigde vergunningen worden verkregen. In het kader van het gebruik zullen o.a. met de buren nadere afspraken worden gemaakt. INSTALLATIES/VERBRUIK Alle installaties (gas, water, elektra en centrale verwarming) zijn geheel nieuw. Ieder appartement heeft een eigen elektra tussenmeter. Het elektraverbruik ten behoeve van de gemeenschappelijke voorzieningen wordt over de 6 gebruikers omgeslagen. Ten behoeve van centrale verwarming (cv) en warm water is een gemeenschappelijke (Bosch) HR- gaswandketel met buitentemperatuur regelaar aanwezig. Tevens is voor warm watervoorziening een (Bosch) 160 ltr. boiler aanwezig. Gas en waterverbruik wordt over de 6 appartementseigenaren (via de servicekosten) omgeslagen op basis van kubieke meters appartement. DAKBEDEKKING Zowel het platte dak als het hellend dak van het hoekpand zijn in juli 2008 volledig geïsoleerd,daarbij is tevens de dakbedekking, incl. dakpannen geheel vernieuwd. ISOLATIE BUITENGEVELS Alle buitengevels zijn voorzien van een geïsoleerde (voorzet)wand. SCHILDERWERK In 2008 is het buitenschilderwerk geschilderd. VOORBEHOUD Met het oog op voortschrijdende ontwikkelingen en rationalisering van het bouwproces, behouden wij ons het recht voor om geringe wijzigingen en/of aanvullingen in uitvoering, detaillering en indeling van de appartementen toe te passen. Ondanks alle zorgvuldigheid die wij hebben gehanteerd bij het maken van de verkoopbrochure kan de maatvoering iets afwijken ten opzichte van de werkelijkheid. Alle informatie in deze brochure over het pand worden gegeven onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Utrecht, alsmede van nutsbedrijven. Bedoelde eventuele wijzigingen zullen echter geen afbreuk doen aan de waarden van het appartement en geven geen aanleiding tot enige verrekening met koper.
 19. 19. Kun jij een appartement kopen? Ook studenten en starters kunnen woonruimte kopen! Er zijn verschillende financieringsconstructies die het voor jou mogelijk maken om je eerste appartement te financieren. Je zult veel vragen hebben nu je voor het eerst met een hypotheek te maken krijgt. We helpen je op weg. Welke hypotheek past bij mij? Als student of starter is er altijd een wel een hypotheekvorm die het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Studionet heeft Quarz Financial Partners ingeschakeld om jou persoonlijke advies te geven. Quarz is als intermediar al jarenlang zeer actief op het gebied van financieringen, met name voor starters en studenten. Door hun ruime ervaring hebben zij in de financiële wereld een uitgebreid netwerk opgebouwd, met een uistekende naam. Zij bieden arrangementen aan die niet alleen zijn voorzien van een scherpe prijs, maar zijn gesloten met financiers die oog hebben voor het toekomstperspectief van starters en studenten. Quarz biedt ook speciale aanbiedingen aan voor de appartementen op de Poortstraat 63/63 bis. Quarz is graag bereid om voor jou, en eventueel je ouders, de mogelijkheden in kaart te brengen die het best aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, nu én in de toekomst. Wil je vrijblijvend advies, neem dan contact op met: QUARZ Financial Partners Bezoekadres: Van Voordenpark 16, 5301 KP Zaltbommel Postbus 2096,5300 CB Zaltbommel T: 0418-55 60 60 E: info@quarz.nl W: www.quarz.nl Hoeveel kan ik lenen? – Doe de financieringstoets! Op de site van Quarz (www.quarz.nl) of ook op www.studionet.nl kun je een inventarisatieformulier downloaden. Vul de gevraagde gegevens in en mail het formulier, geheel vrijblijvend, naar financieel adviesburo Quarz Financial Partners. Quarz zal je dan binnen 48 uur laten weten of je het appartement kunt kopen of geven je een bedrag door waarvoor je financierbaar bent, zodat je gericht kunt gaan zoeken. Kan mijn familie mij financieel ondersteunen? Je wilt graag je eigen woonruimte kopen, maar