Gemini 56 Soesterberg (www.boonmakelaars.nl)

372 views

Published on

Wij hebben de eer om één van de mooiste SCHAKELWONINGEN van de Amerikaanse wijk “Apollo” te koop te mogen aanbieden. Een woning waar alles aan klopt ! Een ruim bemeten perceel van maar liefst 250 m2, een woonoppervlakte van circa 145 m2 en een in uitstekende staat van onderhoud verkerende geheel maken dit tot de ideale mogelijkheid om ruim en luxe wonen te combineren.

De woning heeft aan de voorzijde de beschikking over een carport, met bergzolder, en een stenen berging; aan de achterzijde bevindt zich de ruime zonnige tuin (Zuiden) compleet met terras en houten buitenberging. Enkele jaren geleden is de woning op de begane grond en op de 2e verdieping aanzienlijk uitgebreid.

De wijk zelf kenmerkt zich door de kindvriendelijkheid en de centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Ook scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid gesitueerd.

De indeling is als volgt:

Entree, hal, garderobekast, bijkeuken, toilet, moderne open keuken voorzien van veel inbouwapparatuur; de sfeervolle en uitgebouwde L-vormige living is onderverdeeld in een eet- en zitgedeelte en heeft de beschikking over een gas openhaard en een massief houten vloer (Amerikaans eiken) Een 2-tal openslaande deuren geven toegang tot het terras en de tuin.

Aan de overloop op de 1e verdieping grenzen de royale ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) met inloopkast en kastenwand, de moderne badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafelmeubel alsmede 2 ruime slaapkamers.

De 2e verdieping omvat de overloop, met veel bergingsmogelijkheden, en een ruime kamer die door de royale gebruiksoppervlakte voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

De woning, omstreeks 1986 gebouwd, heeft de beschikking over isolerende beglazing. De centrale verwarming geschiedt middels hete lucht verwarming.

Oplevering: in overleg.

Published in: Real Estate
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×