Oude Arnhemseweg 95
    Zeist

Vraagprijs € 297.500,= k.k.
Vraagprijs
€ 297.500,-- k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zeist          Sectie     : M
Inhoud  : circ...
Onderhoud
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van
visuele waarnemingen, gerelate...
Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband
houden met de aflossi...
Fotopresentatie
De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en
wordt verstrekt op basis van elder...
aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze
brochure (en tekeningen) kunnen geen rechte...
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)

594 views

Published on

Oude Arnhemseweg 95 te Zeist

De mogelijkheid om vrijstaand te wonen aan de Oude Arnhemseweg is zeldzaam maar nu mogelijk. Te koop is deze charmante vooroorlogse woning met groot stenen bijgebouw en gelegen op een ruim perceel van maar liefst 219 m2.

LOCATIE:
De Oude Arnhemseweg staat bekend om zijn ligging nabij het Centrum van Zeist. Op loopafstand zijn alle dagelijkse voorzieningen te bereiken. In de directe omgeving bevinden zich bijvoorbeeld tevens diverse uitvalswegen en openbaar vervoer.

INDELING:
Entree, ruime hal met toilet en toegang tot de kelder, een plezierige woonkamer alsmede een open keuken.

1e verdieping:
Overloop, een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, een zeer ruime slaapkamer (voorheen 2 kamers) alsmede een badkamer met ligbad en toilet.

2e verdieping:
Deze verdieping, te bereiken door middel van een zgn. vlizotrap, omvat een grote bergzolder.

Tuin:
De zeer royale en diepe achtertuin is voorzien van een groot bijgebouw met 2 verdiepingen. Dit bijgebouw biedt vanwege de grote verdieping diverse mogelijkheden. Thans is de achtertuin voorzien van een vijverpartij.

BIJZONDERHEDEN:
· De onderhoudstoestand aan de buitenzijde van de woning is matig
· Verwarming in de woning via centrale verwarming (Nefit HR Combi, bouwjaar 2006)
· De elektrische installatie is in 1991 vernieuwd
· Bouwjaar woning ca. 1927
· Inhoud woning ca. 300 m3
· Inhoud bijgebouw ca. 40 m3
· Woonoppervlakte ca. 80 m2
· Perceelsoppervlakte 219 m2

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op www.funda.nl de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeist@boonmakelaars.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!
www.boonmakelaars.nl

Published in: Real Estate, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
594
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Oude Arnhemseweg 95 Zeist (www.boonmakelaars.nl)

 1. 1. Oude Arnhemseweg 95 Zeist Vraagprijs € 297.500,= k.k.
 2. 2. Vraagprijs € 297.500,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Zeist Sectie : M Inhoud : circa 300 m3 Nummer : 1612 Bouwjaar : 1926 Woonoppervlakte : circa 80 m2 Omschrijving De mogelijkheid om vrijstaand te wonen aan de Oude Arnhemseweg is zeldzaam maar nu mogelijk. Te koop is deze charmante vooroorlogse woning met groot stenen bijgebouw en gelegen op een ruim perceel van maar liefst 219 m2. Indeling Entree, ruime hal met toilet en toegang tot de kelder, een plezierige woonkamer alsmede een open keuken. 1e verdieping: Overloop, een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, een zeer ruime slaapkamer (voorheen 2 kamers) alsmede een badkamer met ligbad en toilet. 2e verdieping: Deze verdieping, te bereiken door middel van een zgn. vlizotrap, omvat een grote bergzolder. Tuin De zeer royale en diepe achtertuin is voorzien van een groot bijgebouw met 2 verdiepingen. Dit bijgebouw biedt vanwege de grote verdieping diverse mogelijkheden. Thans is de achtertuin voorzien van een vijverpartij. Bijzonderheden · De onderhoudstoestand aan de buitenzijde van de woning is matig · Verwarming in de woning via centrale verwarming (Nefit HR Combi, bouwjaar 2006) · De elektrische installatie is in 1991 vernieuwd · Bouwjaar woning ca. 1927 · Inhoud woning ca. 300 m3 · Inhoud bijgebouw ca. 40 m3 · Woonoppervlakte ca. 80 m2 · Perceelsoppervlakte 219 m2
 3. 3. Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig. Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld.
 4. 4. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen).
 5. 5. Fotopresentatie
 6. 6. De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen
 7. 7. aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure (en tekeningen) kunnen geen rechten ontleend worden. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze cliënten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars.nl

×