kunt dit financieel (nog) niet opbrengen. Ook voor jou zijn er veel manieren waarop je (groot)ouders je financieel kunnen helpen met de aankoop van jouw eigen appartement. Zij kunnen bijvoorbeeld samen met jou de financiering bij de bank afsluiten. Een andere manier is via Family Banking, waarbij je ouders je bijvoorbeeld geld kunnen lenen uit hun eigen vermogen, jou periodieke schenkingen kunnen doen of je een deel van de koopsom schenken. Quarz adviseert je graag uitgebreid over het afsluiten van een hypotheek m.b.v. Family Banking. Maak ik als starter kans op korting en subsidie? Om het eigen woningbezit te bevorderen, bestaat de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de Koopsubsidie. Dankzij de NHG kun je profiteren van een aanzienlijke korting op de hypotheekrente. De koopsubsidie is een maandelijkse uitkering van de overheid. Ook kun je bij de gemeente Utrecht kun je in aanmerking komen voor een Starterslening als je een huurwoning in Utrecht achterlaat en een (bestaande) koopwoning in Utrecht koopt tot een bedrag van € 200.000,-. Een starterslening dekt een deel van de aankoopkosten van een koopwoning af en is een lening waarover in de eerste drie jaar geen rente en aflossing hoeft te worden betaald. Lees meer over de starterslening op www.utrecht.nl/starterslening Lees meer over de Nationale Hypotheek Garantie op www.NHG.nl Lees meer over de Koopsubsidie op www.vrom.nl
 20. 20. Keuze gemaakt! Hoe verder? Stap 1, Aanmelden bij Studionet Op onze website www.studionet.nl wordt onder aanbod een overzicht gegeven van de verschillende woningen. Klik op ´maak een kijkafspraak´om je aan te melden. Studionet zal dan binnen afzienbare tijd contact met je opnemen om een bezichtingsafspraak in te plannen en je verdere informatie toe te zenden. Stap 2, Financiële check Check of je in aanmerking komt om een appartement te kopen. Vul het inventarisatieformulier in en stuur het aan Quarz Financial Partners. Binnen enkele dagen ontvang je dan de uitslag van de zogenaamde financieringstoets. Je weet dan of jij in aanmerking kunt komen voor een geldlening. Stap 3, Bezichtigen van de studio’s Samen met Studionet spreek je een tijdstip af wanneer je het betreffende appartement kunt bekijken. Een van de medewerkers van Studionet zal je een rondleiding geven en je vragen beantwoorden. Stap 4, Kopen van een appartement Heb je een keuze gemaakt, laat het ons dan meteen per telefoon weten. De koopovereenkomst wordt door Boon Makelaars gemaakt. Zij nemen inhoudelijk het contract met je door en ze regelen de overdracht bij de notaris. Na ondertekening van de overeenkomst is de koop gesloten. Stap 5: Financiering Let wel: deze stap geldt alleen voor diegenen die een lening bij de bank willen afsluiten om een appartement te kunnen kopen. Neem z.s.m. (eventueel samen met je ouders) contact op met een financiële instelling om te onderzoeken welke financieringsconstructie het beste bij jou past. Je kunt ook, geheel vrijblijvend, advies vragen aan financieel adviesbureau Quarz Financial Partners. Quarz is exact op de hoogte van alle financieringsfaciliteiten. En ze bieden attractieve financieringsmogelijkheden aan voor kopers van appartementen op de Poortstraat 63-63 bis! Quarz zal je uitnodigen voor een financieel adviesgesprek. Doel van dit gesprek is alle financieringsmogelijkheden de revue te laten passeren zodat uiteindelijk een definitieve financieringsaanvraag bij de bank geformuleerd kan worden. Quarz draagt zorg voor de indiening daarvan bij de bank. Stap 6, De oplevering Zodra de verbouwing gereed is, de akte van levering bij de notaris (CMS Derks Star Busmann te Utrecht is de vaste projectnotaris) is getekend en de koopsom is overgemaakt, ontvang je de sleutel van je nieuwe appartement. Je spullen kunnen naar binnen en de kurk kan van de fles!
 21. 21. Aankoop; een moment om bij stil te staan Het appartementsrecht; een deel van het geheel Als je een appartement koopt, koop je eigenlijk een appartementsrecht. Een appartementsrecht is een aandeel in een gebouw. Het geeft jou een uitsluitend gebruik van een bepaald privé-gedeelte van dat gebouw, jouw appartement. Samen met alle appartementeigenaars ben je eigenaar van het hele gebouw. Een aantal voorzieningen deel je met de andere appartementseigenaren, zoals bijv. de entree, trapopgang etc. Appartementsrechten ontstaan door een pand te splitsen in afzonderlijke (zelfstandige) juridische eenheden: de appartementen. De splitsing van het pand in appartementen wordt vastgelegd in een notariële akte: 'de splitsingsakte'. De grenzen tussen de verschillende appartementen onderling worden in deze splitsingsakte vastgelegd. Bij de akte hoort een splitsingstekening. Op deze tekening worden ook de gemeenschappelijke ruimten aangegeven. De splitsingstekening en de splitsingsakte worden ingeschreven bij het Kadaster en iedereen kan deze inzien. De verkoop wordt gesloten onder voorbehoud van verkrijging van de aangevraagde splitsingsvergunning. Vereniging van eigenaars (VvE) Als je een appartement koopt, wordt je automatisch lid van de vereniging van eigenaren van het pand. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle appartementseigenaren. Je kunt daarbij denken aan de uitvoering van reparaties in het pand, regelmatig onderhoud en dergelijke. Wanneer je jouw appartementsrecht verkoopt, wordt het lidmaatschap van de VvE automatisch overgedragen op de nieuwe eigenaar. Meer informatie over het appartementsrecht en de Vereniging van Eigenaars kun je vinden de brochure Appartementsrechten (ook te downloaden op onze site www.studionet.nl.). De Poortstraat 63-63bis- 63bis A heeft een actieve Vereniging van Eigenaars. Servicekosten In de VvE Poortstraat 63-63bis-63bis A is er sprake van een gezamenlijke gas- en water- aansluitingen voor alle appartementen. De kosten voor de nutsvoorzieningen maken deel uit van de servicekosten en worden over de appartementseigenaren verdeeld op basis van een verdeelsleutel. Deze verdeelsleutel is gebaseerd op het aantal m3 per appartement. Het gebruik van elektra wordt in elk appartement gemeten met een eigen tussenmeter. Verrekening van de elektrakosten vindt plaats op basis van de standen van deze tussenmeters. Aangetekend wordt dat het zevende appartementsrecht (Poortstraat 63bis A) een aparte status heeft. De eigenaar van dit appartementsrecht maakt geen gebruik van de gezamenlijke (nuts)voorzieningen en ruimten in het pand en betaalt derhalve niet mee in de servicekosten. Wel draagt de eigenaar van dit appartementsrecht bij in de kosten van het buitenschilderwerk aan het pand. Huisvestingsvergunning Voor het bewonen van een koopwoning met een koopsom tot € 158.850,= (prijspeil januari 2007) is in de regio Utrecht een huisvestingsvergunning nodig.Voor vragen of nadere inlichtingen kun je je wenden tot het wooninformatiecentrum Woningnet aan de Beneluxlaan 2 te Utrecht. Op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur of via www.woningnet.nl. Oplevering De appartementen en daarmee het gehele pand, zal ca. januari 2009 opleveringsgereed zijn. Dit betreft uitdrukkelijk een prognose en hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
 22. 22. Nog vragen? Stel ze aan... info@studionet.nl www.studionet.nl

×